Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι γιατροί του είπαν να σταματήσει να «βασανίζει» την κόρη του- Μισή ώρα αργότερα συνέβη το αδιανόητο

Δεν πάει το μυαλό σας

25 Ιουνίου 2020 20:57
Οι γιατροί του είπαν να σταματήσει να «βασανίζει» την κόρη του- Μισή ώρα αργότερα συνέβη το αδιανόητο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιο είναι το αδιανόητο που συνέβη μισή ώρα αργότερα; Το απόγευμα ξεκίνησε πολύ όμορφα, αλλά μετατράπηκε σε εφιάλτη. Θα σας σοκάρει η ιστορία με το κοριτσάκι αυτό.

Ο Ρουσλάν και η Αναστάσια Οντόνεκ από την Ουκρανική πόλη Dnipro, είχαν σχεδιάσει ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν την άφιξη της νέας χρονιάς μαζί με συγγενείς και φίλους.

Το νέο σπίτι που ήθελαν για πολύ καιρό είχε χώρο για όλους. Είχε ακόμα και δωμάτιο για αθλήματα, όπως και πισίνα, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για μικρά παιδιά. Το απόγευμα ξεκίνησε πολύ όμορφα αλλά μέχρι να τελειώσει, είχε μετατραπεί σε εφιάλτη.

Κάποια στιγμή της βραδιάς, η Αναστάσια και ο Ρουσλάν ήταν στην κουζίνα και ετοίμαζαν φαγητό, ενώ ο 5χρονος γιος τους, Ραντόμιρ, και η 3χρονη κόρη τους, Αλέσια, έπαιζαν με έναν μεγαλύτερο ξάδερφό τους.

Ξαφνικά όμως παρατήρησαν πως επικρατούσε υπερβολική ησυχία. Συνήθως ακουγόταν το διαπεραστικό γέλιο της κόρης τους σε όλο το σπίτι, αλλά αυτή τη φορά δεν ακούγονταν τίποτα.

Ο Ρουσλάν άρχισε να τους ψάχνει σε όλο το σπίτι. Τελικά, κατέβηκε στο υπόγειο και αντίκρισε κάτι τρομακτικό: η κόρη του ήταν νεκρή στον πάτο της πισίνας. Βούτηξε μέσα, πήρε το σώμα της και την άφησε στο πάτωμα. Δεν ανέπνεε. Τότε, κατέβηκε και η Αναστάσια και μόλις είδε την κόρη της άρχισε να ουρλιάζει και λιποθύμησε.

Οι παππούδες κάλεσαν ασθενοφόρο ενώ ο Ρουσλάν προσπαθούσε να την συνεφέρει. Δεν ήξερε πρώτες βοήθειες και έτσι προσπαθούσε να μιμηθεί ότι είχε δει σε ταινίες.

Τελικά, μετά από 10 λεπτά, έφτασε το ασθενοφόρο. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ανακοινώθηκε ο θάνατός της. Ο Ρουσλάν έπεσε στα γόνατα και τους παρακαλούσε να κάνουν κάτι, οτιδήποτε, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει.

Ο Ρουσλάν δεν μπορούσε να το δεχτεί. Δεν πίστευε πως το αγγελούδι του είχε χαθεί. Γονάτισε δίπλα της και προσπαθούσε να την ζωντανέψει, πατώντας το στήθoς της ακόμα και αφού ο γιατρός του είπε να σταματήσει να βασανίζει το νεκρό της σώμα.

Συνέχισε να φυσάει αέρα στα πνευμόνια της και να την πιέζει. Τότε, ένιωσε έναν αδύναμο παλμό μέσα της. Μετά από 40 λεπτά αφού είχε βγει από το νερό, η καρδιά της άρχισε να χτυπάει ξανά.

Η ιατρική ομάδα δεν το πίστευε: την είχαν ανακηρύξει νεκρή πριν μισή ώρα αλλά τώρα ανέπνεε ξανά. Την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο αφού είχε πέσει σε κώμα. Για μέρες οι ειδικοί προσπαθούσαν να την κρατήσουν ζωντανή, ενώ οι γονείς τους μπορούσαν μόνο να συνεχίσουν να ελπίζουν.

Ενώ είχαν προετοιμαστεί για το χειρότερο, η κατάστασή της έδειχνε να σταθεροποιείται. Την μετέφεραν σε μία ειδική κλινική στην Μόσχα, όπου έλαβε τις πιο σύγχρονες θεραπείες.

Δύο εβδομάδες αργότερα, η Αλέσια ξύπνησε. Αρχικά, οι γιατροί δεν είχαν πολλές ελπίδες πως θα αναρρώσει και οι φόβοι τους έμοιαζαν να επιβεβαιώνονται: δεν μπορούσε να μιλήσει, να δει ή να κινηθεί. Αλλά ήταν θαύμα το ότι ζούσε και είχε βγει από το κώμα.

Μετά, τους εξέπληξε για άλλη μια φορά. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, έδειξε πολύ δύναμη και άρχισε πάλι να μιλάει. Σύντομα, επανήλθε και η όρασή της και έκανε και τα πρώτα βήματα. Της πήρε αρκετούς μήνες, αλλά στο τέλος ανάρρωσε εντελώς.

Η συγκινητική αυτή ιστορία μαθεύτηκε σε όλη την χώρα και ο Ρουσλάν προσκλήθηκε σε μία συνέντευξη στην τηλεόραση μαζί με την κόρη του για να μιλήσουν για την διάσωσή της.

Όλη η χώρα γιόρτασε για τον πατέρα που δεν τα παράτησε και έδωσε στην κόρη του και μία δεύτερη ευκαιρία. Χάρη στον πατέρα της και την θέλησή της για ζωή, είναι ακόμα εδώ και έχει πολλά να ζήσει. Η αγάπη των γονιών για τα παιδιά τους είναι ένα πολύ παράξενο και υπέροχο πράγμα. Ίσως τελικά να μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα….

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share