Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα συνελήφθη επειδή μεταμορφώθηκε από ακραίες πλαστικές επεμβάσεις!

Λόγω βλασφημίας..

7 Οκτωβρίου 2019 11:21
Γυναίκα συνελήφθη επειδή μεταμορφώθηκε από ακραίες πλαστικές επεμβάσεις!

Συνελήφθη από τις αρχές για «βλασφημία» επειδή μεταμορφώθηκε τελείως από τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις, μια γυναίκα από το Ιράν!

Δείτε επίσης: Πούλησε το σπίτι της για να κάνει πλαστικές επεμβάσεις!

Η Σαχάρ Ταμπάρ, όπως είναι γνωστή στα σόσιαλ μίντια, παρουσιάζει μία εικόνα αμφιλεγόμενη, καθώς μεταμόρφωσε τελείως την εικόνα της, προκειμένου, αρχικά, να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί. Η γυναίκα από το Ιράν ωστόσο έχει μια εικόνα που θεωρήθηκε προσβλητική στη χώρα της και συνελήφθη μετά από εντολή του δικαστηρίου της Τεχεράνης και θα δικαστεί για «πολιτιστικά αδικήματα και την ηθική και κοινωνική διαφθορά». Η Σαχάρ Ταμπάρ κατηγορείται για βλασφημία, υποκίνηση βίας, απόκτηση εισοδημάτων με ακατάλληλα μέσα και υποκίνηση των νέων στη διαφθορά, ανέφερε το πρακτορείο.

Σε ορισμένες από τις φωτογραφίες της εμφανίζεται εντελώς παραμορφωμένη, με ρουφηγμένο το πρόσωπο, σαρκώδη χείλη και ανασηκωμένη μύτη, ενώ σε άλλες φοράει χιτζάμπ που αφήνει να φανούν λίγο τα μαλλιά της και ένας επίδεσμος στη μύτη της.

Η εικόνα αυτή που προβάλει στο Instagram θεωρήθηκε προσβλητική στη χώρα της, με αποτέλεσμα να έρθει η σύλληψή της. Το Instagram είναι η μοναδική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που είναι προσβάσιμη από το Ιράν, αφού το Facebook, το Twitter και το Telegram είναι απαγορευμένα.

Μάνα και κόρη έχουν ξοδέψει πάνω από 85.000 ευρώ σε πλαστικές! Μόλις δείτε που βρίσκουν τα χρήματα, θα αηδιάσετε!

Μία 38χρονη γυναίκα και η 20χρονη κόρη της έχουν ξοδέψει πάνω από $86,000 σε πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσουν στο αγαπημένο τους μοντέλο, την Katie Price. Η Georgina Clarke και η κόρη της, Kayla Morris έχουν κάνει αύξηση στήθους, botox, έχουν βάλει προεκτάσεις μαλλιών, ενέσεις στα χείλια και εμφυτεύματα στα μάγουλα.

Εκτός από αυτά, ξοδεύουν περίπου $8,000 τον χρόνο για να κάνουν σολάριουμ.



“Όταν η Kayla μου είπε πως ήθελε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις, χάρηκα γιατί ήθελα να είναι τέτοιος άνθρωπος. ” είπε η Clarke.

Η Kayla Morris ξεκίνησε να δουλεύει σαν στριπτιζέζ όταν ήταν 17 για να βρει τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για τις επεμβάσεις και είχε κάνει συμφωνία με έναν μεγαλύτερο άντρα ο οποίος την πλήρωνε περίπου $1,300 την εβδομάδα για να είναι μαζί του.

“Είμαι πολύ τυχερή που έχω μια κόρη σαν την Kayla που πληρώνει για τις επεμβάσεις μου,” πρόσθεσε η Clarke. “Δεν με πειράζει που την πληρώνει αυτός ο τύπος για να είναι μαζί του ή που κάνει στριπτίζ για να βρίσκει χρήματα γιατί έτσι ζούμε το όνειρό μας.”


“Η μαμά μου είναι η καλύτερή μου φίλη,” είπε η Morri. “Μου αρέσει να της πληρώνω τις επεμβάσεις της και το όνειρό μας είναι να μοιάσουμε στην Katie Price.”

Η Clarke είπε πως η Morris ήταν μόλις 11 όταν άρχισε να λέει πως ήθελε να κάνει αυξητική στήθους. “Της έδινα συχνά χρήματα για να φτιάχνει τα νύχια της και να βάζει ψεύτικες βλεφαρίδες. Για τα 14α γενέθλιά της της έκανα δώρο εξτένσιον για τα μαλλιά. Ενθουσιάστηκε πάρα πολύ.”

Οι δυο τους σκέφτονται σύντομα να κάνουν και εμφυτεύματα στον πισινό και ρινοπλαστική.

“Παλιότερα έπρεπε να φροντίζω 4 παιδιά και δεν είχα χρόνο να προσέξω την εμφάνισή μου ή να βαφτώ. Ήμουν πολύ ντροπαλή και δεν ένιωθα ξεχωριστή.”

Σύμφωνα με αναφορές, η Kayla ψάχνει για καινούργιο τύπο που θα της πληρώνει τα έξοδα, αφού τον προηγούμενο τον έπιασε η γυναίκα του

Ξόδεψε 30.000 δολάρια για να γίνει σαν τον Michael Jackson και σήμερα είναι κάπως… Έτσι!

Τι λέτε, τα κατάφερε;

Ένας 22χρονος Aργεντίνος, ονόματι Leo Blanko, ξόδεψε πάνω από 30.000 δολάρια σε αισθητικές επεμβάσεις σε μια προσπάθεια να μεταμορφωθεί σε είδωλό του, τον Michael Jackson.

Ο Leo, από το Μπουένος Άιρες, έχει βάλει σκοπό να γίνει ο καλύτερος μίμος του Michael Jackson, και για αυτό το λόγο έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 11 πλαστικές επεμβάσεις.

Ο Leo είχε εμμονή με τον τραγουδιστή από παιδί και αποφάσισε από τότε ότι ήθελε να μοιάσει με τον ήρωά του. Παρόλ’αυτά, 11 πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις αργότερα, ο 22χρονος παραδέχεται ότι δεν είναι ακόμα ικανοποιημένος με την εμφάνισή του.

https://youtu.be/vxjCbF3dZs8

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share