Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Συνελήφθη ο δραπέτης του ΑΤ Εξαρχείων!

Μετά από έλεγχο!

5 Οκτωβρίου 2019 10:33
Συνελήφθη ο δραπέτης του ΑΤ Εξαρχείων!

Αστυνομικοί τον εντόπισαν κατά τη διάρκεια ελέγχου στην οδό Μασσαλίας. Στα Εξάρχεια συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής ο 39χρονος Έλληνας δραπέτης από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου!

Δείτε επίσης: Συνελήφθη δραπέτης που το είχε σκάσει πριν από 17 χρόνια! (photos)

Τον 39χρονο εντόπισαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Μασσαλίας.

Σοκ: Συνελήφθη ο δραπέτης του ΑΤ Εξαρχείων!

Ο 39χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές, είχε απωθήσει τον αστυνομικό φρουρό καταφέρνοντας να βγει στο δρόμο και να εξαφανιστεί.

Νωρίτερα είχε ζητήσει να πάει στην τουαλέτα αλλά ως φαίνεται αυτό ήταν μέρος του σχεδίου του για να βρεθεί μόνος με τον αστυνομικό.

Εξάρχεια: Δραπέτευσε κρατούμενος από το αστυνομικό τμήμα!

Κρατούμενος με καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές απέδρασε το βράδυ της Δευτέρας (30/9), λίγο μετά τις 19:30, από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο κρατούμενος προφασίστηκε ότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα και ξαφνικά, αφού έσπρωξε τον αστυνομικό που τον φυλούσε, διέφυγε τρέχοντας στα στενά των Εξαρχείων.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ κατά των ΜΑΤ!

Εξάρχεια: Επιθέσεις με μολότοφ κατά των ΜΑΤ!

Επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων έγιναν για ένα ακόμη βράδυ στα Εξάρχεια.


Αυτή τη φορά, άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται στην οδό Καλλιδρομίου. Η νέα επίθεση στα Εξάρχεια έγινε 20 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή επτά ατόμων, που αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Εξάρχεια

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα είναι συνεχείς οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή των Εξαρχείων για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών. Την Παρασκευή συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί, στο πλαίσιο αυτών των επιχειρήσεων.

Δείτε πώς ζούσαν οι μετανάστες στο παλιό σχολείο στα Εξάρχεια! Αποκαλυπτικές εικόνες!

Δείτε πώς ζούσαν οι μετανάστες στο παλιό σχολείο στα Εξάρχεια! Αποκαλυπτικές εικόνες!

Κανονικά διαμερίσματα είχε δημιουργήσει οι 130 μετανάστες και πρόσφυγες, μέσα στο παλιό σχολείο που είχαν καταλάβει στα Εξάρχεια. Στην Βόρεια Ελλάδα 1.500 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Λέσβο! (Video)

Το κτήριο ήταν υπό κατάληψη εδώ και τέσσερα χρόνια και οι αλλοδαποί που διέμεναν εκεί είχαν φτιάξει μέχρι και κοτέτσι στην ταράτσα, προκειμένου να έχουν αβγά.

Η ανακατάληψη του χώρου έγινε νωρίς το πρωί με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και με 4 πούλμαν που μετέφεραν αρχικά τους πρόσφυγες και μετανάστες στη διεύθυνση αλλοδαπών, ώστε να γίνει εξακρίβωση στοιχείων.

Στη συνέχεια όσοι έχουν αιτηθεί άσυλο θα μεταφερθούν σε δομές φιλοξενίας (πιθανότατα στην Κόρινθο), ενώ όσοι βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα θα μεταφερθούν στην Αμυγδαλέζα προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία απέλασής τους.

Σε άλλη αίθουσα είχα συγκεντρώσει όλα τα υπάρχοντά τους

undefined

Κρεβατοκάμαρα και αυτοσχέδιο κουζίνα στους χώρους του παλαιού σχολείου που ήταν υπό κατάληψη από το 2016

undefined

Στην παλιά αίθουσα του σχολείου που είχε καταληφθεί από τους μετανάστες υπάρχουν ακόμα οι πίνακες για το μάθημα. Τα δωμάτια χωρίζονταν με πανιά

undefined

Ένας χώρος στο παλαιό σχολείο όπου χρησίμευε για να κοιμούνται οι πρόσφυγες και μετανάστες

undefined

Οι παλιές αίθουσες του σχολείου είχαν μετατραπεί σε κρεβατοκάμαρες όπου στοιβάζονταν δεκάδες μετανάστες.

undefined

Η κουζίνα της κατάληψης του κτηρίου στα Εξάρχεια

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share