Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έτρωγε κοτόπουλο όταν δάγκωσε κάτι αηδιαστικό - Μόλις είδε τι ήταν, αναγούλιασε

Σοκ!

6 Αυγούστου 2020 09:11
Έτρωγε κοτόπουλο όταν δάγκωσε κάτι αηδιαστικό - Μόλις είδε τι ήταν, αναγούλιασε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αηδία φαίνεται να προκαλεί η ιστορία μιας κοπέλας, η οποία ενώ έτρωγε το κοτόπουλο της σε εστιατόριο βρήκε κάτι που την αναγούλιασε. Δε φαντάζεστε τι ήταν!

Συγκεκριμένα, τα εστιατόρια που σερβίρουν γρήγορο φαγητό δε φημίζονται για την ποιότητά τους. Μια κοπέλα, πρόσφατα, ανακάλυψε πως όντως τα γρήγορα φαγητά μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη αηδία. Ενώ έτρωγε το γεύμα της στο εστιατόριο, συνειδητοποίησε πως η υφή αυτού που έτρωγε ήταν πολύ ασυνήθιστη. Μόλις το έβγαλε από το στόμα της, είδε αυτό…

Όπως καταλαβαίνετε, αηδίασε πάρα πολύ και αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία καταγγέλλοντας το κατάστημα στο Twitter. Από τότε, πολλοί έχουν προσπαθήσει να καταλάβουν τι ήταν αυτό που είχαν σερβίρει στην γυναίκα. Κάποιοι λένε πως ήταν εγκέφαλος κότας, ενώ άλλοι λένε πως είναι πνευμόνι.

Το μαγαζί αυτό, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα έτοιμου φαγητού στις ΗΠΑ. Η εταιρία αντέδρασε αμέσως στην καταγγελία και υποσχέθηκε να αποζημιώσει τη γυναίκα για την εμπειρία που βίωσε. Η ζημιά όμως έχει ήδη γίνει. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει τη φωτογραφία και μάλλον θα επανεκτιμήσουν τις επιλογές τους. Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν οι περίεργες ιστορίες, δείτε εδώ τι έκαναν με ένα κοτόπουλο στη θάλασσα.

Δείτε τι κάνουν για να πουλούν τα κοτόπουλα ακριβότερα – Ούτε που πάει το μυαλό σας

Αυτή την απάτη που κάνουν στα κοτόπουλα για να τα πουλούν πιο ακριβά δεν την γνωρίζαμε. Μόλις δείτε τι κάνουν θα μείνετε άφωνοι.

Υπάλληλοι σε εταιρία πτηνοτροφίας φουσκώνουν τα κοτόπουλα με αλατόνερο. Αυτή η τακτική που είναι επίσης γνωστή και ως «ενίσχυση» ή «ένεση», είναι μια διαδικασία κατά την οποία ορισμένες εταιρείες παγκοσμίως κάνουν ένεση στο ωμό κρέας κοτόπουλου με αλατόνερο, ζωμό κοτόπουλου ή κάποιο συνδυασμό αυτών. Ακόμα μια απάτη μετά από αυτή που εντόπισαν σε ένα συσκευασμένο προϊόν.

Οι πτηνοτρόφοι εφαρμόζουν αυτή τη διαδικασία από τη δεκαετία του 1970, υποστηρίζοντας ότι κάνει το κρέας πιο ζουμερό και πιο νόστιμο. Το κοτόπουλο συνήθως περιέχει 15% του συνολικού βάρους του σε αλατόνερο, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να περιέχει μέχρι και 30%.

Δεδομένου ότι η τιμή του κοτόπουλου βασίζεται στο βάρος του, οι αγοραστές πληρώνουν πιο ακριβά το “ενισχυμένο” κοτόπουλο. Επίσης, το επιπλέον νάτριο μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες στην λειτουργία της καρδιάς.

Οι εταιρίες παραγωγής που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική, δεν είναι ως τώρα υποχρεωμένες να το αναφέρουν στην ετικέτα του προϊόντος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share