Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Αυτός ο 22χρονος ενθουσιάστηκε μόλις είδε μια αρκούδα και ξεκίνησε να τη φωτογραφίζει - Λίγα λεπτά μετά...

Σοκαριστικό!

4 Σεπτεμβρίου 2020 13:38
Αυτός ο 22χρονος ενθουσιάστηκε μόλις είδε μια αρκούδα και ξεκίνησε να τη φωτογραφίζει - Λίγα λεπτά μετά...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ένας 22χρονος από το Νιου Τζέρσει θεώρησε μεγάλη τύχη που πέτυχε μια αρκούδα ελεύθερη στο δάσος ενώ εκείνος περπατούσε με τους φίλους του κι έτσι αποφάσισε να τη βγάλει μερικές φωτογραφίες. Οι αρκούδες σίγουρα δεν είναι και από τα πιο φιλικά και κοινωνικά ζώα, πόσο μάλλον όταν σε δουν ξαφνικά στο χώρο τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα θεωρηθείς εχθρός, για παράδειγμα δείτε εδώ την αντίδραση μιας αρκούδας μια κοπέλα την πλησίασε για μια selfie.

Ο νεαρός και οι φίλοι του βρίσκονταν σε απόσταση 30 μέτρων από την αρκούδα κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας τους στο δάσος. Νομίζοντας πως είναι ασφαλής, άρχισε να τη φωτογραφίζει.

Η αρκούδα όμως άρχισε να τρέχει κατά πάνω τους και σκότωσε τον άτυχο νεαρό. Αστυνομικοί την βρήκαν και την πυροβόλησαν στον ώμο και το σαγόνι αφήνοντάς τη νεκρή. Στο στομάχι της αρκούδας βρέθηκαν αργότερα ρούχα, καθώς και ανθρώπινο κρέας και τρίχες του άτυχου νεαρού.

Ανατριχιαστική στιγμή: Αρκούδα χύμηξε σε γυναίκα που πήγε να βγάλει φωτογραφία μαζί της - Βίντεο-σοκ

Σε ένα συγκλονιστικό video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η γυναίκα εμφανίζεται να πλησιάζει στο ένα μέτρο μια φαινομενικά ήρεμη αρκούδα, για να βγάλει φωτογραφία μαζί της. Ενώ, πολλές επικές μάχες παρακολουθούμε στην φύση ανάμεσα σε πανίσχυρα ζώα, με το λιοντάρι και την αρκούδα να είναι δύο εξ αυτών, προσφέροντας μια άγρια ομορφιά.

Ξαφνικά, όμως, η αρκούδα αγριεύει και κάνει μια επιθετική κίνηση προς τη γυναίκα η οποία συνειδητοποιεί τον κίνδυνο και απομακρύνεται. Ο μόνος λόγος που η γυναίκα δεν τραυματίστηκε (ή ακόμα χειρότερα) είναι πως απλά η αρκούδα αποφάσισε πως απλά ήθελε να τη διώξει από το χώρο της και να κάνει συντήρηση δυνάμεων.

Δείτε το video που τράβηξε επιβάτης παρακείμενου οχήματος και θα καταλάβετε:

Αρκούδα πλησιάζει και ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου - Η συνέχεια θα σας εκπλήξει

Εάν αφήσετε ποτέ το αυτοκίνητό σας χωρίς επίβλεψη σε μια δασώδη περιοχή και δείτε μια αρκούδα να πλησιάζει, βάλτε τις φωνές. Αποδεικνύεται ότι είναι μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη μέθοδος. Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Ενώ δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτήν την κατάσταση, για να ξέρω πώς θα αντιδρούσα, βλέπουμε μια ομάδα φίλων στο βίντεο να έχουν τρομοκρατηθεί, όταν μια περίεργη αρκούδα πηγαίνει προς την ασημένια Mercedes τους. Σε αντίθεση αυτό το 12χρονο αγόρι παρέμεινε ψύχραιμο, όταν άρχισε να τον κυνηγάει μια αρκούδα, για αυτό και η αντίδραση εξαρτάται από το άτομο.

Οι φίλοι μαγνητοσκοπούσαν το βίντεο από την κορυφή ενός λόφου, και παρατήρησαν το πλάσμα καθώς περνούσε μέσα από το δάσος.

Μία από τις γυναίκες φάνηκε να αισθάνεται ότι κάτι κακό επρόκειτο να συμβεί καθώς ακούγεται να ρωτά έναν άλλο φίλο: «Είστε σίγουροι ότι έχετε κλειδώσει την πόρτα;» Η απάντησή τους ήταν ακατανόητη, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι ήταν ανοιχτή. Τότε άρχισαν να φωνάζουν...

Ένας άντρας προτείνει στον ιδιοκτήτη της Mercedes να «τρέξει και να κλείσει [την] πόρτα» προτού φτάσει η αρκούδα, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν είχαν χρόνο για αυτό καθώς το πλάσμα περπάτησε προς το αυτοκίνητο και σηκώθηκε στα δύο του πόδια, για να δει μέσα από το παράθυρο.

Τράβηξαν την προσοχή της αρκούδας, η οποία γύρισε να κοιτάξει την ομάδα με ένα βλέμμα, που θα μπορούσε να προκαλέσει μόνο σύγχυση. Φαίνεται σαν να προσπαθούσε να κλέψει το αυτοκίνητο, και για καλή τους τύχη δεν συνέβη κάτι χειρότερο, αφού δεν τραυματίστηκε κανείς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share