Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κράτησε αυτό το αυγό και είδε μέσα κάτι κόκκινο - Όταν το άνοιξε... του "κόπηκε το αίμα"

Δεν θα το πιστεύετε

25 Ιουνίου 2020 18:45
Κράτησε αυτό το αυγό και είδε μέσα κάτι κόκκινο - Όταν το άνοιξε... του

Αυτό είναι το πιο περίεργο αυγό που έχουμε δει ποτέ. Σίγουρα αυτό που έπαθε ο άνδρας που το κράταγε, πρέπει να γραφτεί στην ιστορία.

Η φύση έχει έναν παράξενο τρόπο να μας εκπλήσσει την στιγμή που το περιμένουμε λιγότερο. Μερικές φορές μπορεί να παρακολουθήσουμε την γέννηση ενός ζώου, ή πώς στην περίπτωση του Gary Ashmore, να βρούμε ένα τεράστιο αβγό. Το αβγό αυτό ανήκε σε μία από τις κότες του, την Gertrude. Ακόμα ένα περίεργο συνέβη σε μια γυναίκα όταν αγόρασε αυγά από το σούπερ μάρκετ, αλλά το παρακάτω το ξεπερνάει.

Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που η Gertrude έκανε ένα ασυνήθιστα μεγάλο αβγό. Το έχει κάνει άλλες πέντε φορές! Αυτή την φορά ο Gary θέλησε να δείξει σε όλους τι υπήρχε μέσα σε ένα από αυτά τα αβγά.

Μπροστά στην κάμερα σπάει προσεκτικά το αβγό και του αφαιρεί τα τσόφλια. Φαίνεται μέσα ο κρόκος, αλλά υπάρχει και μια παράξενη κόκκινη μάζα. Χύνει τον κρόκο και είναι ξεκάθαρο τι έχει μείνει μέσα: ένα ακόμη αβγό!

Ο Gary εξηγεί ότι η Gertrude δεν είχε πρόβλημα να γεννήσει αυτά τα τεράστια αβγά και ότι είναι υγιέστατη από τότε που άρχισαν να εμφανίζονται. Είναι αρκετά σπάνιο, αλλά όχι ανήκουστο.

Ωστόσο, η Gertrude πρέπει να είναι πολύ τυχερή, αφού της έχει συμβεί τόσες φορές!Ο Gary είπε επίσης ότι τα τεράστια αυτά αβγά δεν έχουν διαφορετική γεύση από τα κανονικά αβγά.

Βουτάει ένα αυγό σε νερό με βερνίκι νυχιών - Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!

Τι θα γίνει αν βουτήξετε ένα αυγό μέσα σε νερό με βερνίκι νυχιών; Σίγουρα δεν θα το πιστεύετε και θα το δοκιμάσετε όταν έρθει η ώρα. Θα σας εκπλήξει αυτό που θα συμβεί, όπως και αυτό που θα συμβεί αν ρίξετε ένα αυγό μέσα στον καφέ σας!

Σίγουρα όλοι θυμάστε την στιγμή που η μαμά σας, σας έδινε να διακοσμήσετε τα αυγά για το Πάσχα. Προσπαθούσατε να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο με αυτόν τον μοναδικό τρόπο!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share