Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θηλυκό σκυλί το "σκάει" από το κλουβί του - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας συγκινεί

Δε φαντάζεστε!

9 Σεπτεμβρίου 2020 14:11
Θηλυκό σκυλί το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, μετά το επικό βίντεο με τις γάτες και τα κουτάβια, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία, η οποία πραγματικά συγκινεί, καθώς ένα σκυλί βγήκε από το κλουβί του για να παρηγορήσει δυο τρομαγμένα κουταβάκια.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες ενός καταλύματος για σκύλους στον Καναδά έμειναν άφωνοι βλέποντας τι είχαν καταγράψει τη νύχτα οι κάμερες ασφαλείας. Ένα από τα σκυλιά, κατάφερε να ξεφύγει από το χώρο όπου ήταν περιορισμένο και πήγε να παρηγορήσει δυο φοβισμένα μικρά κουτάβια που είχαν έρθει νωρίτερα εκείνη τη μέρα.

Τα κουτάβια έκλαιγαν συνέχεια εκείνη τη νύχτα. Η Μάγκι, η σκυλίτσα, άκουσε τις κραυγές τους για βοήθεια και κρυφά έφυγε από το κλουβί της για να τους δώσει κουράγιο. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, το Αυστραλιανό Ποιμενικό πρόσφατα είχε γεννήσει τα δικά του κουτάβια αλλά της τα πήραν για να την δώσουν για υιοθεσία.

"Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο λόγος που δέθηκε τόσο με τα κουτάβια", είπε ο Άλεξ Άλντρεντ, ιδιοκτήτης του Pet Motel...Ο Άλεξ και η Σάντυ, η μητέρα του, ήταν στο σπίτι τους όταν είδαν το βίντεο. Αμέσως η Σάντυ πήγε στο κτίριο και άνοιξε το κλουβί των κουταβιών ώστε να μπει μέσα η Μάγκι. Οι τρεις τους έμειναν μαζί όλη την υπόλοιπη νύχτα.

"Όταν γυρίσαμε το πρωί, ήταν ακόμα όλα μαζί αγκαλιά", είπε ο Άλεξ. Σύμφωνα με την Ντέινα Τόμπσον, η οποία εργάζεται εκεί, η κίνηση της Μάγκι ήταν απόλυτα φυσιολογική. "Είναι έμφυτο σε πολλά θηλυκά σκυλιά, ειδικά εάν έχουν γεννήσει πρόσφατα. Είναι απλά στη φύση τους. Έχουμε δει πολλά σκυλιά, ακόμη και αρσενικά, να παρηγορούν κουτάβια όταν τα ακούνε να κλαίνε".

Κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει αυτό το σκυλί - Μια μέρα βρέθηκε κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα και...

Αυτό το όμορφο σκυλί όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, σύρθηκε μισοπεθαμένο στην άκρη του δρόμου. Ώσπου τον βρήκαν οι άνθρωποι μιας ομάδας διάσωσης, περιποιήθηκαν τα τραύματα του και το βοήθησαν να σταθεί ξανά στα πόδια του. Στα δυο του πόδια όμως. Αυτή είναι μια άκρως συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή έναν σκύλο αλλά σίγουρα δεν είναι η μοναδική, δείτε εδώ την αντίδραση ενός σκύλου όταν είδε τον ιδιοκτήτη του μετά από 8 χρόνια.

Τα δυο του πίσω πόδια, το σκυλί δεν μπορεί πλέον να τα χρησιμοποιήσει.

Υπήρξαν αρκετοί που προθυμοποιήθηκαν να το δουν από κοντά για να το υιοθετήσουν. Κανείς όμως δεν θέλησε να αναλάβει την ευθύνη. Ένα σκυλί με πρόβλημα χρειάζεται ειδική μεταχείριση. Χρειάζεται περισσότερη φροντίδα και προσοχή.

Ευτυχώς για το σκυλί, ένας άντρας με παρόμοιο πρόβλημα το ανακάλυψε και αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συγκινητική τους ιστορία:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share