Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει μια πατάτα στην τσάντα της - Ο λόγος θα σας εκπλήξει

Σωτήριο

4 Ιουλίου 2020 10:54
Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει μια πατάτα στην τσάντα της - Ο λόγος θα σας εκπλήξει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίθανα πράγματα μπορεί να συναντήσει κανείς σε μία τσάντα ή ένα νεσεσέρ μιας γυναίκας. Το βέβαιο είναι πως σε καμία τσάντα ή νεσεσέρ, δεν πρόκειται να βρούμε μία πατάτα.

Η πατάτα είναι το καλύτερο «φάρμακο» για τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια. Περιέχει αρκετά αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, άμυλο και ένζυμα. Αυτά, βοηθούν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Ακόμα βοηθάει και στο αδυνάτισμα, όσο περίεργο και αν ακούγεται, αφού αυτός εδώ ο άνδρας έχασε πολλά κιλά τρώγοντας μόνο πατάτες.

Αυτά είναι επίσης και τα συστατικά που περιέχει μία κρέμα ματιών, όπως και η δική σας. Σε περίπτωση που χαλαρώσετε για λίγα λεπτά, αφήστε την πατάτα να δράσει και ως δια μαγείας θα μειωθούν τα πρηξίματα και οι μαύροι κύκλοι.

Μπορείτε να το κάνετε στο διάλειμμα στο γραφείο. Μπορείτε να το κάνετε, μετά τη δουλειά σας. Επίσης, μπορείτε να το κάνετε, λίγο πριν βγείτε για ένα χαλαρό ποτό.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να κουβαλάτε στην τσάντα σας πατάτες, υπάρχει λύση.

Κομμάτι πατάτας στην τσάντα – Χρήσιμες πληροφορίες: Εναλλακτική για να μην έχετε πατάτα στην τσάντα σας

  • Βάλτε στο μπλέντερ μια πατάτα για να την πολτοποιήσετε.
  • Βάλτε μικρές ποσότητες στη θήκες για τα παγάκια.
  • Πλέον, έχετε παγάκια από πατάτα, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρωί ή το βράδυ.

Προσοχή: Μην εφαρμόζετε τα παγάκια επάνω σας, αν έχετε μακιγιάζ.

Το απίστευτο κόλπο για να ξεφλουδίσετε τις πατάτες σας σε χρόνο μηδέν

To ξεφλούδισμα της πατάτας μπορεί πολλές φορές να είναι εκνευριστικό υπάρχει όμως ένα πολύ εύκολο τρικ που θα σας βοηθήσει να ξεφλουδίσετε τις πατάτες πανεύκολα μέσα σε 2 δευτερόλεπτα. Πριν βιαστείτε όμως να πετάξετε τις φλούδες στα σκουπίδια, ρίξτε μια ματιά στην απίστευτη χρήση τους που θα σας λύσει τα χέρια.

Χρειάζεσαι απλά ένα μαχαίρι και τις πατάτες. Κάνεις μια τομή πλάγια και κατά μήκος της πατάτας, στη μέση περίπου, βράζεις τις πατάτες και τις βάζεις σε κρύο νερό. Ξεφλουδίζεις απλά και εύκολα τραβώντας με το χέρι τη φλούδα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share