Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

28χρονη έγκυος έχει φουσκώσει τρομακτικά πολύ λίγο πριν γεννήσει - Μόλις δείτε τι έπαθε ο αφαλός της θα ανατριχιάσετε

Μας σηκώθηκε η τρίχα!

14 Σεπτεμβρίου 2020 12:31
28χρονη έγκυος έχει φουσκώσει τρομακτικά πολύ λίγο πριν γεννήσει - Μόλις δείτε τι έπαθε ο αφαλός της θα ανατριχιάσετε

Η εγκυμοσύνη και η γέννα είναι όμορφα πράγματα για τη ζωή μιας γυναίκας αλλά η όλη διαδικασία μπορεί να προκαλέσει μερικά αρκετά παράξενα πράγματα στο σώμα μιας γυναίκας, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια έγκυος πήγε στο γιατρό για το καθιερωμένο υπερηχογράφημα.

Οι άντρες ποτέ δεν θα το κατανοήσουν πλήρως, αλλά βλέποντας και μόνο το παρακάτω βίντεο, θα νιώσουν ευτυχείς με αυτή τους την… άγνοια!

Η 28χρονη αυτή γυναίκα είναι έγκυος και όπως αποδεικνύεται, το μωρό που κουβαλά είναι άκρως υπερκινητικό μιας και η κοιλιά της ετοιμόγεννης φαίνεται έτοιμη να... εκραγεί. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις απερίγραπτες κινήσεις που κάνει η γυναίκα με την κοιλιά της.

Έγκυος γυναίκα έβγαζε βίντεο την κοιλιά της - Όταν είδε τα πλάνα τρομοκρατήθηκε (Video)

Μια έγκυος γυναίκα που έβγαζε βίντεο το μωράκι της να κινείται μέσα στην κοιλιά της τρομοκρατήθηκε όταν παρακολούθησε τα πλάνα που τράβηξε.

Το βίντεο ανέβηκε από την αδερφή της εν λόγω γυναίκας στο Reddit. Η έγκυος γυναίκα φέρεται να ήταν στο σπίτι μόνο με ένα γατάκι και έναν σκύλο. Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι για να ξεκουραστεί, όταν κατάλαβε ότι το μωράκι της… στριφογύριζε μέσα στην κοιλίτσα της.

Στο βίντεο, που η γυναίκα έβγαλε για να ανεβάσει στο Snapchat, ακούγεται το γατάκι να νιαουρίζει δυνατά έξω από την πόρτα στη σιωπή του άδειου σπιτιού, αλλά δεν φαίνεται κάτι ασυνήθιστο.

Η γυναίκα ανέβασε το βίντεο και στη συνέχεια το παρακολούθησε και τότε ήταν που πρόσεξε μία τρομακτική φιγούρα να αναδύεται στην άκρη του κρεβατιού -πολλοί σχολίασαν ότι έμοιαζε να ξεπροβάλλει ένα κεφάλι. Όπως ήταν φυσικό, τρομοκρατήθηκε. Επίσης, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό μια γυναίκα ήταν έγκυος και τότε ο γιατρός πήγε να την εξετάσει. Αυτό που βρήκε κάτω από την φούστα της τον έκανε να ανατριχιάσει.

Σημειώνεται ότι τόσο η γάτα όσο και ο σκύλος του σπιτιού έχουν λευκό τρίχωμα, οπότε θα ήταν ξεκάθαρο αν ήταν κάποιο από τα κατοικίδιά της.

Αυτό ήταν το τελευταίο βράδυ που έμεινε στο συγκεκριμένο σπίτι η γυναίκα, ενώ επισημαίνεται ότι δεν συνέβη κάτι άλλο περίεργο. Έμεινε εκεί για μία εβδομάδα και ανέφερε ότι το σπίτι είχε βαρύ κλίμα και ένιωθε σαν να την παρακολουθούσε κάποιος.

Η αδερφή της ανέβασε το βίντεο στο Reddit για να ρωτήσει τι γνώμη έχουν άλλοι χρήστες για αυτή την περίεργη φιγούρα.

Δείτε το βίντεο:

Was wondering what everyone’s thoughts are on this. It happens at the end and this is a video my pregnant little sister took originally because the baby was moving and she thought her kitty was crying because his companion had just had to be put down.
by u/malakaijamess in Ghosts
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share