Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

"Όλοι με φώναζαν το τέρας με τα μπλε μαλλιά. Παντρεύτηκα, έχασα 104 κιλά και έγινα μοντέλο"

Απίστευτη αλλαγή!

1 Ιουλίου 2020 15:44
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Τα social media έχουν αλλάξει το πως ζούμε τη ζωή μας με πολλούς τρόπους. Κάποτε, θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να δούμε κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο για να μοιραστούμε πληροφορίες ή θα μπορούσαμε να τους μιλήσουμε μέσω τηλεφώνου. Σήμερα, έχουμε την τάση να μοιράζουμε εικόνες στα social media χωρίς να το σκεφτόμαστε ιδιαίτερα. Μπορεί να είναι το γεύμα που φάγαμε χθες το βράδυ ή εικόνες από τις τελευταίες διακοπές μας. Οι άνθρωποι πιέζουν κάποιο κουμπί και μας ενημερώνουν για το αν εγκρίνουν ή όχι τις επιλογές μας. Μια στο τόσο όμως, ακούτε για κάποιον που μοιράζεται εικόνες για πράγματα που τους άλλαξαν τη ζωή, τρανό παράδειγμα αυτή η 50χρονη γιαγιά που έχασε 31 κιλά και άλλαξε όλη της τη ζωή.

Παρόμοια είναι και η περίπτωση της Χέδερ Όσετ, μιας κομμώτριας που είχε τρομάξει με την υγεία της πριν από λίγα χρόνια. Είχε αίσθημα πόνου στο στήθος όταν στέγνωνε τα μαλλιά κάποιου. Πρώτα προσπάθησε να το ξεπεράσει χωρίς να δώσει σημασία, αλλά πολύ σύντομα, ήξερε ότι έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο, αφού τα συμπτώματα της χειροτέρεψαν

κομμώτρια αλλαγή

Γιατί αποφάσισε να το αντιμετωπίσει

Η Χέδερ ζύγιζε 161 κιλά την εποχή εκείνη και γνώριζε πως η κατάσταση της ήταν σοβαρή. Το ταξίδι της στο νοσοκομείο ήταν κάτι που θεώρησε αφυπνιστικό.

Ευτυχώς, δεν ήταν καρδιακή προσβολή. Ήταν ορμονικό πρόβλημα που προκλήθηκε εξαιτίας του υπερβολικού βάρους.

Οι ανθυγιεινές συνήθειες της ξεκίνησαν πριν από χρόνια, όταν προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τη δύσκολη ζωή της στο πατρικό της σπίτι.

Ο πατέρας μου ήταν καταχρηστικός και πάντα συνέβαινε κάτι κακό. Έτρεχα στο ψυγείο και έτρωγα οτιδήποτε: κέικ, σνακ, πίτες ή μπισκότα. Ήταν υποθέτω στο μυαλό μου ο τρόπος αντιμετώπισης μου όταν δεν μπορούσα σωματικά να κάνω κάτι. Ποτέ δεν μίλησα σε κανέναν για αυτό. Απλώς ένιωθα αμηχανία και ντροπή. Αντ ‘αυτού, κρατούσα μέσα μου τα συναισθήματά μου και αυτό συνέχιζε για όλα αυτά τα χρόνια.

Χέδερ μεταμόρφωση

Το 2014, η Χέδερ παντρεύτηκε και αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό της. Ωστόσο, όταν ήταν στο νοσοκομείο, της είπαν ότι έπρεπε να χάσει βάρος εάν ήθελε να μείνει έγκυος.

Υπήρχαν κι άλλα προβλήματα εξαιτίας του υπερβολικού βάρους. Είχε πόνο στην πλάτη και στα πόδια, άπνοια ύπνου και ήταν οριακά διαβητική. Η ζωή ήταν δύσκολη, ειδικά επειδή εργαζόταν με ορθοστασία όλη την ημέρα.

Χέδερ αδυνάτισμα

Η διαδικασία που ακολούθησε

«Το βάρος μου με με κρατούσε πίσω σε κάθε πτυχή της ζωής μου ανάμεσα στην οικογένεια, την εργασία και τις καθημερινές δραστηριότητες», δήλωσε η Χέδερ. Γι ‘αυτό και έκανε το πρώτο βήμα κλείνοντας ραντεβού με έναν χειρουργό βάρους.

Πριν από αυτό, έπρεπε να χάσει 20 κιλά.

αδυνάτισε κι έγινε μοντέλο

«Έκοψα τα αναψυκτικά, έφτιαχνα το μεσημεριανό μου γεύμα και έπινα πρωτεϊνικά ροφήματα για πρωινό.»

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Εξακολουθούσε να διατηρεί το νέο της σώμα και να το βελτιώνει, κάνοντας υγιεινή διατροφή, παρόλο που είχε ήδη κάνει την χειρουργική επέμβαση.

πριν και μετά, αδυνάτισμα

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ζύγιζα ποτέ 56 κιλά σήμερα! Έχω χάσει συνολικά 104 κιλά , συμπεριλαμβανομένων και των 9 κιλών που έχασα από μόνη μου πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share