Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Μητέρα δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που έκανε το μωρό της - Μόλις δείτε τι τράβηξε με την κάμερά της θα σοκαριστείτε (Video)

Απίθανο

14 Ιουλίου 2020 09:37
Μητέρα δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που έκανε το μωρό της - Μόλις δείτε τι τράβηξε με την κάμερά της θα σοκαριστείτε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια μητέρα έμεινε άφωνη μόλις είδε τι έκανε το μωρό της, έτσι αποφάσισε να το τραβήξει βίντεο με την κάμερά της και μόλις το δείτε και εσείς θα σοκαριστείτε.

Φαίνεται ότι αυτό το μωρό έχει ένα απίθανο γονίδιο. Κανείς δεν πίστευε τη μαμά, αλλά εκείνη έλεγε όντως την αλήθεια, όπως αποδεικνύεται στο βίντεο. Ενώ, μία άλλη μητέρα άφησε το νεογέννητο μωρό της στο νοσοκομείο, χωρίς να ενδιαφερθεί για το μέλλον του. Η ιστορία του θα σας κάνει να δακρύσετε.

Το κοριτσάκι χορεύει στο ρυθμό της κέλτικης μουσικής σαν να έκανε εξάσκηση χρόνια! Πανέμορφο βίντεο, με το μωράκι να χαμογελάει και να χορεύει λες και βρίσκεται μπροστά σε κοινό!

Μητέρα παράτησε το μωρό της με ένα σημείωμα σε πάρκο - 4 χρόνια μετά...

Το 2012 μία μητέρα παράτησε το νεογέννητο μωρό της σε ένα πάρκο με ένα σημείωμα που έλεγε, «Σας παρακαλούμε σώστε το καημένο». Επίσης, μια μητέρα εγκατέλειψε το παραμορφωμένο μωρό της σε ένα κουτί παπουτσιών. 17 χρόνια μετά το μωρό της συγκίνησε τον κόσμο.

Το σημείωμα έλεγε ακόμη ότι το αγοράκι ήταν κουφό. Η οικογένεια του το είχε εγκαταλείψει επειδή ήταν πολύ φτωχοί για να το φροντίσουν. Το αγοράκι μεταφέρθηκε σε ένα ορφανοτροφείο. Λόγω του ότι ήταν κουφό, ήταν αρκετά απομονωμένο από τα άλλα παιδιά.

Αλλά χιλιάδες μίλια μακριά, η φωτογραφία του αγοριού έκανε την καρδιά μιας νεαρής μητέρας να χτυπήσει δυνατά. Η Αμερικανίδα Μολι Σάνο και ο άντρας της ήθελαν από καιρό να υιοθετήσουν ένα μωρό. Στις 2 Οκτωβρίου του 2014, πήγαν στην Κίνα για να γνωρίσουν το αγοράκι.

Στην πρώτη τους συνάντηση στο ορφανοτροφείο, το αγοράκι άρχισε να κλαίει, αλλά όταν το πήρε η Μόλι στην αγκαλιά της, ηρέμησε γρήγορα και χαμογέλασε. Φαινόταν να καταλαβαίνει ότι εκείνη η γυναίκα νοιαζόταν γι’αυτό. Τον βάφτισαν Μπένετ.

Στην αρχή καταλάβαιναν τι ήθελε ο Μπένετ μόνο μέσα από το κλάμα του, αλλά μέσα σε 3 μήνες ήξερε ήδη να εκφράζεται με σύνθετες προτάσεις στην νοηματική. Και η κόρη τους, Μίλα έχει ήδη κολλήσει πάνω στον υιοθετημένο αδερφό της. Τα δύο παιδιά είναι “σαν δίδυμα”, λέει η Μόλι χαρούμενη.

Μητέρα παράτησε το μωρό της με ένα σημείωμα σε πάρκο

Αλλά μια διάγνωση έφερε σύννεφα πάνω από την ευτυχία της οικογένειας. Ο Μπένετ πάσχει από το σύνδρομο Usher, το οποίο μαζί με την κώφωση σχετίζεται και με σταδιακή τύφλωση. Μέχρι να φτάσει στην ηλικία των 20, ο Bennett θα έχει ήδη τυφλωθεί τελείως.

Αλλά η Μόλι ήθελε να βεβαιωθεί ότι ο γιος της δεν θα μάθαινε για τις ρίζες του μόνο από τα λόγια, αλλά ότι θα έβλεπε το μέρος που γεννήθηκε με τα μάτια του πριν χάσει την όραση του. Έτσι, το Ιανουάριο του 2016, η Μόλι ταξίδεψε με τον Μπένετ στο Ningbo για να γνωρίσει την βιολογική του μητέρα.

Όταν είδε τον γιο της ξανά, είπε ότι ήταν χαρούμενη και λυπημένη ταυτόχρονα. Παρ’όλο που έπρεπε να τον αποχωριστεί, ο γιος της έχει τη ζωή που πάντα ευχόταν η μητέρα του για εκείνον. Όταν αποχαιρετήθηκαν, οι δύο μητέρες αντάλλαξαν μια μεγάλη αγκαλιά.

Η ιστορία του Μπένετ είναι μοναδική. Στην Κίνα απαγορεύεται οι γονείς να δίνουν τα μωρά τους για υιοθεσία, γι’αυτό και πολλά τα παρατάνε.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share