Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σταματήστε να πετάτε τις φλούδες από τις πατάτες...Μπορούν να μετατραπούν σε κάτι πολύ γευστικό!

Θα θέλετε να το κάνετε!

24 Φεβρουαρίου 2020 20:20
Σταματήστε να πετάτε τις φλούδες από τις πατάτες...Μπορούν να μετατραπούν σε κάτι πολύ γευστικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τόσα χρόνια νομίζαμε ότι οι φλούδες από τις πατάτες είναι για πέταμα και πώς δεν έχουν καμία άλλη χρησιμότητα. Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε αυτό τον μύθο!

Εκτός από ότι μπορούν να μετατραπούν σε ένα σνακ, έχουν και πολλά θρεπτικά στοιχεία, όπως κάλιο και βιταμίνη C. Προσέξτε όμως στον τρόπο που τις πατάτες μαγειρεύετε, διότι όπως θα διαβάσετε εδώ, με έναν λάθος τρόπο μπορεί να γίνουν καρκινογόνες.

Ο σεφ Κούρτις Στόουν μοιράστηκε μια απρόσμενη συνταγή και όλοι συμφώνησαν ότι δεν χρειάζεται να πετάμε τις φλούδες, ενώ μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε.

Προτείνει να τις τηγανίσουμε σε φριτέζα για να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Θα τις λατρέψει όλη η οικογένεια! Δοκιμάστε το και πείτε μας τη γνώμη σας!

Άρχισε να κόβει μια πατάτα σε λεπτές φέτες...Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό

Μια διαφορετική συνταγή για τις πατάτες σας, που δεν είχατε σκεφτεί έως τώρα. Κόψτε τες σε πολύ λεπτές φέτες και θα δημιουργήσετε...πατατάκια!

Τα πατατάκια είναι κλασσικό σνακ στην Αμερική και όχι μόνο. Ενώ η καταγωγή τους είναι ένα μυστήριο, με τους Αμερικανούς να ισχυρίζονται ότι εφευρέθηκαν στην Νέα Υόρκη το 1850 και τους Άγγλους να τα αποδίδουν σε έναν αγγλικό τσελεμεντέ του 1820, στη τελική, δεν μετράει τόσο το από που ξεκίνησε, όσο το αν είναι γευστικά ή όχι.

Οι περισσότεροι τρώνε μόνο συσκευασμένα πατατάκια, αγνοώντας πόσο καλύτερα είναι όταν είναι φρέσκα. Μέχρι τώρα, χρειαζόμασταν μια φριτέζα ή τουλάχιστον ένα φούρνο για να φτιάξουμε σπιτικά πατατάκια. Ευτυχώς ο Youtuber ‘τρελός Ρώσος χάκερ’ έχει βρει έναν τρόπο να φτιάχνετε πατατάκια μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας φούρνο μικροκυμάτων. Ακόμα μπορείτε να φτιάξετε πατάτες στον φούρνο και να τις κάνετε να μοιάζουν σαν τηγανιτές, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ!

Την επόμενη φορά που θα καλέσετε φίλους σπίτι, να είστε σίγουροι να τους καταπλήξετε με αυτό το σνακ που όλοι ξέρουν και αγαπούν.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share