Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Η φωτογραφία του γαμπρού έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο - Μόλις δείτε τι κρατάει στο χέρι του...

Θα πάθετε πλάκα

23 Ιουνίου 2020 14:28
Η φωτογραφία του γαμπρού έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο - Μόλις δείτε τι κρατάει στο χέρι του...
Από Δανάη Πάλμου

Η φωτογραφία αυτού του μελλοντικού γαμπρού έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο από την πρώτη στιγμή. Μόλις την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε και τον λόγο.

Όταν ένας άντρας κάνει πρόταση γάμου σε μια γυναίκα, είναι μια αξέχαστη στιγμή. Όταν όμως ένα ζευγάρι τραβάει μια απίθανη φωτογραφία για να απαθανατίσει αυτή την στιγμή και γίνεται viral; Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φωτογραφία νεόνυμφων που γίνεται ανάρπαστη, αφού και αυτή εδώ έχει προκαλέσει πανικό με την ιστορία που έκρυβε από πίσω.

Όταν ο Άνταμ Σούντερχαους και η Άσλει Βενέτι, πρώην μέλη ομάδας μαζορετών και οι δύο, αποφάσισαν να παντρευτούν, τράβηξαν μια τρελή φωτογραφία για να το γιορτάσουν. Σαν πρώην μαζορέτες, είχαν αναπτύξει απίστευτες ικανότητες στα ακροβατικά.

Έτσι, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα τους και να στείλουν στους αγαπημένους τους μια πρωτότυπη και μοναδική φωτογραφία. Μόλις η φωτογραφία ανέβηκε, το διαδίκτυο τρελάθηκε. Μάζεψε πάνω από 22.000 like στο Facebook! Η απίστευτη αποδοχή της φωτογραφίας την έκανε μια ανάμνηση που οι δυο τους θα θυμούνται για πάντα!

γαμπρός με τη νύφη στο χέρι

Ο Άνταμ Σούντερχαους και η Άσλει Βενέτι αποφάσισαν να παντρευτούν πρόσφατα και ορκίστηκαν να βγάλουν μια αξέχαστη φωτογραφία για την οικογένεια και τους φίλους τους. Δεν περίμεναν όμως ότι θα γίνονταν viral! Το ευτυχισμένο ζευγάρι ήταν στην ομάδα των μαζορετών στο πανεπιστήμιο. Κέρδισαν αρκετά πρωταθλήματα μαζί.

Είχαν μάθει να κάνουν απίθανα σηκώματα στην ομάδα τους, έτσι σαν φόρο τιμής στο πάθος τους δημιούργησαν αυτή την απίστευτη φωτογραφία. Ο Σούντερχαους σήκωσε την αγαπημένη του ψηλά και ανέβασαν την φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Σε μόλις 2 μέρες συγκέντρωσαν 22.000 like. Αυτή η μοναδική φωτογραφία σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής τους ζωής. Το ζευγάρι συνεχίζει να τρελαίνει το διαδίκτυο με την φωτογραφία. Πως σας φαίνεται η απίστευτη φωτογραφία τους;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share