Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έριξε σε μια κατσαρόλα λάδι για να τηγανίσει - Λίγα λεπτά μετά το σπίτι γέμισε...

Απίστευτο!

2 Σεπτεμβρίου 2020 17:12
Έριξε σε μια κατσαρόλα λάδι για να τηγανίσει - Λίγα λεπτά μετά το σπίτι γέμισε...

Μια γυναίκα πέθανε από εισπνοή δηλητηριώδους καπνού αφού χρησιμοποίησε λάθος λάδι για να φτιάξει τηγανιτές πατάτες. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που το λάδι αποδεικνύεται άκρως επικίνδυνο, δείτε εδώ ποιο είναι το πιο ακατάλληλο μέρος για να πετάξετε το λάδι σας.

Η 74χρονη χρησιμοποίησε κατά λάθος ένα λάδι 3-σε-ένα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει και να αποτρέπει τη σκουριά – δεν είναι κατάλληλο για μαγείρεμα. Στη συνέχεια, η ηλικιωμένη πήγε σε άλλο δωμάτιο και κοιμήθηκε για δύο ώρες – ξύπνησε και βρήκε το σπίτι της γεμάτο καπνό.

Η γυναίκα τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική και είπε ότι το σπίτι της ήταν γεμάτο καπνό και δεν μπορούσε να βρει την έξοδο. Τρεις πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, μαζί με την αστυνομία και ασθενοφόρο.

Είπαν στην ηλικιωμένη να περιμένει στον επάνω όροφο ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά και να την αφήσουν να βγει με ασφάλεια από το σπίτι. Στη συνέχεια, οι πυροσβέστες συνόδευσαν την 74χρονη έξω από το σπίτι και εκείνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για έλεγχο.

Στην αρχή φαινόταν ότι δεν είχε κάτι, αλλά η κατάστασή της επιδεινώθηκε τις επόμενες ημέρες. Η κ. Oldfield άρχισε να έχει βήχα και πονόλαιμο. Τελικά πέθανε από πνευμονία και εισπνοή καπνού.

Όπως διαπιστώθηκε, η γυναίκα είχε αρχή άνοιας.

Προσοχή! Μην σβήνετε την φωτιά σε τηγάνι με καυτό λάδι πετώντας νερό! Μπορεί να συμβεί...

Ελπίζουμε να γνωρίζετε ότι δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσετε να σβήσετε την φωτιά σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι με νερό. Είναι ότι χειρότερο μπορείτε να κάνετε!

Σε αυτό το βίντεο, για να μας δείξουν τι μπορεί να συμβεί το κανάλι στο YouTube με το όνομα «The Slow Mo Guys» προσπάθησε να κάνει το πείραμα σε αργή κίνηση. (2.500fps) Και ενώ μπορείς να αφήσεις καυτό νερό μέσα σε ένα τηγάνι, ακόμα και αν το μάτι της κουζίνας είναι ανοιχτό, μιας και βοηθά στον καθαρισμό του, ποτέ δεν πρέπει να το κάνεις όταν έχει "αρπάξει"!

Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί μια τεράστια φωτιά σαν να έγινε μια μεγάλη έκρηξη! Αυτό συμβαίνει γιατί το νερό εξατμίζεται πολύ γρήγορα και το λάδι εξαπλώνεται προς όλες τις κατευθύνσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φλόγες.

Δείτε το βίντεο :

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share