Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Λίγο πριν το γάμο ο γαμπρός πήγαινε κάθε απόγευμα για ποδόσφαιρο - Τη νύχτα του γάμου αποκαλύφθηκε ότι...

Απίστευτο!

8 Σεπτεμβρίου 2020 16:15
Λίγο πριν το γάμο ο γαμπρός πήγαινε κάθε απόγευμα για ποδόσφαιρο - Τη νύχτα του γάμου αποκαλύφθηκε ότι...

Αυτός ο γαμπρός προετοίμαζε την κίνησή του πολύ καιρό. Την κατάλληλη στιγμή, έκανε αυτό που σχεδίαζε καιρό, και άφησε τους πάντες άναυδους.

Η νύφη, επί μήνες, ετοίμαζε κάθε λεπτομέρεια για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Την ημέρα του γάμου της. Κάθε μέρα αφιέρωνε πολλές ώρες για να μην αφήσει τίποτα στην τύχη. Ήθελε να προγραμματίσει κάθε λεπτομέρεια για τη νύχτα του γάμου.

Η 29χρονη Σάλι νόμιζε ότι ο σύντροφός της, μερικές εβδομάδες πριν το γάμο, αφιέρωνε μερικές ώρες τα απογεύματά του, για να παίξει ποδόσφαιρο με τους φίλους του. Εκείνη δεν είχε καμία αντίρρηση, καθώς δε θα μπορούσε να χαλάσει το χατίρι του αγαπημένου της. Εκείνος, όμως, είχε άλλα σχέδια. Αντί για ποδόσφαιρο, έκανε μαθήματα χορού! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας γάμος με ευτράπελα και εκπλήξεις γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια νύφη στη δεξίωση του γάμου πέταξε το νυφικό της.

Ο γαμπρός, δάσκαλος στο επάγγελμα, έβαλε σκοπό της ζωής του, να εκπλήξει τη μέλλουσα σύζυγό του, τη νύχτα του γάμου με μία εντυπωσιακή -χορευτική- εμφάνιση. Ο ίδιος μάλιστα επισημαίνει ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το χορό, αλλά σε λίγες μόλις εβδομάδες, κατάφερε να μεταμορφωθεί σε έναν πολύ καλό χορευτή.

Όταν έφτασε η μέρα του γάμου, και έφτασε η στιγμή να εμφανιστούν οι άντρες στην… πίστα, ο Τιμ εντυπωσίασε τη νύφη με τις χορευτικές του ικανότητες, και εκείνη με τη σειρά της δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, βυθίζοντας το πρόσωπό της μέσα στις παλάμες της.

Ο γαμπρός, μάλιστα, εξομολογείται, ότι έβαλε σκοπό να εκπλήξει τη σύζυγό του, καθώς την έβλεπε να αφιερώνει, επί μήνες, ώρες ολόκληρες σε καθημερινή βάση, για να οργανώσει κάθε λεπτομέρεια της πιο ευτυχισμένης τους στιγμής.

Δείτε το βίντεο με την έκπληξη του γαμπρού:

Tim and Sally - The Wedding Surprise!

For the final three months of wedding planning, Sally thought that Tim was at football practice every week. Little did she know that he was actually planning this... Be sure to turn up the sound and press HD. This is one video you will want to watch in full! Venue - Knowsley Hall Choreography - Dance Passion

Posted by Papertwin Weddings on Tuesday, August 16, 2016

Αυτή η νύφη λιποθύμησε την ώρα του γάμου - Τότε ο γαμπρός έκανε το αδιανόητο

Αυτή η νύφη που λιποθύμησε την ώρα του γάμου, δίπλα στον γαμπρό. Αυτός αντί να την βοηθήσει, προτίμησε να κάνει κάτι εξοργιστικό.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής στο Κολόσσι της Κύπρου, λίγο μετά τη στέψη των νεόνυμφων. Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό σε γάμο, μετά από αυτό, όπου πρωταγωνιστούν οι παράνυμφοι.

Η κούραση, το άγχος και η ένταση της ημέρας ήταν προφανώς οι λόγοι για τους οποίους η νεαρή κοπέλα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Συγγενείς και καλεσμένοι πανικοβλήθηκαν και έσπευσαν να βοηθήσουν, κάτι που δεν συνέβη όμως με τον φωτογράφο, ο οποίος ζήτησε από τον γαμπρό να αρπάξει την ευκαιρία και να φωτογραφηθεί με φόντο τη νύφη στο πάτωμα, ως μια πρωτόγνωρη σκηνή που έχει συμβεί σε γάμο. Εκείνος, χωρίς να χάσει χρόνο -μήπως και η νύφη συνέλθει-, γύρισε προς τον φακό και φωτογραφήθηκε με φόντο τη λιπόθυμη κοπέλα και τα στέφανα στα χέρια.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media και μέσα σε λεπτά έγινε viral, με τους χρήστες να καυτηριάζουν με τα μηνύματά τους γαμπρό και φωτογράφο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share