Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Bίντεο που ραγίζει καρδιές: Δείτε τι κάνει στην τυφλή και κωφή σκυλίτσα του

Συγκινητικό

22 Μαΐου 2020 09:56
Bίντεο που ραγίζει καρδιές: Δείτε τι κάνει στην τυφλή και κωφή σκυλίτσα του
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Συγκινεί το βίντεο ενός βοηθού κτηνιάτρου που δείχνει πως ξυπνά την τυφλή και κωφή σκυλίτσα του. Ενώ, μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα για να παρακολουθεί το τι κάνουν η γάτα και ο σκύλος της, όταν αυτή λείπει από το σπίτι, με αυτό που είδε να παθαίνει σοκ

Ο νεαρός φιλόζωος από το Νάσβιλ του Τενεσί στις ΗΠΑ έδειξε σε όλο τον κόσμο τον γλυκό τρόπο με τον οποίο ξυπνάει την σκυλίτσα του που ακούει στο όνομα Πλαμ. Επειδή το σκυλάκι είναι τυφλό και κωφό ο Άιντεν, του κάνει ένα τρυφερό φύσημα και αυτό αισθάνεται την αναπνοή του και ξυπνάει.

Η σκυλίτσα, παρά την αναπηρία της είναι χαρούμενη και λατρεύει τις βόλτες. Δείτε το βίντεο:

Σκύλος κλαίει και προσπαθεί να σηκώσει τον φίλο του που χτυπήθηκε από αμάξι - Θα σας συγκινήσει

Η αγάπη και η αφοσίωση ενός σκύλου, είναι μεγαλύτερη και από αυτή που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος. Αυτός ο σκύλος στο παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει.

Ένα χάσκι ήταν ακίνητο σε έναν βρεγμένο δρόμο στην επαρχία Zhejiang της Κίνας και από δίπλα του περνούσαν τα αυτοκίνητα και οι πεζοί. Ο σκύλος είχε ήδη πεθάνει, προφανώς χτυπημένος από κάποιο όχημα. Ωστόσο, ο φίλος του, ένα ανοιχτόχρωμο σκυλί ίδιας ράτσας, συνέχισε να γαβγίζει με την ελπίδα να σηκώσει τον φίλο του από το δρόμο.

Οι περαστικοί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν πώς σκοτώθηκε το σκυλί ή πώς συνέβη το ατύχημα, όμως λένε ότι το ανοιχτόχρωμο σκυλί παρέμεινε πάνω από το σώμα του νεκρού φίλου του για μισή ώρα.

Λίγο αργότερα, μια γυναίκα πλησίασε και τράβηξε το νεκρό χάσκι από το δρόμο, και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια. Όταν ερωτήθηκε από έναν αστυνομικό, εκείνη επιβεβαίωσε ότι ήταν η ιδιοκτήτρια των σκύλων. Έτσι οι σκύλοι όχι μόνο προστατεύουν τα αφεντικά τους, αλλά και τους ίδιους τους φίλους τους, αναπτύσσοντας συναισθήματα για αυτούς.

Το ανοιχτόχρωμο σκυλί δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του νεκρού φίλου του. Τα σκυλιά εκδηλώνουν θετικά και αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι η θλίψη, το άγχος και η χαρά. Σχηματίζουν, επίσης, βαθιές φιλίες και θρηνούν όπως και οι άνθρωποι όταν χάσουν κάποιο δικό τους πρόσωπο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share