Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

17χρονη καρκινοπαθής ανατριχιάζει: "Ο καρκίνος δε με εμποδίζει να είμαι..."

Συγκινητικό!

3 Αυγούστου 2020 09:54
17χρονη καρκινοπαθής ανατριχιάζει:

«Ο καρκίνος δεν με εμποδίζει να είμαι πριγκίπισσα» ήταν το μήνυμα της 17χρονης Άντρεα Σιέρα Σάλαζαερ μόλις έχασε τα μαλλιά της μετά τις χημειοθεραπείες. Ενώ ήταν γεμάτη αυτοπεποίθηση, η θεραπεία την έκανε να αισθάνεται άσχημα με την εικόνα της. Αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή έναν καρκινοπαθή κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί τους πάντες, δείτε εδώ τι ζήτησε ένα αγοράκι από τη μητέρα του λίγο πριν πεθάνει.

Η μητέρα της προσπάθησε να έρθει σε επαφή με διάφορα πρακτορεία μοντέλων, έως ότου ένας φωτογράφος βοήθησε τη 17χρονη να ξαναβρεί την αληθινή ομορφιά της.

Αφού ο Τζεράρντο Γκαρμένδια της έκανε φωτογράφηση, μοιράστηκε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό του στο Twitter που έκτοτε έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες likes. Share «Αυτό το ταξίδι με δίδαξε να αγαπώ και να αποδέχομαι τον εαυτό μου ανεξάρτητα από την εμφάνισή μου.

Τα μαλλιά στο κεφάλι κάποιου ανθρώπου δεν καθορίζουν το ποιος είναι. Όλες οι κοπέλες είναι πριγκίπισσες και σήμερα αισθάνομαι όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά».

37χρονη μητέρα με καρκίνο τελικού σταδίου δεν θέλει να δεθεί με τα μωρά της... Μια συγκλονιστική ιστορία

37χρονη μητέρα που πεθαίνει από καρκίνο έχει ανεβάσει τις φωτογραφίες της ζημίας που της έχει προκαλέσει η ασθένεια στο πρόσωπο και το σώμα της, ενώ αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να δεθεί με τα μωρά της για να μην τα στεναχωρήσει.

Η 34χρονη Kim Debling, από το Basingstoke, η οποία έχει μόλις μερικούς μήνες ζωής, έχει δύο παιδιά, την 1 έτους Rose, και των 6 μηνών Harvey, οι οποίοι δεν θα την θυμούνται όταν φύγει από τη ζωή. Ενώ, σοκαριστική είναι η ιστορία μιας 53χρονης με τα νύχια της όπου είχαν πάρει ένα κυρτό σχήμα γύρω από τα δάχτυλά της. Η φωτογραφία και η αποκάλυψη-σοκ για τον καρκίνο.

Η γυναίκα παλεύει με έναν σπάνιο καρκίνο του δέρματος, ο οποίος την έχει κάνει μη αναγνωρίσιμη. Το πρόσωπό της έχει καταστραφεί από τον καρκίνο, τον οποίο οι γιατροί διέγνωσαν κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της.

Η κ. Debling, η οποία δήλωσε ότι ο καρκίνος την κάνει να αισθάνεται σαν τέρας, ενημερώθηκε ότι έχει μόλις λίγους μήνες ζωής – και πως δεν μπορούσε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων.

Ωστόσο, οι γιατροί προειδοποιούν ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει αρκετές δυνάμεις για να παλέψει με την ασθένεια, κάτι που θα μπορούσε να της δώσει άλλα πέντε χρόνια αφού έχει βρεθεί συμβατός δότης.

Η κα Debling, η οποία έχει ένα γιο έξι μηνών και μια κόρη ηλικίας ενός έτους, είπε: “Ξέρω ότι η Rose και ο Harvey δεν θα με θυμούνται και αυτό είναι καλό.”

“Κανένας χαρακτήρας της Disney δεν έγινε ήρωας χωρίς να χάσει κάποιον γονέα, αλλά εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να με γνωρίσουν, για να μην τους στεναχωρήσω.”

Μιλώντας για την απόφασή της να μην δεθεί με τα παιδιά της, η κ. Debling πρόσθεσε: “Δεν θέλω να πληγωθούν όταν εγώ θα φύγω.”

Η κ. Debling πρόσθεσε: “Θέλω όμως να είμαι η καλύτερη μαμά που θα μπορούσα να είμαι, ανεξάρτητα από το πόσος καιρός μου έχει απομείνει.”

Η κ. Debling και ο πιλότος σύζυγός της, ο 32χρονος Steve, παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2012 και άρχισαν να προσπαθούν για μωρό αμέσως μετά την ημέρα του γάμου τους.

Απελπισμένοι να γίνουν γονείς, το ζευγάρι που έχει υπηρετήσει στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, κατέληξε σε εξωσωματική γονιμοποίηση μετά από ενάμισι χρόνο ανεπιτυχών προσπαθειών.

Η κ. Debling έμεινε έγκυος τον Νοέμβριο του 2015. Το μυαλό της επικεντρώθηκε στο μωρό γι’ αυτό δεν φοβήθηκε όταν παρατήρησε ένα κόκκινο εξάνθημα γύρω από τη μέση της, και έκλεισε ραντεβού στο γιατρό για να ελέγξει την εγκυμοσύνη της μερικές εβδομάδες αργότερα.

