Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Η φωτογραφία της νύφης έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο - Μόλις δείτε τι έκανε...

Δεν θα το πιστεύετε

27 Ιουνίου 2020 12:26
Η φωτογραφία της νύφης έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο - Μόλις δείτε τι έκανε...
Από Δανάη Πάλμου

Η φωτογραφία αυτής της νύφης να τρέχει με το νυφικό έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο. Όταν δείτε τι έκανε, δεν θα το πιστεύετε.

Η Σάρα και ο Πολ είναι διασώστες σε ασθενοφόρο, και μόλις παντρεύτηκαν! Πήγαιναν στη δεξίωση όταν έπεσαν πάνω σε ένα ατύχημα, και ανέλαβαν δράση, με το νυφικό και το κοστούμι.

Η εικόνα της νύφης έγινε viral, όπως και αυτή εδώ με τον γαμπρό, που επίσης θα σας σοκάρει. Και η ιστορία από πίσω είναι απίθανη. Να είναι καλά αυτό το ανιδιοτελές ζευγάρι!

Το μωρό αυτό πέθανε μετά από την φωτογραφία - Μην αφήνετε τα παιδιά σας σε άλλους γιατί...

Αυτό το μωρό στην φωτογραφία πέθανε με τον πιο άδικο και απρόσμενο τρόπο. Όταν διαβάσετε τον λόγο, δεν θα το πιστεύετε. Η μητέρα του έκανε έκκληση, μετά από το τραγικό συμβάν.

Δραματική έκκληση στους γονείς να μην αφήνουν να πιάνει ή να φιλάει ο οποιοσδήποτε τα μωρά τους, κάνει νεαρή μητέρα από το Ντέβον της Αγγλίας, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, χάνοντας το 13 εβδομάδων μωράκι της.

Η Φλερ Έντουαρντς, όπως λεγόταν το μωράκι, ήταν υγιέστατη και λίγη ώρα αφού την έβγαλαν μια χαμογελαστή φωτογραφία οι γονείς της, κοιμήθηκε στην κούνια της. Ακόμα μια τραγική φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο πριν τον θάνατο, όπως και αυτή εδώ ενός άνδρα.

Ωστόσο, δεν ξύπνησε ποτέ… Την βρήκε νεκρή ο μπαμπάς της, ενώ η μητέρα της, Έμιλυ Βάντερμπουρκ, προσπάθησε να της κάνει τεχνητές αναπνοές, μήπως και επανέλθει.

Σοκαρισμένοι, άρχισαν να ψάχνουν τι συνέβη στην κορούλα τους. Όπως αποκαλύφθηκε, το μωρό είχε πάθει λοίμωξη β-αιμολυτικού στρεπτόκοκκου ομάδας Β και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί πολύ μέσα σε λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν την είχαν βάλει για ύπνο οι γονείς της, δεν είχε το παραμικρό σημάδι λοίμωξης.

Και οι γιατροί, που εξέτασαν το άψυχο σώμα της Φλερ, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι μόλυνσης που ίσως να είχε βοηθήσει τους γονείς να το σώσουν.

οικογενειακή φωτογραφία

Τι είχε συμβεί; Το μωράκι είχε κολλήσει από κάποιον, που την κράτησε ή τη φίλησε, καθώς την προηγούμενη ημέρα, η οικογένεια είχε πάει σε μία εκδήλωση ενός συγγενούς τους.

«Εκείνη τη μέρα, πολλοί κράτησαν και φίλησαν τη Φλερ, μάλλον την κράτησε και κάποιος, που δεν είχε πλύνει τα χέρια του μετά την επίσκεψή του στην τουαλέτα.

Θέλω απλά να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη ώστε καμία άλλη οικογένεια να μην περάσει όσα περνάμε εμείς κάθε μέρα», δήλωσε η καταρρακωμένη μητέρα της Φλερ, Έμιλυ.

Μάλιστα, η οικογένεια και οι φίλοι διοργανώνουν μία εκδήλωση, «Τα πρώτα γενέθλια της Φλερ», προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για το β-αιμολυτικό στρεπτόκοκκο ομάδας Β.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share