Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κoριτσάκι έριξε μια μπάλα σε μια πισίνα - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει... (Video)

Σοκ

6 Ιουνίου 2020 11:26
Κoριτσάκι έριξε μια μπάλα σε μια πισίνα - Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα κoριτσάκι βγαίνει από το πορτάκι του σκύλου στην αυλή, για να παίξει δίπλα στην πισίνα του σπιτιού του. Ενώ, ένα 3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε ένα τροχόσπιτο σε τραγική κατάσταση. Αυτό που του συνέβη δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι αστυνομικοί.

Η μικρή είδε μια μπάλα στην αυλή, την πήρε και την πέταξε μέσα στην πισινά. Μετά όπως μπορείτε να φανταστείτε και το ίδιο έπεσε μέσα, ακολουθώντας την μπάλα που ήθελε να παίξει. Στην αρχή δεν σας κρύβουμε ότι σοκαριστήκαμε στη θέα ενός παιδιού μέσα στο νερό!

«Που είναι οι γονείς του;», «Δεν το ελέγχουν;», «Ποιος θα το σώσει;», «Μα είναι μωρό δεν ξέρει να κολυμπάει!». Οι απορίες μας όλες λύθηκαν μόλις καταλάβαμε ότι η μικρή αν και δεν ήξερε να κολυμπάει, ήξερε να επιπλέει και να γυρνά το κορμάκι της ανάσκελα για να μην πίνει νερό.

Το παρακάτω βίντεο μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε το πόσο σημαντικό είναι, ένα παιδί να ξέρει από μωρό να κολυμπάει-επιπλέει.

Bίντεο-σοκ: 3χρονο κοριτσάκι παίζει δίπλα στη νεκρή μητέρα του

Ένα βίντεο από σιδηροδρομικό σταθμό της Ινδίας, όπου διακρίνεται ένα 3χρονο κοριτσάκι να παίζει δίπλα στο νεκρό σώμα της μητέρας του, η οποία κατέρρευσε από εξάντληση, πείνα και δίψα, μετά από ένα ταξίδι σε ένα ασφυκτικά γεμάτο τρένο, προκαλεί σοκ. Ενώ, ανατριχίλα προκαλεί η στιγμή που μία 33χρονη απήγαγε ένα 5χρονο κοριτσάκι από παιδική χαρά που έμενε σε γειτονικό σπίτι σε ένα χωριό της Βρετανίας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η 35χρονη πέθανε στο σταθμό Muzaffarpur, στο βόρειο τμήμα του Μπιχάρ. Ήταν μία από τους εκατομμύρια εσωτερικούς μετανάστες στην Ινδία, η οποία επέστρεφε στο χωριό της μετά το lockdown που κήρυξε η κυβέρνηση. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αιτία του θανάτου της ήταν η πείνα, η δίψα και η εξάντληση μετά από ένα ταξίδι περίπου 1.800 χλμ. με το τρένο.

Στην Ινδία η κυβέρνηση έχει ναυλώσει τρένα, προκειμένου να επιστρέψουν όσοι έχασαν την δουλειά τους εξαιτίας του lockdown στα χωριά τους, αλλά σύμφωνα με τις καταγγελίες οι συνθήκες σε αυτά είναι απαράδεκτες. Συνολικά εννέα εσωτερικοί μετανάστες, συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού 2 ετών, που ταξίδευαν στο ίδιο τρένο με την Khatoon, αναφέρθηκε ότι πέθαναν σε μόλις τρεις ημέρες.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, ότι οι θάνατοι οφείλονταν στην εξάντληση, καθώς η θερμοκρασία μέσα στα τρένα ξεπερνά του 50 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν υπάρχει πρόσβαση σε τρόφιμα ή νερό. Η ινδική κυβέρνηση αρνείται αυτές τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονται σε προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις και ότι πρόκειται για άτομα που είχαν πάει σε μεγάλες πόλεις για θεραπεία και προσπαθούσαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share