Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρίχνει ένα αυγό μέσα στον καφέ του και συμβαίνει το αδιανόητο - Θα το κάνετε και εσείς

Θα πάθετε πλάκα

14 Ιουνίου 2020 12:10
Ρίχνει ένα αυγό μέσα στον καφέ του και συμβαίνει το αδιανόητο - Θα το κάνετε και εσείς

Απίστευτο αυτό που είδαμε με το αβγό στον καφέ.. Εσύ θα τολμούσες να βάλεις το αβγό στον... καφέ σου; Μετά από το βίντεο παρακάτω θα το κάνεις!

Θεωρούμε γενικά ότι είμαστε ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, πρόθυμοι να ενστερνιστούμε πρωτοποριακές ιδέες και να ζήσουμε νέες εμπειρίες. Πρέπει να το παραδεχτούμε όμως: Αβγό στον καφέ μας δύσκολα θα βάζαμε. Το αποτέλεσμα είναι αδιανόητο, όπως και το αποτέλεσμα της ανάμειξης του καφέ με ζαχαρούχο γάλα. Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε.

Το εν λόγω ρόφημα έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, καθώς φωτογραφίες του έχουν γεμίσει το Instagram χάρη στο νεουορκέζικο καφέ, Round K. H προσθήκη αβγού στον καφέ αποτελεί κορεατική παράδοση από τη δεκαετία του ’60 και ’70, η οποία αντλεί έμπνευση από ένα δημοφιλές ποτό που συνήθιζαν να σερβίρουν στις καφετέριες τότε και το οποίο περιείχε στιγμιαίο καφέ, μια πρέζα αλάτι, έναν ωμό κρόκο, σησαμέλαιο, κουκουνάρι ή καρύδια. Το ρόφημα είχε ως στόχο να κατευνάσει την πείνα όσων το επιλέγουν, αλλά και να τους χαρίσει ενέργεια.

Στη σύγχρονή του εκδοχή όμως το ρόφημα αυτό με μία δόση εσπρέσο, έναν ελαφρώς βρασμένο κρόκο, αφρόγαλα και κακάο για γαρνιτούρα, μάλλον μόνο να προκαλέσει έχει ως στόχο, αφού ειλικρινά δυσκολευόμαστε να φανταστούμε κάποιον να το παραγγέλνει με λαχτάρα. Είναι λάθος βέβαια να κρίνουμε κάτι από τη στιγμή που δεν το έχουμε δοκιμάσει και αφού μάλιστα πολλοί χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι ο καφές έτσι είναι πιο κρεμώδης και γλυκός.

Η όλη ιδέα είναι που μας προκαλεί αηδία. Ίσως και να ήμασταν πρόθυμοι να πάρουμε μια γουλιά εάν κάποιος δεν μας έλεγε ότι περιέχει αβγό. Ποιος ξέρει, μπορεί και να μας άρεσε!

Δείτε το βίντεο:

Ανακάτεψε στιγμιαίο καφέ με μέλι και χάρισε στο δέρμα της αυτό που ονειρεύονται όλες οι γυναίκες

Όλες οι γυναίκες έχουν θέμα με την κυτταρίτιδα ανεξαρτήτως βάρους ή σωματότυπου και χαλάνε ολόκληρες περιουσίες σε προϊόντα ομορφιάς και σε κέντρα που τους υπόσχονται να την αφαιρέσουν ολοκληρωτικά, κάτι το οποίο φυσικά και δεν θα γίνει καθώς απ' ότι λένε οι επιστήμονες είναι θέμα γονιδίων. Μπορείς όμως να το περιορίσεις και να κάνεις το δέρμα σου να φαίνεται λείο και να αφήσουμε την κυτταρίτιδα να... υποβόσκει!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δείτε ένα δελεαστικό καλλυντικό που θα σας υπόσχεται την εξάλειψη της κυτταρίτιδας μην υποπέσετε στον πειρασμό και σκεφτείτε πιο φυσικές λύσεις. Σύμμαχός σας σε αυτό θα είναι το μέλι που όπως έχουμε ξαναδεί κάνει θαύματα σε θέματα υγείας και ομορφιάς, δείτε εδώ τι μπορείτε να φτιάξετε με λίγο μέλι και καστανή ζάχαρη.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια κοπέλα να ανακατεύει σε ένα μπολ καφέ σε μορφή σκόνης και μελί, αφού ομογενοποιηθούν, απλώνει το μείγμα στους γλουτούς της και κάνει απαλό μασάζ. Αυτό λοιπόν είναι ένα λίγο πιο σκληρό πίλινγκ αν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι το οποίο αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και λειαίνει την επιδερμίδα.

Δείτε λεπτομέρειες όπως και άλλα μικρά γυναικεία tips στο βίντεο που ακολουθεί:

Geniales trucos para chicas que realmente funcionan:

Posted by Ideas en 5 minutos on Tuesday, August 27, 2019
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share