Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτός ο σκύλος βλέπει το φίλο του να πνίγεται - Η αντίδραση του θα σας κάνει να δακρύσετε

Συγκινητικό!

25 Μαΐου 2020 11:43
Αυτός ο σκύλος βλέπει το φίλο του να πνίγεται - Η αντίδραση του θα σας κάνει να δακρύσετε

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη συγκινητική αντίδραση ενός σκύλου όταν βλέπει το φίλο του να παρασύρεται από έναν ορμητικό χείμαρρο και να κινδυνεύει να πνιγεί. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο που κάνει τους πάντες να δακρύσουν, δείτε εδώ τη σκυλίτσα που ξεθάβει και προσπαθεί να αναστήσει το νεκρό σκυλάκι της.

Τα δυο σκυλιά έπαιζαν όταν ξαφνικά ένας χείμαρρος παρέσυρε το ένα σκυλί. Για καλή του τύχη εκείνη την ώρα είχε στο στόμα του ένα κλαδί και αυτό ήταν που τον έσωσε μιας και ο τετράποδος φίλος του είχε ταχύτατη αντίδραση. Έπιασε λοιπόν στο στόμα του την άλλη μεριά του κλαδιού και καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια κατάφερε να σώσει το φίλο του.

Το βίντεο αυτό ωστόσο προκάλεσε και την οργή μερικών καθώς αναρωτήθηκαν πως ο άνθρωπος που τραβούσε το βίντεο δεν προσπάθησε να σώσε το σκύλο αλλά προτίμησε να απαθανατίσει τη στιγμή. Ο Ραφαέλ Φραντσιούλι που κρατούσε το κινητό, απάντησε στους χρήστες του διαδικτύου λέγοντας πως ο χείμαρρος οδηγεί σε μια μικρή λίμνη συνεπώς δεν διέτρεχε κίνδυνο τραυματισμού κανένα σκυλί.

Δείτε το βίντεο με το θαρραλέο σκύλο που σώζει το φίλο του:

Αυτός ο σκύλος πηγαίνει και κάθεται επάνω σε ένα κουτάβι - Μόλις δείτε το λόγο θα "λιώσετε"

Οι σκύλοι είναι αξιολάτρευτα ζώα και δικαίως θεωρούνται οι καλύτεροι και πιο πιστοί φίλοι των ανθρώπων μιας και δείχνουν καθημερινά την αφοσίωση και την αγάπη τους με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους. Ένα μοναδικά ιδιαίτερο τρόπο για να εκδηλώσει την αγάπη του έχει κι αυτός ο μεγαλόσωμος σκύλος τόσο στους ιδιοκτήτες του όσο και στους τετράποδους φίλους του. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που ένας σκύλος στήθηκε στη μέση του δρόμου και άρχισε να γαβγίζει.

Ο Άρσι ζυγίζει 61 κιλά αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να δείξει την αγάπη του με το δικό του αξιοπερίεργο τρόπο. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Έρχεται απλά και κάθεται πάνω σου. Στο βίντεο που ακολουθείτε θα δείτε πώς αυτός ο γλυκύτατος γίγαντας πηγαίνει και κάθεται πάνω σε ένα κουτάβι και με αυτόν τον τρόπο το προστατεύει και του δείχνει την αμέριστη αγάπη του. Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί τους πάντες.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share