Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κάποιος φώναξε τη νύφη την ώρα της τελετής - Τότε εκείνη κατέβασε το νυφικό της μπροστά σε όλους και...

Απίστευτο!

30 Αυγούστου 2020 12:32
Κάποιος φώναξε τη νύφη την ώρα της τελετής - Τότε εκείνη κατέβασε το νυφικό της μπροστά σε όλους και...

Όταν κάποιος απευθύνθηκε στη νύφη την ώρα της τελετής κανείς δεν περίμενε πως εκείνη θα κατέβαζε μπροστά σε όλους το νυφικό της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία από ένα γάμο κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια νύφη είδες τις παράνυφους κι έπαθε αμόκ.

Η Κριστίνα έγινε viral γιατί καμία περίσταση και συνθήκη δεν μπορεί να την σταματήσει από το να θηλάσει. Η 9 μηνών κόρη της, Τζέμμα, βρέξει χιονίσει θα πιει το μητρικό γάλα.

Η φωτογραφία που έγινε viral είναι αυτή που η μαμά φοράει…νυφικό και θηλάζει τη μικρή της. Λίγο μετά την έναρξη της γαμήλιας τελετής, η Τζέμμα άρχισε να κλαίει. “Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ επειδή δεν την αφήνω ποτέ να κλαίει, οπότε ήταν δύσκολο για μένα να συνεχίσω. Κοίταξα τη μητέρα μου και της είπα να μου τη δώσει. Κοίταξα τον άντρα μου ο οποίος μου χαμογέλασε, πήρα τη μικρή και κατέβασα το στράπλες νυφικό μου. Ήταν αρκετά διακριτικό και μέσα σε 5-10 λεπτά η Gemma κοιμήθηκε κι έτσι ολοκληρώσαμε την τελετή”.

Δείτε τις φωτογραφίες από την τρομερή στιγμή:

29χρονη νύφη και γαμπρός παντρεύτηκαν σε εκκλησία 150 χρόνων - Η τραγική ειρωνεία είναι ότι...

Η νύφη Λιζ Έλλις 29, παντρεύτηκε τον 31χρονο σύντροφο της Ντέιβιντ Χάουσγουορντ, στην εκκλησία St.John. Αυτό το ζευγάρι είναι το 6ης γενιάς ζευγάρι του δυτικού Yorkshire που παντρεύεται σ’αυτή την εκκλησιά.

Οι γονείς της Ουίλιαμ και Σάρα παντρεύτηκαν στην ίδια εκκλησία το 1982. Μία νύφη, κατάφερε να γίνει η έκτη της γενιάς της που παντρεύεται στην εκκλησία που έχτισε ο προ προπάπους της. Ακόμα ένας γάμος που κρύβει ένα μυστικό, μετά από αυτόν εδώ δύο δίδυμων ζευγαριών.

Η 29χρονη Λιζ Έλλις, δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί 4 χρόνια 31χρονο σύντροφο της , Ντέιβιντ, στην εκκλησία St.John’s στο Baildon, στο δυτικό Yorkshire.

Η εκκλησία χτίστηκε από τον πρόγονος της Λιζ, τον Τζον Έλλις τον 1848, και έχει φιλοξενήσει αμέτρητους, γάμου, βαπτίσεις και κηδείες, συμπεριλαμβανομένου και των γονιών της Λιζ, Ουίλιαμ και Σάρα Έλλις το 1982.

Η Λιζ είπε: Όταν ο Ντέιβ μου έκανε πρόταση γάμου δεν τέθηκε ποτέ ως ζήτημα το που θα παντρευτούμε.”
Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καμία άλλη εκκλησία, είναι πανέμορφη και όλη η οικογένεια μας είναι περήφανοι για την ύπαρξη της.

Ακόμα και οι συγγενείς από την μεριά της μητέρας μου παντρεύονται εδώ. Δεν είναι κάτι το οποίο συζητήσαμε και πολύ, απλά συμβαίνει. O επιχειρηματίας Ντέιβ πρόσθεσε: Οι τελευταίοι γάμοι στους οποίους έχω πάει είναι στα ξαδέρφια της Λιζ, οι οποίοι έγιναν πάλι εδώ.

Δεν είναι όμως μόνο η εκκλησία που έχει παραμείνει από γενιά σε γενιά για 6 ολόκληρες γενιές αλλά και η κατασκευαστική εταιρεία – Ουίλιαμ Έλλις και Υιοί που λειτουργεί 150 χρόνια. Ξεκίνησε περίπου μαζί με το χτίσιμο της εκκλησίας αλλά εικάζεται ότι λειτουργούσε και άλλα 50 χρόνια.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share