Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Μία γυναίκα έκραξε αυτή τη μάνα που θήλαζε δημόσια το παιδί της - Τότε ο 6χρονος γιος της έδωσε την καλύτερη απάντηση

Τους άφησε όλους άφωνους!

1 Ιουλίου 2020 08:44
Μία γυναίκα έκραξε αυτή τη μάνα που θήλαζε δημόσια το παιδί της - Τότε ο 6χρονος γιος της έδωσε την καλύτερη απάντηση
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Ο δημόσιος θηλασμός είναι ένα θέμα που κατά καιρούς απασχολεί την κοινή γνώμη και πολλοί εκείνοι που διχάζονται ανάμεσα στο υπέρ και το κατά. Η ιστορία αυτής της μητέρας κάνει το γύρο του διαδικτύου και η απάντηση που έδωσε ο 6χρονος γιος της σε μια γυναίκα που έκραξε τη μητέρα του είναι αυτή που άφησε τους πάντες άφωνους.

Δείτε πως διηγήθηκε αυτή η μητέρα την ιστορία της:

Ήμουν σήμερα στο εμπορικό κέντρο με τα δύο μωρά μου, τον σχεδόν 6 ετών Άιριν και την 1 μηνός Άντασιν. Όσο κάναμε τη βόλτα μας η Άντι πείνασε, οπότε καθίσαμε σε ένα εστιατόριο για να φάμε όλοι και να θηλάσω και την μικρή.

Ο Άιριν έτρωγε το κοτόπουλό του, εγώ ήμουν καλυμμένη και εκείνη την ώρα περνάει από δίπλα μας μια κυρία με το παιδί της, μας κοιτάζει και γουρλώνει τα μάτια. Αφού κάθισε όμως συνέχιζε να με κοιτάζει επίμονα και σύντομα σηκώθηκε, με πλησίασε και μου είπε: "Ξέρεις ότι υπάρχει καρέκλα στο μπάνιο για να θηλάσεις το μωρό σου. Το παιδί μου δε χρειάζεται να σε βλέπει να ταΐζεις το δικό σου όσο εκείνη τρώει".

undefined

Ξεκίνησα να απαντήσω, αλλά εκείνη την ώρα πετάχτηκε ο γιος μου και είπε: «Εγώ γιατί να βλέπω το δικό σου παιδί όσο τρώω;". "Τρώει χωρίς να φαίνεται κανένα ανεπίτρεπτο σημείο του σώματος" απάντησε εκείνη. Κοιτώντας το κοριτσάκι, συνέχισε: «Εγώ βλέπω τα πόδια της. Εσύ δε βλέπεις κανένα σημείο της αδερφής μου.»

Εκείνη γύρισε προς τα εμένα και με ρώτησε αν του επιτρέπω να μιλάει σε όλους έτσι, οπότε της είπα: «Τι εννοείς; Με ειλικρίνεια;» Μου ξαναείπε να πάω στο μπάνιο, με αποτέλεσμα ο Άιριν να σηκωθεί και να κατευθυνθεί προς το τραπέζι τους. «Τι κάνεις εκεί;» ρώτησε. «Είχα σκοπό να σε βοηθήσω να φας κι εσύ στο μπάνιο. Αν πιστεύεις ότι είναι εντάξει για την αδερφή μου να φάει εκεί, τότε είναι εντάξει και για σένα» απάντησε ο μικρός!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share