Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Αυτός ο άντρας υποβλήθηκε σε 18 πλαστικές επεμβάσεις απλά για να μοιάσει σε Ασιάτη τραγουδιστή

Σοκ!

12 Μαΐου 2020 12:46
Αδιανόητο: Αυτός ο άντρας υποβλήθηκε σε 18 πλαστικές επεμβάσεις απλά για να μοιάσει σε Ασιάτη τραγουδιστή

Απίστευτο αυτό που κατόρθωσε αυτός ο άντρας αφού αποφάσισε να κάνει 18 χειρουργικές επεμβάσεις με στόχο απλά να μοιάσει σε αγαπημένο του Ασιάτη τραγουδιστή.

Αυτός ο τύπος μάλλον έκανε λίγες πλαστικές παραπάνω από όσο θα έπρεπε και πλέον δεν αναγνωρίζεται...

Παρακολουθήστε τον Όλι Λόντον 29 ετών, ο οποίος θέλησε να υποβληθεί σε πολλές πλαστικές επεμβάσεις στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, με φανερό αποτέλεσμα να αλλάξει το πρόσωπό του τελείως, θέλοντας να μοιάσει όσο περισσότερο γίνεται με τον αγαπημένο του τραγουδιστή Τζίμιν από το συγκρότημα BTS.

Ο ίδιος μετά από ερωτήσεις σχετικά με την αλλαγή του απάντησε:

"Δεν θέλω να αλλάξω το φύλλο μου . Έχω βαθύ σεβασμό για τον κορεατικό πολιτισμό". "Είναι πολιτιστική εκτίμηση, όχι πολιτιστική ιδιοκτησία."

Βέβαια αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο με ένα ακόμα πρόσφατο παράδειγμα αυτήν την γυναίκα η οποία έκανε αμέτρητες επεμβάσεις για να μοιάσει με την Αντζελίνα Τζολί.

Αυτή η γυναίκα κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς.. Δείτε πώς! (Photos)

Αυτή η γυναίκα από την Κορέα στα 29 της χρόνια και είχε κερδίσει σε καλλιστεία…Φυσικά μετά από αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις!

Δείτε επίσης: Γυναίκα συνελήφθη επειδή μεταμορφώθηκε από ακραίες πλαστικές επεμβάσεις!

Ναι μάλιστα ήρθε πρώτη σε διαγωνισμό ομορφιάς! Το θέμα είναι πως άλλαξε η ζωή της… Τώρα τα παιδιά που θα κάνει πως θα είναι δεν γνωρίζουμε γιατί το γονίδιο δεν πλαστικοποιείται… Όπως είναι φυσικό αυτή μεταμόρφωση έγινε αμέσως γνωστή αφού το μέγεθος της είναι μεγάλος.

Μάνα και κόρη έχουν ξοδέψει 85.000 ευρώ σε πλαστικές! Θα αηδιάσετε όταν δείτε που βρίσκουν τα χρήματα!

Μία 38χρονη γυναίκα και η 20χρονη κόρη της έχουν ξοδέψει πάνω από $86,000 σε πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσουν στο αγαπημένο τους μοντέλο, την Κέιτι Πράις. Η Τζορτζίνα Κλάρκ και η κόρη της, Κάιλα Μόρις έχουν κάνει αύξηση στήθους, botox, έχουν βάλει προεκτάσεις μαλλιών, ενέσεις στα χείλια και εμφυτεύματα στα μάγουλα. Δείτε που βρίσκουν τα χρήματα!

Δείτε επίσης: Μεταμόρφωση: 8+1 διάσημες Ελληνίδες που έχουν κάνει πλαστική στη μύτη!

Εκτός από αυτά, ξοδεύουν περίπου $8,000 τον χρόνο για να κάνουν σολάριουμ.



“Όταν η Κάιλα Μόριςμου είπε πως ήθελε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις, χάρηκα γιατί ήθελα να είναι τέτοιος άνθρωπος. ” είπε η Κλάρκ.

Η Κάιλα Μόρις ξεκίνησε να δουλεύει σαν στριπτιζέζ όταν ήταν 17 για να βρει τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για τις επεμβάσεις και είχε κάνει συμφωνία με έναν μεγαλύτερο άντρα ο οποίος την πλήρωνε περίπου $1,300 την εβδομάδα για να είναι μαζί του.


“Είμαι πολύ τυχερή που έχω μια κόρη σαν την Κάιλα που πληρώνει για τις επεμβάσεις μου,” πρόσθεσε η Κλάρκ. “Δεν με πειράζει που την πληρώνει αυτός ο τύπος για να είναι μαζί του ή που κάνει στριπτίζ για να βρίσκει χρήματα γιατί έτσι ζούμε το όνειρό μας.”


“Η μαμά μου είναι η καλύτερή μου φίλη,” είπε η Μόρις. “Μου αρέσει να της πληρώνω τις επεμβάσεις της και το όνειρό μας είναι να μοιάσουμε στην Κέιτι Πραις.”

Η Κλάρκ είπε πως η Μόρις ήταν μόλις 11 όταν άρχισε να λέει πως ήθελε να κάνει αυξητική στήθους. “Της έδινα συχνά χρήματα για να φτιάχνει τα νύχια της και να βάζει ψεύτικες βλεφαρίδες. Για τα 14α γενέθλιά της της έκανα δώρο εξτένσιον για τα μαλλιά. Ενθουσιάστηκε πάρα πολύ.”

Οι δυο τους σκέφτονται σύντομα να κάνουν και εμφυτεύματα στον πισινό και ρινοπλαστική.

“Παλιότερα έπρεπε να φροντίζω 4 παιδιά και δεν είχα χρόνο να προσέξω την εμφάνισή μου ή να βαφτώ. Ήμουν πολύ ντροπαλή και δεν ένιωθα ξεχωριστή.”

Σύμφωνα με αναφορές, η Κάιλα ψάχνει για καινούργιο τύπο που θα της πληρώνει τα έξοδα, αφού τον προηγούμενο τον έπιασε η γυναίκα του.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share