Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Μωρό γεννήθηκε στους 5,5 μήνες - Δείτε πώς είναι μετά από ένα χρόνο... (Video)

Σοκ

14 Σεπτεμβρίου 2020 19:44
Μωρό γεννήθηκε στους 5,5 μήνες - Δείτε πώς είναι μετά από ένα χρόνο... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το μωρό της Lyndsey γεννήθηκε στους 5,5 μήνες. Πρόωρος τοκετός ονομάζεται κάθε γέννα πριν τις 37 εβδομάδες της κύησης, αλλά ο Ward Miles γεννήθηκε 3,5 μήνες πριν την ώρα του! Επίσης, ένα μωρό της γεννήθηκε πρόωρα και το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα. Όταν όμως η μαμά είδε αυτό στην πλάτη του έπαθε σοκ!

Ζύγισε μόλις 680 γραμμάτια όταν γεννήθηκε και έπρεπε να περάσει τις πρώτες 107 μέρες της ζωής του στο νοσοκομείου NICU. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εκείνη και τον άντρα της, αλλά κατά βάθος το ήξεραν πως ο γιος τους θα τα κατάφερνε στο τέλος.

Ευτυχώς, ο πατέρας του Ward είναι επαγγελματίας φωτογράφος και αποφάσισε να καταγράψει τον πρώτο χρόνο της ζωής του γιου του, με κάθε λεπτομέρεια. Η μεταμόρφωσή του μέσα σε 365 μέρες είναι μια εκπληκτική πηγή ελπίδας για το μέλλον όσων γονιών βιώνουν κάτι παρόμοιο με το παιδί τους.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ward τα κατάφερε τελικά. Αφού μπόρεσε να ξεπεράσει αυτό, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με ότι και να αντιμετωπίσει στη ζωή του!

Οι γιατροί έπαθαν σοκ όταν είδαν τα μαύρα χέρια του μωρού - Η διάγνωση τους έκανε να ανατριχιάσουν

Το χέρι αυτού του μωρού άρχισε να αλλάζει, κάτι που τρομοκράτησε τους γονείς του. Μόλις τον εξέτασαν οι γιατροί, τους αποκάλυψαν την σοκαριστική αλήθεια.

Oι Τζος Ρόμπερτ και Κέιτιλιν Γκαλέα από την Αυστραλία είχαν ενθουσιαστεί που θα γινόντουσαν γονείς. Ο γιος τους, Άρτσι, ήταν το αστέρι της οικογένειας και έτσι αγχώθηκαν πολύ όταν αρρώστησε. Δεν ήθελαν όμως να αντιδράσουν με πανικό και αυτό αποδείχτηκε το μεγάλο τους λάθος.

Ακόμα και ο γιατρός νόμιζε στην αρχή πως πρόκειται για απλη μόλυνση. Μετά, ωστόσο, τα χείλη του Άρτσι άρχισαν να γίνονται γκρι και να αλλάζουν, όπως συνέβη και σε αυτό εδώ το μωρό. Η Κέιτιλιν και ο Τζος τον πήγαν στο νοσοκομείο αυτή τη φορά όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Δεν ήξεραν αν θα προλάβουν.

Ευτυχώς, τα κατάφεραν. Και όντως, υπήρχε λόγος να ανησυχούν. Ο Άρτσι είχε επίσης εξανθήματα σε όλο του το στήθoς και μετά από εξετάσεις, οι γιατροί είδαν πως έπασχε από μηνιγγίτιδα. Ο ιός επηρεάζει όλο το σώμα αλλά κυρίως τα άκρα, που γίνονται μοβ, όπως ακριβώς έγινε και στον Άρτσι.

Ενώ ήταν μόλις 5 μηνών, το μικρό αγόρι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο για αρκετούς μήνες. Μετά από μετάγγιση αίματος, έμεινε στην μηχανική υποστήριξη.

Η οικογένειά του δημιούργησε μία σελίδα GoFundMe, όπου εκατοντάδες άνθρωποι δώρισαν χρήματα στην οικογένεια για να βοηθήσουν με τα ιατρικά έξοδα. Χάρη στην γενναιοδωρία του κόσμου, κατάφεραν να μαζέψουν παραπάνω από το διπλάσιο ποσό του στόχου τους.

Μετά από μεγάλη μάχη, ο Άρτσι ήταν πλέον εκτός κινδύνου και μπορούσε πια να φύγει. Στο σπίτι, αναρρώνει σιγά σιγά και γίνεται όλο και καλύτερα.

«Μηνιγγιτιδόκοκκε. Χτύπησες τον γιο μου χτες και τον ισοπέδωσες. Έχεις βρει τον δάσκαλό σου και ο γιος μου θα βγει νικητής με ένα πλατύ χαμόγελο,’ έγραψε ο Τζος στο Facebook και ο γενναίος γιος του απέδειξε πως είχε δίκιο. Έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά ο Άρτσι τα πάει πολύ καλά.

Ευχόμαστε στην οικογένεια να βρουν όλη την δύναμη και υποστήριξη που χρειάζονται και ο γιος τους να γίνει εντελώς καλά!

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share