Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Γιαγιά δημοσίευσε φωτογραφίες του σπιτιού της κόρης της που είναι μες τα ούρα και τα κόπρανα για να σώσει τα 6 εγγόνια της

Απίστευτες εικόνες!

23 Ιουνίου 2020 11:53
Γιαγιά δημοσίευσε φωτογραφίες του σπιτιού της κόρης της που είναι μες τα ούρα και τα κόπρανα για να σώσει τα 6 εγγόνια της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γιαγιά έκανε έκκληση να απομακρυνθούν να εγγόνια της από το σπίτι της κόρης της, επειδή ζούσαν σε άθλιες συνθήκες.

Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν τις τρομακτικές συνθήκες που ζούσαν τα έξι παιδιά ενόσω ήταν με τη μητέρα τους.

Οι συγγενείς των παιδιών, ηλικίας 7 έως 1 έτους, ισχυρίζονται ότι δεν έχουν την κατάλληλη φροντίδα και πρέπει να αφαιρεθούν άμεσα από τη μητέρα τους.

Η αγανακτισμένη γιαγιά και η θεία των παιδιών δημοσίευσαν τις εικόνες του σπιτιού, το οποίο είναι μες τα ούρα και τα κόπρανα.

Να σας θυμίσουμε και την ιστορία που σας συγκλόνισε χτες: Είπε στη γιαγιά της ότι o άντρας της την απατάει. Η απάντηση της γιαγιάς; Σοφή!

Ένα από τα κορίτσια έχει χάσει 7 δόντια λόγω της κακής στοματικής υγιεινής!

Οι συγγενείς δήλωσαν ότι η μητέρα δεν φρόντιζε τα παιδιά της και κατηγορούσε τους άλλους, αρνούμενη να αναλάβει τις ευθύνες της.

“Η κόρη μου δεν πρέπει να έχει παιδιά και περιμένει ακόμα ένα,” είπε η γιαγιά στο Grimsby Live. Κάτι πρέπει να γίνει για να απομακρύνω τα εγγόνια μου από την κόλαση που ζουν.”

“Στο πάτωμα υπάρχουν υπολείμματα φαγητών και κόπρανα και φοβάμαι μην τυχόν κάποιο από τα παιδιά βάλει κάτι στο στόμα του.”

“Υπάρχουν σπασμένα ντουλάπια και πόρτες που κρέμονται από τους μεντεσέδες τους και τα παιδιά τα χρησιμοποιούν ως τσουλήθρες για να παίξουν.”

“Έχω ξοδέψει ώρες και ώρες στο σπίτι προσπαθώντας να το καθαρίσω, αλλά όταν επιστρέφω την επόμενη μέρα είναι χειρότερο απ’ ότι τ’ άφησα την προηγούμενη.”

Τα ανήσυχα μέλη της οικογένειας ανέφεραν ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο την περασμένη εβδομάδα, όταν η κόρη έφυγε από το σπίτι για να δει το νέο της φίλο. Τα παιδιά έμειναν στο βιολογικό τους πατέρα αλλά δεν επέστρεψαν την επόμενη μέρα.

Η γιαγιά είπε ότι θέλει ν’ αναλάβει την επιμέλεια των εγγονιών της κι ότι είναι διατεθειμένη να τα πάρει στο σπίτι της.

“Αν μπορούσα, θα μετέφερα τα παιδιά σε ένα όμορφο και ασφαλές μέρος.” .

“Μου έχουν πει ότι δεν τους αρέσει να ζουν σε αυτό το σπίτι.”

“Για χρόνια μου έλεγαν αν μπορώ να μάθω τη μαμά τους πώς να μαγειρεύει, γιατί μαγειρεύουμε μαζί στο σπίτι μου, αλλά όχι στο δικό της.”

“Τα παιδιά πρέπει να φύγουν άμεσα από το σπίτι της κόρης μου. Για το καλό τους.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share