Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γατάκι κλαίει και δακρύζει επειδή άνθρωπος το χτύπησε άγρια με ρόπαλο

Θα λιώσετε!

2 Ιουλίου 2020 15:49
Γατάκι κλαίει και δακρύζει επειδή άνθρωπος το χτύπησε άγρια με ρόπαλο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ένα μικρό γατάκι να κλαίει καθώς δέχεται τη φροντίδα του κτηνίατρου. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια ιστορία με πρωταγωνιστή ένα γατάκι να κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ το απίστευτο μέρος που βρέθηκε μια γάτα όταν την έχασαν οι ιδιοκτήτες της.

Την είχαν χτυπήσει άγρια με ρόπαλο και ο γιατρός της έκανε εξετάσεις για να δει εάν έχει κάποιο σπασμένο κόκαλο. Της έχει χορηγήσει ηρεμιστικό προκειμένου να ξεπεράσει το στρες και το γατάκι δακρύζει, όπως οι άνθρωποι όταν πληγώνονται.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Σπλίτ της Κροατίας πριν από λίγα χρόνια. Σύμφωνα με τους κτηνίατρους τα δάκρυα είναι συνέπεια κάποιου ερεθισμού των ματιών της και δεν οφείλονται στα συναισθήματά της.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Γάτα-τερματοφύλακας γίνεται viral και «ρίχνει» το Twitter - Το βίντεο που μετρά πάνω από 12.000.000 προβολές

Ο τερματοφύλακας για τον οποίο μιλούν όλοι στα social media τα τελευταία 24ωρα είναι… γάτα. Ενώ, ένας τεραστίων διαστάσεων σκύλος επιτέθηκε σε ένα μικρό γατάκι στο δρόμο. Τότε εκείνο αντέδρασε με τον πιο μη αναμενόμενο τρόπο...

Ο Meownuel Neuer, όπως λέγεται ο χαριτωμένος γάτος που έχει προκαλέσει χαμό στα κοινωνικά δίκτυα απέδειξε ότι έχει μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στο να αποκρούει τα σουτ του ιδιοκτήτη του, Κρις Ντίξον.

Ο διάσημος 23χρονος YouTuber δημοσίευσε το βίντεο στο προφίλ του στο Twitter, όπου μετρά πάνω από 900 χιλιάδες followers, και έγινε viral μέσα σε ελάχιστες ώρες, με τα views να έχουν ξεπεράσει τα 12.000.000!

Ο γάτος πήρε το όνομά του από τον Γερμανό τερματοφύλακα του Μπάγερν Μονάχου Manuel Neuer. Η γνωστή ομάδα μάλιστα, αναδημοσιεύσε το βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της!

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου (κυριολεκτικά) και όλοι μιλούν για ένα νέο (τετράποδο) αστέρι του ποδοσφαίρου! Απολαύστε το παρακάτω:

Σκύλος όρμηξε πάνω στο μικρό παιδί και άρχισε να το δαγκώνει - Δείτε όμως τι έγινε, όταν εμφανίστηκε η γάτα... (Video)

Ένα μικρό παιδί παίζει στο δρόμο, όταν χωρίς κάποιον προφανή λόγο ένα σκυλί εμφανίζεται και επιτίθεται στο αγόρι. Το δάγκωμα είναι άσχημο, αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο. Ενώ, μια ιδιοκτήτρια σκύλου έμεινε χωρίς λόγια αφού είδε τον τετράποδο φίλο της να κάθεται στον καναπέ με το νέο του παιχνίδι, το οποίο κάτι της θύμιζε.

Σαν κεραυνός, η γάτα έτρεξε να υπερασπιστεί το αγόρι. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή είναι η καλύτερη γάτα σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share