Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νόμιζε ότι το μωρό της ήταν υγιέστατο - Όταν είδε τα μάτια του...έπαθε σοκ

Έπασχε από κάτι πολύ σπάνιο

25 Ιουνίου 2020 20:10
Νόμιζε ότι το μωρό της ήταν υγιέστατο - Όταν είδε τα μάτια του...έπαθε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γυναίκα στην ιστορία παρακάτω νόμιζε ότι είχε γεννήσει ένα υγιέστατο μωράκι, και έπεσε από τα σύννεφα όταν αντίκρισε για πρώτη φορά τα μάτια του.

Μια γυναίκα από την πόλη Κουανγκτσόου της Κίνας, είναι συντετριμμένη, καθώς το παιδί της γεννήθηκε με ανοφθαλμία, ένα σπάνιο σύνδρομο κατά το οποίο τα βρέφη έρχονται στη ζωή χωρίς πρώτα να έχει αναπτυχθεί ο ιστός των οφθαλμών τους. Ακόμα μια μητέρα που έπαθε σοκ όταν είδε το μωρό μετά και από αυτή εδώ, που γέννησε ένα παιδί με παραμορφωμένο πρόσωπο, το οποίο είναι σαν μάσκα.

Η ανοφθαλμία προσβάλλει ένα παιδί σε κάθε 100.000 γεννήσεις και δεν μπορεί να εντοπιστεί σε προγεννητικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η μητέρα του παιδιού, η Liu Peihua, γέννησε στις 20 Σεπτεμβρίου, και τώρα μιλάει με ειδικούς γιατρούς σε άλλο νοσοκομείο για να γίνει μια πιο εξονυχιστική ιατρική εξέταση στο παιδί.

Η ιστορία έγινε γνωστή από τα Κινέζικα μέσα ενημέρωσης και η μητέρα είχε κάθε όλους τους προγεννητικές εξετάσεις, χωρίς να έχουν δείξει κάτι ανησυχητικό. Η οικογένεια του μωρού ελπίζει να λάβει δωρεές για να βοηθήσουν το μωρό να μεγαλώσει υγιές και ασφαλές.

Οι γονείς αναφέρουν ότι το βρέφος είναι σαν όλα τα μωρά και η μητέρα είχε συγκλονιστεί όταν έμαθε για τη πάθηση του παιδιού της, αλλά είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει τα εμπόδια που τους παρουσιάστηκαν.

Δεν υπάρχει θεραπεία για την ανοφθαλμία, αν και σε κάποιες περιπτώσεις κάποια παιδιά λαμβάνουν τεχνητά εμφυτεύματα οφθαλμών ώστε να αναπτυχθούν τα οστά γύρω από τα μάτια πιο φυσικά.

Ανάπηρη μητέρα γέννησε υγιέστατο μωράκι - Αυτό που της ανακοίνωσαν όμως οι γιατροί μετά τον τοκετό, την έκανε να «παγώσει»...

Μία ανάπηρη μητέρα γέννησε υγιέστατο μωράκι. Αυτό που της ανακοίνωσαν όμως οι γιατροί μετά τον τοκετό, την έκανε να «παγώσει»...΄Επίσης, μια μητέρα μετά τη γέννηση των δίδυμων της είναι ευτυχισμένη, αλλά τότε ο γιατρός της λέει... «λυπάμαι»

Η Άννα ήταν πάντα πολύ δυνατή αλλά τώρα ολόκληρος ο κόσμος της ήταν έτοιμος να εκραγεί. Οι κοινωνικοί λειτουργοί πίστευαν πως το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί τους, λόγω των αναπηριών τους. Ήταν σίγουροι πως το μωρό μπορούσε να τραυματιστεί ή ακόμα και να πεθάνει στα χέρια των γονιών του.

«Δεν μπορείς καν να το ταΐσεις σωστά.» Η λίστα με τους λόγους ήταν μεγάλη. Η Anna όμως, επειδή είχε φροντίσει αρκετά παιδιά στο ορφανοτροφείο, ήξερε πως μπορούσε να φροντίσει και τον γιο της. Παρόλο που οι γιατροί στο νοσοκομείο είδαν ότι τα κατάφερνε, δεν ήθελαν να τους αφήσουν να πάρουν το μωρό.

Εκείνοι όμως ήταν αποφασισμένοι να πολεμήσουν για τον γιο τους. Δεν ήθελαν να βιώσει την διάσπαση και την εγκατάλειψη που είχε ζήσει η Anna. Μίλησαν με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και με πολιτικούς. Σύντομα, όλη η χώρα μιλούσε γι’αυτήν την οικογένεια.

Έκαναν ότι μπορούσαν για να αποδείξουν πως θα είναι καλοί γονείς. Πέρασαν ψυχολογικά και σωματικά τεστ. Πολλοί πιστεύουν πως δεν θα έπρεπε να μεγαλώνουν ένα παιδί, αλλά εκείνοι κατάφεραν και κέρδισαν την στήριξη μεγάλου αριθμού υποστηρικτών. Τελικά, οι αρχές τους επέτρεψαν να φύγουν και να γυρίσουν στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο τους.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share