Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

25χρονη παραπονέθηκε για πονόλαιμο - «Κάγκελο» έμειναν οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στις αμυγδαλές (photo)

Σοκ

15 Ιουλίου 2020 12:14
25χρονη παραπονέθηκε για πονόλαιμο - «Κάγκελο» έμειναν οι γιατροί με αυτό που βρήκαν στις αμυγδαλές (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεν πίστευαν στα μάτια του οι γιατροί σε ένα νοσοκομείο του Τόκυο, όταν κλήθηκαν να εξετάσουν μια γυναίκα που παραπονιόταν για έντονο πόνο και ερεθισμό στον λαιμό της.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι γιατροί στο διεθνές νοσοκομείο St Luke στην ιαπωνική πρωτεύουσα, αφού την εξέτασαν, αφαίρεσαν ένα μακρύ μαύρο σκουλήκι με τσιμπιδάκι. Ενώ, σε μία ακόμη σοκαριστική περίπτωση ένας άνδρας ζαλιζόταν και πέρναγε πολλές ώρες στην τουαλέτα... Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Μάλιστα, το σκουλήκι, το οποίο είχε μήκος 38 χιλιοστά και πλάτος 1 χιλιοστά, ήταν ακόμα ζωντανό και οι γιατροί το έβγαλαν από την αριστερή αμυγδαλή της γυναίκας.

Γιατροί βρήκαν σκουλήκι στο λαιμό 25χρονης

Το σκουλήκι αφού... εξετάστηκε και αυτό με την σειρά του ταυτοποιήθηκε ως νηματώδες σκουλήκι, ένα από τα πολλά παράσιτα που μπορούν να μολύνουν ανθρώπους που τρώνε ωμό ψάρι ή κρέας.

Η 25χρονη ασθενής επιβεβαίωσε ότι είχε φάει ανάμεικτο σασίμι, πριν πέντε ημέρες.

Σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό American Journal of Tropical Medicine and Hygiene, οι γιατροί δήλωσαν ότι το σκουλήκι ήταν μια προνύμφη τέταρτου σταδίου, προσθέτοντας ότι η μόλυνση προκλήθηκε από τη νεότερη μετατροπή του σε προνύμφη τρίτου σταδίου.

Οι γιατροί προεδιοποιούν ότι η δημοτικότητα του σούσι έχει αυξήσει τις παρασιτικές λοιμώξεις. Τέλος, παρόμοιες μολύνσεις προκαλούνται μερικές φορές και από ωμό ή άψητο κρέας.

Φρίκη: Δείτε τι βρήκαν γιατροί στο στομάχι 19χρονης... (photo)

Μια κοπέλα 19χρονων στην Ινδία παραπονέθηκε πως δεν μπορούσε να πιει και να φάει για μέρες και γι αυτό οι γιατροί την εξέτασαν για να διαπιστώσουν τι συνέβαινε στο στομάχι της. Ενώ, ένας άνδρας ζαλιζόταν και πέρναγε πολλές ώρες στην τουαλέτα... Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Προς μεγάλη τους έκπληξη βρήκαν ανάμεσα στο στομάχι και το λεπτό έντερο της κοπέλας έναν όγκο από τρίχες και κιμωλία με βάρος περίπου 2 κιλά! Αυτό έγινε γιατί η 19χρονη είχε τη συνήθεια να τρώει τα μαλλιά της αλλά και κιμωλία, με αποτέλεσμα τα δύο αυτά υλικά να φτιάξουν έναν «όγκο» μέσα στο σώμα της. Ομάδα γαστροχειρουργών αφαίρεσε τον όγκο μετά από μία επιτυχημένη επέμβαση…

Οι πόνοι που ένιωθε ήταν από ένα εμπόδιο που είχε δημιουργηθεί μέσα στα σπλάχνα της με αποτέλεσμα να μην γίνεται δεκτή ούτε τροφή ούτε νερό.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share