Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ηλικιωμένη γυναίκα νόμιζε ότι είχε όγκο - Όμως τελικά ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος σε....

Αδιανόητο!

4 Αυγούστου 2020 12:35
Ηλικιωμένη γυναίκα νόμιζε ότι είχε όγκο - Όμως τελικά ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος σε....

Τη δεκαετία του 1950, μια έγκυος γυναίκα από το Μαρόκο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού ήταν σε κατάσταση τοκετού για περισσότερες από 24 ώρες, αλλά έφυγε τρέχοντας όταν είδε μια άλλη γυναίκα να πεθαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού, καθώς φοβόταν ότι θα υποφέρει κι εκείνη με τον ίδιο τρόπο. Σχεδόν 50 χρόνια αργότερα, γέννησε ένα “πέτρινο μωρό”. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα νόμιζε πως ήταν έγκυος όμως όλα τα τεστ έβγαιναν αρνητικά.

Η Ζάχρα Αμπουταλίμπ, η οποία ήταν 26 ετών το 1955, ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, αλλά δεν κατάφερε να γεννήσει μετά από 48 ώρες τοκετού. Όταν πήγε στο νοσοκομείο, της είπαν ότι θα έπρεπε να κάνει καισαρική τομή. Αλλά, όταν είδε μια άλλη γυναίκα να πεθαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού, φοβήθηκε και εγκατέλειψε το νοσοκομείο.

Αφ’ ότου η Αμπουταλίμπ εγκατέλειψε το νοσοκομείο, συνέχισε να αισθάνεται έντονους πόνους για μέρες. Αλλά ποτέ δεν γέννησε.

Η Αμπουταλίμπ βασίστηκε σε μια Μαροκινή πεποίθηση που λέει ότι ένα παιδί μπορεί να κοιμηθεί μέσα στη μήτρα και να προστατεύσει την τιμή της μητέρας του. Έτσι, σταμάτησε να σκέφτεται την εγκυμοσύνη της και στη συνέχεια, υιοθέτησε τρία παιδιά.

Μετά από 46 χρόνια, όταν η Αμπουταλίμπ ήταν 75 ετών, ο πόνος επέστρεψε και επισκέφθηκε έναν ειδικό γιατρό για εξετάσεις. Ο ειδικός, ο καθηγητής Τάμπι Ουαζάνι, θεώρησε ότι η Αμπουταλίμπ είχε καρκίνο των ωοθηκών λόγω της προεξέχουσας κοιλιάς και την έστειλε για υπερηχογράφημα.

Μετά από μια μαγνητική τομογραφία, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν όγκος, αλλά το μωρό της, το οποίο κουβαλούσε μέσα της από το 1955.

Αποδεικνύεται ότι το έμβρυο είχε σκάσει στην κοιλιά και μετατράπηκε σε ξένο σώμα για το ανοσοποιητικό σύστημα της μητέρας ενώ γύρω από αυτό σχηματίστηκε ένα ασβεστώδες κέλυφος.

Η Αμπουταλίμπ υποβλήθηκε σε ένα 4ωρο χειρουργείο για να αφαιρέσει το “πέτρινο μωρό.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share