Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

Μητέρα βρήκε την κόρη της λιπόθυμη στο κρεβάτι - Τώρα προειδοποιεί όλους τους γονείς για αυτήν θανάσιμη απειλή

Σοκάρει με την ιστορία της

1 Ιουλίου 2020 17:05
Μητέρα βρήκε την κόρη της λιπόθυμη στο κρεβάτι - Τώρα προειδοποιεί όλους τους γονείς για αυτήν θανάσιμη απειλή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μητέρα βρήκε την κόρη της ξαφνικά να είναι λιπόθυμη στο κρεβάτι. Τώρα προειδοποιεί όλους τους γονείς για αυτήν θανάσιμη απειλή! Η ιστορία επίσης μιας μητέρας κάνει το γύρο του διαδικτύου και η απάντηση που έδωσε ο 6χρονος γιος της σε μια γυναίκα που έκραξε τη μητέρα του είναι αυτή που άφησε τους πάντες άφωνους.

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ βρήκε την κόρη της να υποφέρει από θερμοπληξία στην κρεβατοκάμαρά της, βγήκε στα κοινωνικά μέσα για να μοιραστεί την τρομακτική ιστορία της. Έγραψε μια δημοσίευση στο Facebook και μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης της Αναστασίας, για να προειδοποιήσει τους άλλους γονείς για την θερμοπληξία.

Στην ανάρτησή της στο Facebook, η Τζένιφερ εξηγεί ότι η κόρη της έπεσε για ύπνο. Όταν η Τζένιφερ πήγε να την ελέγξει κάποια στιγμή αργότερα, βρήκε την κόρη της «εμποτισμένη με ιδρώτα, με κόκκινο πρόσωπο και να βράζει».

Τρομοκρατημένη, η Τζένιφερ προσπάθησε να ξυπνήσει την κόρη της. Όταν δεν μπόρεσε να την ξυπνήσει, κάλεσε ασθενοφόρο. Η Τζένιφερ έγραψε: «Αυτό ήταν το χειρότερο βράδυ μου, αυτή ήταν η πιο τρομακτική στιγμή για μένα. Είχε πάθει σοβαρή θερμοπληξία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από το να μην μπορείς να ξυπνήσεις το μωρό σου. Αυτή είναι η ξεκάθαρη απόδειξη ότι ένα παιδί δεν χρειάζεται να είναι στον ήλιο για να πάθει θερμοπληξία».

Μητέρα βρήκε την κόρη της λιπόθυμη στο κρεβάτι

Αυτή είναι η ξεκάθαρη απόδειξη ότι ένα παιδί δεν χρειάζεται να είναι στον ήλιο για να πάθει θερμοπληξία. Η Τζένιφερ συνέχισε, «Μας πήρε 20 λεπτά για να την ξυπνήσουμε. Κάλεσα ασθενοφόρο, γιατί δεν ήξερα τι να περιμένω. Αυτό ήταν η απόδειξη του πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα».

Ενώ η Αναστασία δεν βρίσκονταν έξω στον ήλιο, η κρεβατοκάμαρά της ήταν πολύ ζεστή. Η Jennifer εξήγησε, «δεν είχα ιδέα πόσο ζεστή ήταν η κρεβατοκάμαρά της, μέχρι που πήγα να την ξυπνήσω και να τη βρω μούσκεμα στον ιδρώτα, με κόκκινο πρόσωπο, να βράζει και να μη μπορεί να ξυπνήσει με τίποτα. Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα και της χορήγησε σακχαρόζη. Μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να κλαίει, σαφώς φοβισμένη».

Η Τζένιφερ μητέρα δύο παιδιών, δημοσίευσε την ιστορία της για να προειδοποιήσει τους άλλους γονείς για το τι μπορεί να συμβεί στα παιδιά τους, ακόμη και αν δεν βγαίνουν έξω στον ήλιο. Έγραψε: «Αυτό είναι ένα μάθημα που πήραμε και ελπίζουμε ότι άλλοι γονείς να προσέξουν. Να ελέγχετε πάντα τα δωμάτια στο σπίτι σας, επειδή μπορούν να είναι τόσο επικίνδυνα, όσο και ένα καυτό αυτοκίνητο».

Η ανάρτησή της έχει κοινοποιηθεί πάνω από 11.000 φορές. Πολλοί χρήστες του Facebook έμειναν συγκλονισμένοι με το γεγονός ότι τα παιδιά τους θα μπορούσαν να αναπτύξουν θερμοπληξία σε εσωτερικούς χώρους και ευχαρίστησαν την Τζένιφερ που μοιράστηκε την ιστορία της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share