Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο κουμπάρος έριξε μπουνιά στη νύφη και ούρλιαζε πως αυτός ο γάμος είναι...

Τι συνέβη;

30 Ιουνίου 2020 14:34
Ο κουμπάρος έριξε μπουνιά στη νύφη και ούρλιαζε πως αυτός ο γάμος είναι...

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια μίας δεξίωσης γάμου. Όπου ο κουμπάρος και αδερφός του γαμπρού μέθυσε, βγήκε εκτός εαυτού, χτύπησε τη νύφη, την έσερνε από το νυφικό της και ούρλιαζε ότι αυτός ο γάμος είναι καταστροφή. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια σκηνή βίας σε έναν γάμο, δείτε εδώ για ποιο λόγο ένας γαμπρός χαστούκισε τη νύφη.

Ο αδερφός του γαμπρού και κουμπάρος του ζευγαριού, εκτός από τη νύφη επιτέθηκε και στη μαμά της Λίντα, τις αδερφές της Ντιον και Κάλλι και στον διοργανωτή του γάμου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 26χρονη κοπέλα χώρισε λίγες μόνο ώρες μετά την τελετή και όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το ζευγάρι έχει να ειδωθεί από την τελετή.

Πλέον έχουν περάσει τέσσερις ολόκληροι μήνες από τον γάμο και η κοπέλα δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ.

Όσον αφορά τον 25χρονο γαμπρό, επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι με το στενό οικογενειακό του περιβάλλον να αναφέρει ότι ο γάμος και η σχέση τους διαλύθηκε μέσα σε μια μέρα μέρα εξαιτίας του αδερφού του.

Αυτή η φωτογραφία από την πρόταση γάμου προκάλεσε χαμό - Παρατηρήστε τι κρύβεται στο φόντο της

Η φωτογραφία αυτής της πρότασης γάμου έχει γίνει viral και ο λόγος είναι αυτό που κρύβεται από πίσω. Μόλις το δείτε θα σας συγκλονίσει.

Η πρόταση αυτή έγινε μπροστά από έναν επικίνδυνο ανεμοστρόβιλο. Ο Άλες Μπαρθολομέου, κυνηγός καταιγίδων στο Τέξας, είπε στην φίλη του, Μπρίτνει Φοξ, πως θα πήγαιναν σε μία αποστολή ρουτίνας. Η φωτογραφία τους προκάλεσε χαμό, όπως και αυτής της νύφης που ανέλαβε δράση λίγο πριν τον γάμο της.

«Ήθελα πολύ να συνδυάσω τις δύο μεγαλύτερες αγάπες μου σε μία φωτογραφία.«Δεν είχα ιδέα, ήταν πολύ μεγάλο το σοκ,» είπε εκείνη. «Απλά του έγνεψα καταφατικά γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω από τα δάκρυα.»

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μπαρθολομέου στο Facebook έγινε πολύ γρήγορα viral. «Ήθελα να είναι ο ανεμοστρόβιλος ακριβώς ανάμεσά τους,» είπε ο Τζέισον Κούλει, ο φωτογράφος που κατέγραψε την στιγμή. «Φοβόμουν μην εξαφανιστεί ξαφνικά αλλά εκείνος μας περίμενε. Το σκηνικό ήταν τέλειο.»

Το ζευγάρι λέει πως δεν αγχώθηκε καθόλου που ήταν κοντά στον ανεμοστρόβιλο. ‘Ήταν πολύ καλύτερο από ότι το είχα φανταστεί,’ είπε ο Μπαρθολομέου. Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share