Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μωρό με προβλήματα όρασης βλέπει για πρώτη φορά τον μπαμπά του - Η αντίδραση του θα σας κάνει να δακρύσετε

Συγκινητικό!

19 Αυγούστου 2020 13:06
Μωρό με προβλήματα όρασης βλέπει για πρώτη φορά τον μπαμπά του - Η αντίδραση του θα σας κάνει να δακρύσετε

Μία μητέρα από τη Νέα Υόρκη αποφάσισε να απαθανατίσει μία συγκινητική στιγμή. To μωρό της που μόλις είχε συμπληρώσει εννέα μήνες ζωής, είδε για πρώτη φορά το μπαμπά του. Αυτό, διότι φόρεσε για πρώτη φορά, τα ειδικά και ολοκαίνουρια γυαλάκια του. Το μωρό έχει το όνομα Ρίγκαν. Μάλιστα, το μωρό έγινε διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω του διαδικτύου. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό μωρό που συγκινεί τους πάντες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα κωφό μωράκι άκουσε για πρώτη φορά τη φωνή της αδερφής του.

Ο Ρίγκαν κοιτά μέσα στα μάτια το στρατιωτικό μπαμπά του, ο οποίος έλειπε δύο μήνες από το σπίτι του λόγω μιας δύσκολης αποστολής στην Ανταρκτική. Ο μπαμπάς Μπράντον δεν ήταν σίγουρος αν ο γιος του θα τον θυμόταν. Το μωρό αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα όρασης λόγω μια επιπλοκής και λοίμωξης κατά τη γέννησή του.

Το βρέφος πέρασε αρκετές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας προσπαθώντας να ξεπεράσει τη μηνιγγίτιδα, στρεπτόκοκκο και σήψη. Ο μικρός και η οικογένειά του ζουν στη Νέα Υόρκη. «Η αποστολή στην Ανταρκτική ήταν από τις πιο δύσκολες για τον Μπράντον», λέει η μαμά στο κανάλι ABC7, «του ήταν πολύ δύσκολο να αφήσει τον Ρίγκαν. Ήταν τεράστια η συγκίνησή του όταν πήρε τον μικρό στην αγκαλιά και αυτός αναγνώρισε τον μπαμπά του».

Δείτε τη συγκινητική στιγμή:

Πατέρας παίρνει αγκαλιά το μωρό του και εκείνο τον κοιτάει στα μάτια - Αυτό που συμβαίνει αμέσως μετά... (Video)

Ένας πατέρας παίρνει αγκαλιά το μωρό του και εκείνο τον κοιτάει μέσα στα μάτια. Ξαφνικά, όμως αυτό που συμβαίνει αμέσως μετά... θα σας συγκινήσει. Επίσης, συγκλονίζει η ιστορία ενός μωρού 3 εβδομάδων που κλαίει μόλις ακούει ήχο για πρώτη φορά, αλλά «παγώνει» όταν η μαμά...

Το κοριτσάκι γελάει και κοιτάζει τον μπαμπάς της καθώς της σιγοτραγουδάει το «You are so beautiful to me». Και το κοριτσάκι δεν παίρνει τα μεγάλα μάτια της από πάνω του ούτε σβήνει το χαμόγελό της καθώς εκείνος συνεχίζει να τραγουδάει, απλώνοντας τα χέρια της σαν να θέλει να αγγίξει το πρόσωπό του.

Και όταν τελειώσει το τραγούδι, ο πατέρας της δίνει ένα μεγάλο φιλί. Δείτε την στο υπέροχο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share