Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτός ο σκύλος ανακάλυψε ένα νέο παιχνίδι στο σπίτι - Παρατηρήστε το όμως καλύτερα και θα "μείνετε"

Έπαθε πλάκα όταν κατάλαβε τι κρατάει

5 Ιουνίου 2020 14:57
Αυτός ο σκύλος ανακάλυψε ένα νέο παιχνίδι στο σπίτι - Παρατηρήστε το όμως καλύτερα και θα

Μια ιδιοκτήτρια σκύλου έμεινε χωρίς λόγια αφού είδε τον τετράποδο φίλο της να κάθεται στον καναπέ με το νέο του παιχνίδι, το οποίο κάτι της θύμιζε. Δείτε το στο Athensmagazine.gr

Η Χάλλε Πάψον, από το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, είπε ότι πήγε στο σαλόνι της για να βρει τον σκύλο της Ντάμιτ Μπόμπι, και τον είδε να μασάει το δονητή, αφού θεώρησε ότι είναι το νέο του παιχνίδι. Η φωτογραφία θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια, όπως και αυτό εδώ το κουτάβι που προσπαθεί να γαβγίζει για πρώτη φορά.

Η είκοσι τεσσάρων ετών Χάλλε είπε ότι αυτή και ο σύζυγός της Τζέιμς πρέπει να είχαν αφήσει το δονητή στο κρεβάτι, αλλά δεν πίστευαν ότι ο σκύλος θα το έπαιρνε.

Η Χάλλε εξήγησε ότι η υιοθετημένη σκυλίτσα της λατρεύει να μασάει τα παιχνίδια και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες που είχε μείνει χωρίς να έχει ένα για να παίζει.

Αφού γέλασε όταν βρήκε την Ντάμιτ Μπόμπι σε μια τόσο ασυνήθιστη κατάσταση, προσπάθησε να της πάρει το παιχνίδι, αλλά μάταια. Ο σκύλος άρχισε να τρέχει σε όλο το σπίτι με το "παιχνίδι" στο στόμα.

Η Χάλλε είπε : "Βγήκα από το ντους και πήγα στο σαλόνι για να δω την Ντάμιτ Μπόμπι να μασάει κάτι στον καναπέ. Τότε συνειδητοποίησα ακριβώς τι ήταν. Είχε κλέψει το παιχνίδι από την κρεβατοκάμαρά μου και το είχε ανάμεσα στα πόδια της."

«Έφερε το τηλέφωνό του και έβγαλε μερικές φωτογραφίες, αλλά όταν προσπαθήσαμε να της το πάρουμε, το κράταγε με δύναμη και άρχισε να τρέχει γύρω με αυτό. Τελικά το πήραμε πίσω και ήταν μασημένο. Πήγε κατευθείαν στα σκουπίδια." Πρόσθεσε: "Φαινόταν πολύ περήφανη για το έγκλημά της, και ένιωθε ένοχη"

Βγήκε βόλτα με τον σκύλο της και ξαφνικά σταμάτησε σε αυτό το σημείο - Είχε διαισθανθεί αυτό που κρυβόταν

Οι σκύλοι ως γνωστόν έχουν τρομερή διαίσθηση και μπορούν να αποτρέψουν καταστάσεις, που μπορεί να αποβούν μοιραίες για τον άνθρωπο.

Μπορούν να σου φτιάξουν την διάθεσε και για αυτό έχουμε δει σκύλους μέχρι και σε γραφεία τελετών, για να εμψυχώνουν τις οικογένειες. Διαισθάνονται εύκολα τα συναισθήματα, και πότε κάποιος κινδυνεύει...Η Σέλι Κολέτε περπατούσε με το σκυλί της κατά μήκος του δρόμου, όταν παρατήρησε το κουτάβι της να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα. Ο σκύλος στάθηκε πάνω από μια σχάρα αποχέτευσης, κοιτούσε προς τα κάτω και αρνούνταν να κινηθεί. Η κοπέλα προσπάθησε να πείσει το σκυλί της να κινηθεί, αλλά μάταια.

Τι είχε ανακαλύψει ο σκύλος;

Τότε, παρατήρησε το λόγο που ο σκύλος στεκόταν στάσιμος εκεί. Στον πυθμένα της αποχέτευσης, υπήρχε μια γάτα μέσα στη βρωμιά και το νερό. Δεν πήρε πολύ χρόνο στην Σέλι να συνειδητοποιήσει, ποια ήταν πραγματικά αυτή η γάτα. Αυτή η γάτα, έλειπε για εβδομάδες και η φωτογραφία της είχε αναρτηθεί σε φυλλάδια γύρω από την πόλη.

Η Σέλι κάλεσε αμέσως την ιδιοκτήτριά της, που έσπευσε στην περιοχή. Μόλις έφτασε εκεί, ήρθε σε επαφή με εργάτες που θα μπορούσαν να τη σώσουν. Δυστυχώς, ο στόχος αυτός αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολος από ό, τι όλοι πίστευαν αρχικά.

Η σχάρα ήταν σκουριασμένη και ήταν σχεδόν αδύνατο να αφαιρεθεί. Αφού ένας εργαζόμενος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δουλειά, κάλεσε ακόμη πέντε άντρες για να σπάσουν τις μεταλλικές ράβδους.

Με τον δυνατό θόρυβο και όλη την αναταραχή, η γάτα σαφώς φοβήθηκε. Κρύφτηκε κάτω από ένα σωλήνα και αρνήθηκε να βγει. Μετά τη κοπή των ράβδων, η ιδιοκτήτρια ευχαρίστησε τους εργάτες και εξήγησε ότι σχεδίαζε να κατασκηνώσει στη μέση του δρόμου μέχρι να επιστρέψει η γάτα.

«Κάποιος ήρθε και μου έδωσε μια κουβέρτα. Κάθε τόσο, φίλοι και άγνωστοι έρχονταν και έφευγαν. Ένας γείτονας φόρτισε το κινητό μου. Δύο άνθρωποι μου έφεραν φαγητό. Μια κυρία μου έδωσε πέντε μπουκάλια νερό», δήλωσε η Francolini.

Αφού δεν άκουσε ή είδε τη γάτα, επέστρεψε στο σπίτι. Λίγο αργότερα, ένας γείτονας είπε ότι άκουσε ένα νιαούρισμα. Η γυναίκα έτρεξε και είδε τη γάτα της. Ήταν τρία κιλά ελαφρύτερη και φιλοξενούσε δύο τσιμπούρια. Παρόλα αυτά, έδειχνε χαρούμενη που γύρισε σπίτι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share