Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έβαλε μια μπανάνα δίπλα σε ένα αυγό και τα σκέπασε με χώμα - Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει (Video)

Απίθανο

13 Αυγούστου 2020 16:21
Έβαλε μια μπανάνα δίπλα σε ένα αυγό και τα σκέπασε με χώμα - Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έβαλε μια μπανάνα δίπλα σε ένα αυγό και τα σκέπασε με χώμα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει από το παρακάτω απίθανο κόλπο.

Σε κάθε περίπτωση που θα θελήσετε να φυτέψετε λαχανικά στον κήπο σας, θα χρειαστείτε λίπασμα. Το μόνο πρόβλημα με τα λιπάσματα είναι ότι δεν είναι φθηνά! Ευτυχώς, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας λίπασμα στο σπίτι με αυγά και μπανάνες. Επίσης, δείτε θα συμβεί αν βάλετε δύο μπανάνες στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό που θα ακολουθήσει θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Λοιπόν, δεν θα καταβάλλετε καμία προσπάθεια – χρειάζεστε μόνο ένα αυγό και μια μπανάνα. Αφού σκάψετε μια τρύπα, βάλτε μια μη αποφλοιωμένη μπανάνα και ένα αυγό στο κάτω μέρος, γεμίστε την τρύπα με χώμα μέχρι τη μέση και στη συνέχεια τοποθετήστε τους σπόρους ή το φυτό στην κορυφή.

Και τώρα, περιμένετε! Καθώς το αυγό και η μπανάνα αποσυντίθενται, θα απελευθερώσουν τις θρεπτικές τους ουσίες στο έδαφος, οι οποίες θα απορροφηθούν από το φυτό!

Δείτε το βίντεο:

Έκοψε το πάνω μέρος της μπανάνας και πέρασε ένα καλαμάκι - Θα μείνετε άφωνοι με το αποτέλεσμα

Τι θα συμβεί αν μέσα σε μια μπανάνα, βάλετε ένα καλαμάκι; Ένα τρομερό κόλπο που θα σας αφήσει άφωνους και θα τρέξετε να το κάνετε.

Είναι ένα υγιεινό σνακ, είναι πολύ εύκολο στην κατανάλωσή του και μάλιστα αν τρώτε μια μπανάνα κάθε μέρα και ειδικά πριν πέσετε για ύπνο, θα δείτε αλλαγή στο σώμα σας.

Γεμιστές μπανάνες

Κόψτε ένα μικρό κομμάτι στην άκρη της μπανάνας και βάλτε ένα καλαμάκι στο κομμάτι που τρώγεται. Στην συνέχεια, τραβήξτε το καλαμάκι με σκοπό να βγάλετε σιγά σιγά την μπανάνα.

Η πίεση θα κάνει τη μπανάνα που είναι μέσα στο καλαμάκι να φύγει, αφήνοντας ένα κενό.Μετά, μπορείτε να το γεμίσετε με μαρμελάδα, πραλίνα φουντουκιού, μέλι ή ότι άλλο θέλετε!

Κόβει τις μπανάνες σε 12 κομμάτια και ρίχνει σοκολάτα - 20 λεπτά μετά βλέπει το αποτέλεσμα και...

Φτιάξτε -σήμερα κιόλας- το πιο λαχταριστό γλυκό που είναι έτοιμο μέσα σε 20 λεπτά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μπανάνες και σοκολάτα. Πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Σε περίπτωση όμως, που θέλετε κάτι πιο επίσημο, δείτε εδώ ένα γλυκό ψυγείου με μπανάνες και ζαχαρούχο γάλα.

Δείτε πώς να φτιάξετε δαχτυλίδια μπανάνας με νουτέλα:

Θα χρειαστείτε:

  • 2 μπανάνες
  • 1 πακέτο ζύμη ζαχαροπλαστικής
  • 3/5 κούπας ζεσταμένη Νουτέλα
  • 1 αυγό, χτυπημένο
  • 140γρ. σοκολάτας

Εκτέλεση:

  • Κόψτε την μπανάνα σε 12 χοντρές φέτες και βάλτε τις στην μία πλευρά της ζύμης ζαχαροπλαστικής.
  • Τώρα κόψτε την ζύμη σε 12 λωρίδες που να έχουν ακριβώς το ίδιο πλάτος με τις φέτες της μπανάνας.
  • Ρίξτε ζεστή νουτέλα πάνω στις φέτες της μπανάνας. Μπορείτε να την ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων.
  • Ξεκινώντας από την πλευρά που είναι η μπανάνα, τυλίξτε τη ζύμη. Βάλτε το ρολό πάνω σε ένα ταψί γύρω από ένα μικρό μπολ για να σχηματίσετε έναν δακτύλιο.
  • Χτυπήστε το αυγό, αλείψτε το πάνω στον δακτύλιο και τέλος βάλτε την σοκολάτα μέσα στο μπολ. Ψήστε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.

Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share