Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

57χρονη μητέρα έκανε πλαστικές για να μοιάσει στην 36χρονη κόρη της - Δείτε πως είναι σήμερα (Video)

Σοκ

6 Ιουλίου 2020 18:47
57χρονη μητέρα έκανε πλαστικές για να μοιάσει στην 36χρονη κόρη της - Δείτε πως είναι σήμερα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 57χρονη μητέρα έκανε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην 36χρονη κόρη της. Δεν της άρεσε αυτό που έβλεπε στον καθρέφτη, αφού η νεανική της εμφάνιση είχε εξαφανιστεί. Επίσης, απίστευτο αυτό που κατόρθωσε αυτός ο άντρας αφού αποφάσισε να κάνει 18 χειρουργικές επεμβάσεις με στόχο απλά να μοιάσει σε αγαπημένο του Ασιάτη τραγουδιστή.

Πλησίαζε τα 60 και το σώμα της ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που ήθελε. Ταυτόχρονα, έβλεπε ότι η κόρη της ήταν στην ακμή της νιότης της. Τότε αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ακριβώς σαν εκείνη. Ήθελε ο κόσμος να νομίζει ότι ήταν αδερφές. Αυτή είναι μια φωτογραφία της Τζέιν, με όλα όσα ήθελε να γίνει η Τζάνετ

Από τότε που το αποφάσισε, έκανε διάφορες επεμβάσεις, έχασε βάρος και αντέγραψε το κούρεμα της κόρης της. «Βάσισα την μεταμόρφωση μου στην κόρη μου, γιατί είναι όμορφη, την έφτιαξα εγώ και ήθελα την εμφάνιση της», είπε η Τζάνετ. Έχασε 16 κιλά, έκανε δύο αυξητικές στήθους, πλαστική στη μύτη, στα μάτια και έβαλε εμφυτεύματα στα δόντια.

Ωστόσο, η Τζέιν αισθανόταν άβολα με την εμμονή της μητέρας της με την εμφάνιση της. «Όταν πρωτοανακάλυψα ότι η μητέρα μου ήθελε να βασίσει τον εαυτό της πάνω μου, τρομοκρατήθηκα. Δεν εντυπωσιάστηκα. Δεν ήθελα η μητέρα μου να μοιάζει με μένα. Δεν ήθελα ο κόσμος να νομίζει ότι είναι αδερφή μου. Ήθελα να ξέρουν ότι είναι η μαμά μου», είπε η Τζέιν. Παρά τις επιφυλάξεις της κόρης της, η Τζάνετ δεν άλλαξε γνώμη: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν με νοιάζει τι νομίζει, γιατί θα την αντιγράψω, όπως και να έχει». Έτσι είναι η Τζάνετ μετά την μεταμόρφωση της:

«Η μαμά μου δεν ενδιαφέρεται για να συναισθήματα μου», παραπονέθηκε ηΤζέιν . Η αποφασιστικότητα της μητέρας της δεν είχε όρια, ούτε καν στα χρήματα – η Τζάνετ έχει ήδη ξοδέψει 58.000 δολάρια σε διάφορες επεμβάσεις και θεραπείες!

«Όταν ο κόσμος μας περνά για αδερφές, αισθάνομαι τέλεια με τον εαυτό μου. Αισθάνομαι σαν να είμαι στην κορυφή του κόσμου. Και με κάνει να πιστεύω ότι όλα τα χρήματα που ξόδεψα άξιζαν», είπε η Janet περήφανη.

Η 57χρονη κάνει τακτικά ενέσεις μπότοξ για να διατηρήσει την εμφάνιση της και είναι χαρούμενη όποτε ο κόσμος της περνά για αδερφές. «Ντυνόμαστε ίδια, μοιάζουμε, έχουμε το ίδιο κούρεμα, το ίδιο χρώμα μαλλιών, είμαστε και οι δύο αδύνατες. Γιατί να μην μας περάσουν για αδερφές;»

Παρ’όλο που στην αρχή της ήταν δύσκολο, η Τζέιν δείχνει να έχει αποδεχτεί την εκκεντρική απόφαση της μητέρας της. Υπερασπιζόμενη τις εγχειρήσεις που έχει κάνει, η Τζάνετ λέει ότι η κόρη της είναι όπως είναι χάρη σε εκείνη, άρα έχει το δικαίωμα να αντιγράφει την εμφάνιση της. Δεν αλλάζει άποψη. «Θα διατηρήσω για πάντα αυτή την εμφάνιση. Έτσι είμαι. Δεν αλλάζω και θα συνεχίσω έτσι μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω», είπε.

Δείτε στο βίντεο την μεταμόρφωση τηςΤζάνετ:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share