Είπε: “Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι που περιμέναμε το πρώτο μας μωρό.” Το περιμέναμε τόσο πολύ καιρό και τα κόκκινα εξανθήματα ήταν το τελευταίο πράγμα που με ένοιαζε. Όμως πήγα στο γιατρό όταν εξαπλώθηκε στις κορυφές των μηρών μου.”

“Μου έδωε μία κρέμα, νομίζοντας ότι ήταν απλώς ένα άσχημο εξάνθημα, και με παρέπεμψε σε έναν δερματολόγο.” Η κ. Debling συναντήθηκε με έναν δερματολόγο στο Basingstoke και έκανε βιοψία το Μάρτιο του 2016.

Έχοντας πειστεί ότι υπέφερε από δερματίτιδα, η κ. Debling συνέχισε να μην ανησυχεί. Αλλά τον Μάιο του 2016, όταν ήταν 24 εβδομάδων έγκυος, οι γιατροί της είπαν ότι στην πραγματικότητα είχε καρκίνο.

Η κ. Debling είπε: “Καταστράφηκα όταν άκουσα τη λέξη «λέμφωμα».” “Μου είπαν ότι έχω ένα σπάνιο καρκίνο του δέρματος, του οποίου τα συμπτώματα είναι εξανθήματα ή κνησμός, ξεφλούδισμα και πρησμένοι λεμφαδένες.”

Στη συνέχεια, η κυρία Debling υποβλήθηκε σε ακτινοβολίες στο νοσοκομείο του Basingstoke. Υποβαλλόταν σε θεραπείες δύο φορές την εβδομάδα και συνέχισε μέχρι και δύο εβδομάδες πριν από την γέννηση της Rose.

Μετά τη γέννηση του μωρού, η νέα μητέρα υποβλήθηκε σε μία άλλη μορφή θεραπείας με ακτινοβολία, η οποία της είπαν ότι θα είχε αποτελέσματα.

Η κ. Debling δήλωσε: “Όταν γεννήθηκε η Rose, ήμουν η πιο χαρούμενη γυναίκα στον κόσμο. Ήταν ένα πανέμορφο κοpίτσι και ένιωθα τόσο θετικά για το μέλλον.”

“Ήξερα ότι ο καρκίνος θα μπορούσε να εξαπλωθεί και να επιστρέψει, αλλά πραγματικά, εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι είχα ξεφύγει από αυτό.”

Η κ. Debling άρχισε νέο κύκλο ακτινοθεραπείας τον Φεβρουάριο του 2017 αλλά λίγο μετά την τελευταία συνεδρία της, έμεινε έγκυος ξανά – αυτή τη φορά φυσιολογικά.

Είπε: “Πάντα θέλαμε μεγάλη οικογένεια, οπότε ήμουν τρισευτυχισμένη όταν έμαθα ότι έμεινα έγκυος στον Harvey.” Παρόλα αυτά, ο ενθουσιασμός της κυρίας Debling ήταν σύντομος, καθώς την επόμενη μέρα που έλαβε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, αισθάνθηκε ένα ανησυχητικό πόνο στην κοιλιά.

Απεστάλη για υπερηχογράφημα και βιοψία αμέσως, τον Ιούλιο του 2017, και της είπαν, στις 16 εβδομάδες της εγκυμοσύνης, ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει, είχε εξαπλωθεί στους λεμφαδένες της και πως δεν ήταν θεραπεύσιμος.

Η κ. Debling πρόσθεσε: “Εγώ και ο Steve ήμασταν νέοι γονείς και περιμέναμε ακόμα ένα μωρό. Η καινούργια μας ζωή θα έπρεπε να είχε μόλις αρχίσει.”

“Η ιδέα να τον αφήσω μόνο με καταρρακώνει. Αξίζει να αγαπήσει και να αγαπηθεί.” “Δεν ονειρεύτηκα έτσι τη ζωή μας. Ήθελα να είμαστε περήφανοι γονείς με τον Steve, να δούμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν – δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του.”

“Ποτέ δεν σκέφτηκα να τερματίσω την εγκυμοσύνη μου καθώς ήθελα απελπισμένα να συναντήσω το δεύτερο παιδί μου.”

Η κ. Debling είπε: “Ήμουν εξαντλημένη. Δεν ήμουν απλά έγκυος, αλλά είχα και τις θεραπείες που με έκαναν ακόμη πιο αδύναμη.”

“Αλλά όταν έσφιξα στην αγκαλιά μου τον Harvey, τα ξέχασα όλα για την ασθένεια. Εκείνη τη στιγμή ήμουν και πάλι μαμά, όχι μια γυναίκα με καρκίνο. Ένιωσα πως βρισκόμουν στην κορυφή του κόσμου.”

“Η ζωή μου είναι στην πραγματικότητα μια πραγματική χαρά και ευτυχία παρά την ανίατη ασθένειά μου – στην πραγματικότητα πιστεύω ότι αυτή ήταν μια ώθηση να επικεντρωθώ στα θετικά πράγματα στη ζωή.”

“Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου και ο σύζυγός μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Η ζωή μου είναι από μόνη της υπέροχη.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share