Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

3χρονη σκυλίτσα ξεθάβει και προσπαθεί να αναστήσει το νεκρό σκυλάκι της - Θα «λυγίσετε» (Video)

Θα σας ραγίσει την καρδιά

23 Μαΐου 2020 07:24
3χρονη σκυλίτσα ξεθάβει και προσπαθεί να αναστήσει το νεκρό σκυλάκι της - Θα «λυγίσετε» (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια 3χρονη σκυλίτσα λαμπραντόρ ξεθάβει το νεκρό κουτάβι της και προσπαθεί να το ξαναφέρει στη ζωή. Ενώ, συγκινεί το βίντεο ενός βοηθού κτηνιάτρου που δείχνει πως ξυπνά την τυφλή και κωφή σκυλίτσα του.

Ένα από τα κουτάβια της, το πιο αδύναμο απ’ όλα, είχε ήδη πεθάνει. Η οικογένεια έθαψε το σκυλάκι στην πίσω αυλή του σπιτιού, αλλά λίγες ώρες αργότερα είδαν την Κούκι να σκάβει το χώμα για να ξεθάψει το πεθαμένο σκυλάκι της.

Τελικά, η σκυλίτσα κατάφερε να βγάλει αρκετό χώμα ώστε να μπορέσει να βγάλει το κουτάβι της. Άρχισε τότε γλείφει και να σπρώχνει το άψυχο κορμάκι με τη μουσούδα της, αλλά μάταια.

Σκύλος κλαίει και προσπαθεί να σηκώσει τον φίλο του που χτυπήθηκε από αμάξι - Θα σας συγκινήσει

Η αγάπη και η αφοσίωση ενός σκύλου, είναι μεγαλύτερη και από αυτή που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος. Αυτός ο σκύλος στο παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει.

Ένα χάσκι ήταν ακίνητο σε έναν βρεγμένο δρόμο στην επαρχία Zhejiang της Κίνας και από δίπλα του περνούσαν τα αυτοκίνητα και οι πεζοί. Ο σκύλος είχε ήδη πεθάνει, προφανώς χτυπημένος από κάποιο όχημα. Ωστόσο, ο φίλος του, ένα ανοιχτόχρωμο σκυλί ίδιας ράτσας, συνέχισε να γαβγίζει με την ελπίδα να σηκώσει τον φίλο του από το δρόμο.

Οι περαστικοί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν πώς σκοτώθηκε το σκυλί ή πώς συνέβη το ατύχημα, όμως λένε ότι το ανοιχτόχρωμο σκυλί παρέμεινε πάνω από το σώμα του νεκρού φίλου του για μισή ώρα.

Λίγο αργότερα, μια γυναίκα πλησίασε και τράβηξε το νεκρό χάσκι από το δρόμο, και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια. Όταν ερωτήθηκε από έναν αστυνομικό, εκείνη επιβεβαίωσε ότι ήταν η ιδιοκτήτρια των σκύλων. Έτσι οι σκύλοι όχι μόνο προστατεύουν τα αφεντικά τους, αλλά και τους ίδιους τους φίλους τους, αναπτύσσοντας συναισθήματα για αυτούς.

Το ανοιχτόχρωμο σκυλί δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του νεκρού φίλου του. Τα σκυλιά εκδηλώνουν θετικά και αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι η θλίψη, το άγχος και η χαρά. Σχηματίζουν, επίσης, βαθιές φιλίες και θρηνούν όπως και οι άνθρωποι όταν χάσουν κάποιο δικό τους πρόσωπο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share