Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η μυστική χρήση της κουτάλας για τα μακαρόνια που ελάχιστοι γνωρίζουν

Το γνωρίζατε;

25 Ιουνίου 2020 14:27
Αυτή είναι η μυστική χρήση της κουτάλας για τα μακαρόνια που ελάχιστοι γνωρίζουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είσαι σίγουρη πως ξέρεις γιατί έχει την τρύπα στη μέση;

Το διαδίκτυο έχει τη «μαγική» ιδιότητα να μας ανατρέπει με μια απλή ανάρτηση όλη μας τη ζωή (που λέει ο λόγος) και να μας κάνει να αμφισβητούμε κάθε τι που θεωρούσαμε μέχρι πρότινος παραδεδεγμένη γνώση.

Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από το Facebook, όταν ένας χρήστης αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του προφίλ τη δεύτερη χρήση της κουτάλας για τα μακαρόνια, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε με ποιο κόλπο μπορείτε να έχετε έτοιμα σε ένα λεπτό τα μακαρόνια σας.

Ξέρεις για ποια λέμε: Για εκείνη την κουτάλα με τα «δοντάκια» περιμετρικά και την τρύπα στη μέση. Φανταζόμαστε ότι θα ξέρεις πως χρησιμεύει για να σουρώνεις με ευκολία τα μακαρόνια. Αυτό που ελάχιστοι όμως γνωρίζουν είναι ότι η τρύπα στη μέση μπορεί να σε βοηθήσει να αποφασίσεις πόσα ζυμαρικά πρέπει να βάλεις στην κατσαρόλα. Πιο συγκεκριμένα, τα μακαρόνια τα οποία χωρούν στο άνοιγμα αυτό αποτελούν την ιδανική ποσότητα για ένα άτομο, κοινώς μία μερίδα.

Το μυστικό αυτό βέβαια δεν ισχύει για τις κουτάλες εκείνες που έχουν παραπάνω από μία τρύπες ή για όσους επίδοξους μάγειρες έχουν πραγματικά λατρεία με τις μακαρονάδες.

Αυτό είναι το κόλπο για να μην χύνεται το νερό όταν βράζετε τα μακαρόνια

Δε θα πιστεύατε ποτέ ποιο είναι το κόλπο, που πρέπει να κάνετε τη στιγμή που βράζετε τα μακαρόνια, ώστε το νερό να μην χύνεται.

Τα μακαρόνια είναι πάντα μια εύκολη λύση, προκειμένου να λύσουμε το... πρόβλημα της πείνας μας, αλλά αρκετές φορές κάνουμε βασικά λάθη. Σε μια από αυτές τις περιπτώσεις, αφήνουμε τα μακαρόνια μόλις τα ρίχνουμε και μετά και μετά από λίγο το νερό αφρίζει και χύνεται στα μάτια της κουζίνας προκαλώντας ένα σφυριχτό ήχο, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε με ποιο κόλπο μπορείτε να έχετε έτοιμα σε ένα λεπτό τα μακαρόνια σας.

Για να μην έρθετε ξανά αντιμέτωποι με το αφρίζον νερό πρέπει να μάθετε ένα κόλπο. Χρειάζεστε μία ξύλινα κουτάλα. Μόνο μία ξύλινη κουτάλα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share