Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσοχή: Εάν δείτε ένα νόμισμα κολλημένο στην πόρτα του αυτοκινήτου σας,κάντε αυτό αμέσως.. Διαδώστε το!

Δώστε βάση!

25 Ιουνίου 2020 08:36
Προσοχή: Εάν δείτε ένα νόμισμα κολλημένο στην πόρτα του αυτοκινήτου σας,κάντε αυτό αμέσως.. Διαδώστε το!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν βρει νομίσματα σφηνωμένα στα χερούλια του αυτοκινήτου τους. Οι περισσότεροι δεν το παρατήρησαν στην αρχή, επειδή είναι συνήθως τοποθετημένα στην πλευρά της πόρτας του συνοδηγού, όπου δεν τα βλέπουν καν, μέχρι να είναι πολύ αργά.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό εδώ: Έτριψε με baby oil τα καθίσματα του αυτοκινήτου - Με το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε!

Αποδεικνύεται ότι είναι το πιο πρόσφατο τέχνασμα από τους κλέφτες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο όχημά σας, σύμφωνα με την Sun Gazing.

Πώς λειτουργεί: Ο κλέφτης τοποθετεί ένα κέρμα μέσα στο χερούλι της πόρτας στην πλευρά του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, περιμένει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να εμφανιστεί για να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του. Όταν ο ιδιοκτήτης προσπαθήσει να κλειδώσει το αυτοκίνητο, ο μηχανισμός δεν λειτουργεί, επειδή το χερούλι της πόρτας του συνοδηγού είναι μπλοκαρισμένο, κι έτσι δίνεται η δυνατότητα στον κλέφτη να εισέλθει στο αυτοκίνητο μέσα από την ξεκλείδωτη πόρτα.

Αν δείτε ένα κέρμα κολλημένο στην πόρτα του αυτοκινήτου σας, δείτε εδώ τι πρέπει να κάνετε!

Βεβαιωθείτε ότι έχε τε ελέγξει τα χερούλια του αυτοκινήτου σας πριν μπείτε μέσα, για να σιγουρευτείτε ότι δεν έχουν κανένα κέρμα.

Οι κλέφτες, επίσης, χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να σας ακινητοποιήσουν! Έτσι, ελέγξετε και το πίσω κάθισμα, ή ακόμα καλύτερα, καλέστε το 911 σε περίπτωση που δείτε οτιδήποτε ύποπτο.

O αστυνομικός Jim Woods, λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, είναι να τα παίρνετε πάντα μαζί σας όταν βγαίνετε από το αυτοκίνητο!

Πήρε ένα μανταλάκι και το έβαλε στο αυτοκίνητο - Μόλις δείτε το λόγο θα το κάνετε κι εσείς

Η άσχημη μυρωδιά σε ένα χώρο είναι ιδιαίτερα ενοχλητική πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα τόσο μικρό χώρο όσο ενός αυτοκινήτου. Έχουμε δει πάμπολλες φορές πως μπορούμε εύκολα να απομακρύνουμε τη δυσοσμία παντός τύπου με τις πιο απλές και φυσικές λύσεις, για παράδειγμα, δείτε εδώ ένα θαυματουργό μυστικό για να μυρίζει το σπίτι σας υπέροχα!

Σε κανέναν δεν αρέσει να οδηγεί ένα αυτοκίνητο που μυρίζει άσχημα κι έτσι πολλοί από εμάς καταλήγουμε να αγοράζουμε αποσμητικά χώρου, αλλά συνήθως περιέχουν πολλές χημικές ουσίες με άγνωστες συνέπειες για την υγεία μας.

Ευτυχώς, υπάρχει μια φυσική εναλλακτική λύση ειδικά για τους αεραγωγούς του αυτοκινήτου: ένα απλό μανταλάκι! Αν βάλετε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο σε ένα μανταλάκι, το ξύλο θα απορροφήσει το άρωμα κι έτσι, όταν στη συνέχεια το τοποθετήσετε στον αεραγωγό του αυτοκινήτου σας, η μυρωδιά θα διαχυθεί σε ολόκληρο το όχημα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share