Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κλάψαμε στα γέλια: Σκύλος προσπαθεί να γαβγίσει για πρώτη φορά - Το βίντεο έχει γίνει viral

Θα "λιώσετε"!

4 Ιουνίου 2020 10:13
Κλάψαμε στα γέλια: Σκύλος προσπαθεί να γαβγίσει για πρώτη φορά - Το βίντεο έχει γίνει viral

Λιώσαμε στα γέλια, όταν είδαμε ένα σκυλάκι να προσπαθεί να γαβγίσει για πρώτη φορά. Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει γίνει προφανώς viral, όπως έγινε και ένα άλλο βίντεο, που δείχνει ένα σκυλί να φιλάει τον εαυτό του -δείτε εδώ τι εννοούμε-.

Οι μαμάδες είναι τόσο περήφανες, όταν τα μωρά τους μιλούν για πρώτη φορά. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για αυτή τη σκυλίτσα, η οποία προσέχει περήφανα το κουτάβι της που ουρλιάζει για πρώτη φορά. Πραγματικά, πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο βίντεο.

Δείτε παρακάτω αυτό το γλυκό - viral βίντεο και είμαστε σίγουροι ότι θα... λιώσετε!

Αυτός ο σκύλος μπαίνει μόνος του σε ένα λεωφορείο - Αυτό που ακολουθεί θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Πόσο συνηθισμένο είναι να βλέπεις ένα σκύλο να μπαίνει μόνος του σε ένα λεωφορείο; Σίγουρα καθόλου αλλά η ιστορία αυτού του σκύλου επιβεβαιώνει τη θεωρία που θέλει τα χαριτωμένα τετράποδα να είναι και πανέξυπνα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας σκύλος μας αποδεικνύει το βαθμό ευφυίας του, δείτε εδώ τι έκανε ένας σκύλος όταν είδε το φίλο του να πνίγεται.

Η Εκλίψ καθημερινά θέλει τη βόλτα της. Χωρίς όμως κανέναν άλλο αλλά μόνη της. Έτσι παίρνει ένα λεωφορείο που περνάει από ένα πάρκο σκύλων και πηγαίνει μέχρι εκεί για να κάτσει και να παίξει. Και αφού κουραστεί και βαρεθεί, περιμένει το λεωφορείο να έρθει και επιστρέφει πίσω σπίτι της. Και με εισιτήριο φυσικά, που το έχει προσαρμοσμένο στο κολάρο της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κηδεμόνας της σκυλίτσας, ο Τζεφ, την πήγε για πρώτη φορά σε αυτό το πάρκο. Αφού έκαναν οι δυο τους τη βόλτα τους, ο Τζεφ θέλησε να καπνίσει. Και πήγε λίγο πιο πέρα. Εκείνη όμως τη στιγμή ήρθε το λεωφορείο. Η Εκλίψ έτρεξε και τον περίμενε στην πόρτα του λεωφορείου για να μπει και εκείνος μέσα.

Η τετράποδη σταρ είναι αγαπητή σε όλον τον κόσμο. Και φυσικά γνωστή στους οδηγούς των λεωφορείων αυτής της διαδρομής. Η αστυνομία μάλιστα δεν έχει αντίρρηση για κάτι τέτοιο, αφού δεν έχουν πρόβλημα οι οδηγοί.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share