Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Αυτή η γυναίκα αποφασίζει να προετοιμαστεί για τον γάμο της - 7 ώρες αργότερα δεν την αναγνωρίζει ούτε ο γαμπρός (photo)

Η απόλυτη «μεταμόρφωση»

20 Ιουνίου 2020 11:34
Αυτή η γυναίκα αποφασίζει να προετοιμαστεί για τον γάμο της - 7 ώρες αργότερα δεν την αναγνωρίζει ούτε ο γαμπρός (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια γυναίκα αποφασίζει να προετοιμαστεί για τον γάμο της και 7 ώρες αργότερα δεν την αναγνωρίζει ούτε ο γαμπρός. Ενώ, ένα ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 6 μέρες... Τη νύχτα του γάμου, όμως ο γαμπρός ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό.

Είχε να κόψει τα μαλλιά της εδώ και χρόνια. Ήταν ξηρά, βαριά, κατεστραμμένα και είχε μερικά λευκά – τα μαλλιά της είχαν διχρωμία. Ο λόγος που η Holly ήταν έτσι όπως ήταν, οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό σε κάτι που ο πατέρας της, της είχε πει κάποτε: «Οι γυναίκες πρέπει να έχουν μακριά μαλλιά για να είναι όμορφες». Αυτές οι λέξεις είχαν χαραχθεί μέσα της. Αλλά αυτό έπρεπε να αλλάξει…

Η Holly ετοιμαζόταν να παντρευτεί και ήθελε απεγνωσμένα μια αλλαγή. Χρειάστηκε η συνεργασία μιας ομάδας ειδικών στο κομμωτήριο, για να πετύχει το αδύνατο. Αρχικά, ο στυλίστας της έκοψε πάνω από μισό μέτρο τα μαλλιά της και έπειτα, η Sara πέρασε άλλες επτά ώρες εργασίας, σε τέσσερα στάδια και χρησιμοποιώντας πολλαπλές αποχρώσεις χρωμάτων, για να επιτύχει το τελικό αποτέλεσμα.

Εργάστηκε κυριολεκτικά όλη τη νύχτα για τον μετασχηματισμό! Είναι καταπληκτικό – απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες της Holly, με τα όμορφα χρυσαφένια μαλλιά της τώρα:

Κοίταξαν την φωτογραφία του γάμου τους και "έμειναν" - Από πίσω τους κρυβόταν κάτι σοκαριστικό...Δεν ήταν μόνοι!

Αυτό το ζευγάρι ενώ κοίταγε τις φωτογραφίες από το γάμο του, ανακάλυψαν κάτι που τους "έκοψε το αίμα". Συγκεκριμένα, πίσω από μια φωτογραφία κρυβόταν κάτι που δεν είχαν πάρει χαμπάρι...

Αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αγαπημένη τους φωτογραφία γάμου, θέλοντας να μοιραστούν την ευτυχία τους. Αλλά σύντομα παρατήρησαν κάτι παράξενο στη φωτογραφία, κάτι που συνέβη και σε ένα άλλο ζευγάρι, όταν είδαν αυτή εδώ με τα παρανυφάκια.

Δεν ήταν μόνοι στη φωτογραφία. Όταν κοίταξαν πιο προσεκτικά, είδαν ένα πρόσωπο να ξεπροβάλλει ανάμεσά στα κεφάλια τους. Κάποιος τους έκανε φάρσα; Ή είναι κάτι πιο ανατριχιαστικό;

Ρίξτε μια ματιά:

Ο γαμπρός, ο Κέβιν Μάθιου Ντένις, δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Reddit με τη λεζάντα: «Η αγαπημένη μας φωτογραφία του γάμου…Μέχρι που είδαμε τι είναι ανάμεσά μας…Ακόμα δε ξέρουμε τι ήταν.» Οι χρήστες σχολίασαν ότι έμοιαζε με το Γκόλουμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Το νιόπαντρο ζευγάρι άρχισε να ρωτάει τους καλεσμένους αν θυμούνται κάποιον να κρύβεται πίσω τους κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Η αδερφή της νύφης είπε ότι ίσως θα μπορούσε να είναι εκείνη την ώρα που περνούσε πίσω τους κατά λάθος. Ωστόσο, ο γαμπρός είναι πιο σκεπτικός.

Κάποιοι πρότειναν ότι θα μπορούσε το πρόσωπο του αγέννητου παιδιού τους ή κάποιο σημάδι κακού. Ό,τι και να ήταν, το μόνο σίγουρο είναι κατέστρεψε μια τέλεια στιγμή και όλοι ασχολούνταν με τι ακριβώς είναι αυτό.

Κάποιος χρήστης προθυμοποιήθηκε να κάνει Photoshop και να αφαιρέσει το πρόσωπο από το φόντο.Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι δεν έχει ανακαλύψει τι ήταν τελικά στη φωτογραφία τους. Όλοι οι καλεσμένοι αρνούνται ότι ήταν πίσω τους ή ότι ήταν κάποια φάρσα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share