Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λίγο πριν πεθάνει ζήτησε από τη μητέρα του μια χάρη - Σήμερα είναι ευτυχισμένος στον...

Δραματική ιστορία

2 Αυγούστου 2020 12:59
Λίγο πριν πεθάνει ζήτησε από τη μητέρα του μια χάρη - Σήμερα είναι ευτυχισμένος στον...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

12χρονος από το Οχάιο πάλευε για 6 χρόνια με τον καρκίνο και ήταν γνωστός για το κουράγιο του. Λίγο πριν πεθάνει ζήτησε από τη μητέρα του μια χάρη. Σήμερα είναι ευτυχισμένος στον...

Ο Keith έγινε πρωτοσέλιδο τον Οκτώβριο όταν η κοινότητά του αφιέρωσε την 21η Οκτωβρίου σε εκείνον. Αλλά ο Keith, που δεχόταν ιατρική βοήθεια στο σπίτι, ήθελε κάτι από την μητέρα και καλύτερη φίλη του, Taylore: «Μαμά, θέλω να σε συνοδεύσω στον γάμο σου πριν πεθάνω.» Επίσης, διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία μιας 37χρονη μητέρας με καρκίνο τελικού σταδίου που δεν θέλει να δεθεί με τα μωρά της...

Παρόλο που η Taylore είχε ήδη κάνει πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της και η οικογένεια δεν είχε αρκετά χρήματα για έναν ακόμα γάμο, ήταν 100% αποφασισμένη να του πραγματοποιήσει την επιθυμία.

Χάρη σε δωρεές, η οικογένεια μάζεψε $3,500 μέσα σε λίγες μέρες και γρήγορα οργανώθηκε ο γάμος. Ωστόσο, η υγεία του Keith χειροτέρευε γρήγορα και η Taylore ήξερε πως ότι σχέδια είχαν κάνει θα έπρεπε να τα προσαρμόσουν σε μεγάλο βαθμό.

Στο βίντεο που θα δείτε, ετοιμαστείτε να συγκινηθείτε από την μικρή αλλά όμορφη τελετή που έγινε στις 9 Νοεμβρίου 2018.

Δείτε την δραματική ιστορία:

Τα νύχια 53χρονης είχαν πάρει ένα κυρτό σχήμα γύρω από τα δάχτυλά της- Η φωτογραφία και η αποκάλυψη-σοκ για τον καρκίνο

Μία 53χρονη από το Γούιγκαν του Μάντσεστερ που νόμισε ότι είχε πολύ «άσχημα» νύχια, σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι αυτό αποτελούσε στην πραγματικότητα ένα σύμπτωμα του καρκίνου. Ενώ, μία μητέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία με το μαύρο νύχι της, για να προειδοποιήσει όσους την δουν.

Η 53χρονη Jean Taylor, ντρεπόταν στην αρχή να πάει να ρωτήσει τον γιατρό γιατί τα νύχια είχαν πάρει ένα κυρτό σχήμα γύρω από τα δάχτυλά της. Οι γιατροί, όμως, αναγνώρισαν το, άγνωστο για πολλούς, σύμπτωμα του καρκίνου του πνεύμονα και την παρέπεμψαν σε μια σειρά εξετάσεων, που τελικά επιβεβαίωσαν τους φόβους τους.

Η 53χρονη νιώθει πολύ τυχερή που οι γιατροί κατάφεραν να αναγνωρίσουν το σύμπτωμα αυτό, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν δύο μικρούς όγκους στους πνεύμονες. Τα ποσοστά επιβίωσης από τον καρκίνο στους πνεύμονες είναι ιδιαίτερα χαμηλά και η έγκαιρη διάγνωση είναι ζωτικής σημασίας, αλλά η κυρία Taylor, χάρη στα «άσχημα» νύχια της, διαγνώστηκε στο πρώτο στάδιο.

Η 53χρονη παραδέχτηκε ότι νόμιζε ότι τα «καμπυλωτά» νύχια είναι ένα κληρονομικό χαρακτηριστικό, καθώς η μητέρα της -η οποία έχασε τον μισό της πνεύμονα εξαιτίας του καρκίνου- είχε και αυτή παρόμοια νύχια.

Η τυχερή μέσα στην ατυχία της γυναίκα δεν θα μάθαινε ποτέ για το «ένοχο» σύμπτωμα αν η κόρη της δεν το έψαχνε περισσότερο και δεν έβρισκε ότι το περίεργο σχήμα αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι καρκίνου.

Τελικά η κυρία Taylor υποβλήθηκε σε επέμβαση και αφαίρεσε τους όγκους αυτούς και τώρα είναι καλά στην υγεία της. Μιλώντας για την περιπέτειά της η κυρία Taylor δήλωσε: «Αυτά τα νύχια μου έσωσαν τη ζωή και γι’ αυτό δεν πρόκειτα να τα κόψω».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share