Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Όταν έπρεπε ο γαμπρός να φιλήσει τη νύφη είδαν το 4χρονο παρανυφάκι να...Θα πάθετε πλάκα

Δεν θα το πιστεύετε

31 Μαΐου 2020 16:24
Όταν έπρεπε ο γαμπρός να φιλήσει τη νύφη είδαν το 4χρονο παρανυφάκι να...Θα πάθετε πλάκα

Αυτός ο γάμος από όσο φαίνεται δεν γίνεται μόνο για τη νύφη και το γαμπρό, αφού και τα μικρά παρανυφάκια ένιωσαν για λίγο ότι ήρθε η ώρα να...παντρευτούν.

Η φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου: ένα παρανυφάκι που μάλλον ένιωσε σαν νύφη και φίλησε στο στόμα τον παράγαμπρο όταν η φωτογράφος είπε «φιληθείτε». Η στιγμή έμεινε αξέχαστη στο ζευγάρι και προκαλεί αίσθηση, όπως και αυτή εδώ η φωτογραφία γάμου ενός άλλου ζευγαριού, αν και για όχι και τόσο καλό λόγο.

Όταν μία φωτογράφος γάμου είπε στο νιόπαντρο ζευγάρι «φιληθείτε», σίγουρα δεν περίμενε αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Αυτές οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου και δείχνουν ένα χαριτωμένο 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο υπάκουσε τις οδηγίες της φωτογράφου αφού ένιωσε ότι ήταν εκείνη η νύφη!

«Ήμουν το καλύτερο παρανυφάκι του κόσμου » είπε η 4χρονη. Αυτά έγιναν σε έναν γάμο στο Νόξβιλ, στο Τενεσι, όπου η φωτογράφος Λια Μπούλαρντ απαθανάτισε την απίστευτα χαριτωμένη στιγμή, όπου η 4χρονη κόρη της νύφης, η μικρή Άντερσον, έκλεψε τη στιγμή της μαμάς της, φιλώντας στο στόμα τον παράγαμπρο!

Η Μπούλαρντ είπε ότι το περιστατικό συνέβη ενώ το ζευγάρι έβγαζε φωτογραφίες με διάφορους συγγενείς. Κάποια στιγμή ζήτησε από τη νύφη και τον γαμπρό τη Μισέλ Χαλ και τον Άντονι Πάλμερ, να φιληθούν.

Το μικρό κορίτσι, που προφανώς ένιωθε ότι και εκείνη ήταν νύφη, υπέθεσε ότι αναφερόταν σε εκείνη και φίλησε με πάθος το αγόρι δίπλα της. Ήταν μια ξεκαρδιστική στιγμή.

Η φωτογραφία των παιδιών που φιλιούνται έγινε viral και η φωτογράφος έδωσε πολλές συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα online ΜΜΕ της Αμερικής.

Έβαλε το φόρεμα που φόρεσε στο γάμο της φίλης της 20 χρόνια πριν - Δεν φαντάζεστε τον λόγο

Αυτή η γυναίκα στην φωτογραφία αποφάσισε να βάλει το φόρεμα που είχε φορέσει σαν παράνυμφος στον γάμο της κολλητής της, πριν από 20 χρόνια.

Η Τάμμι Σάουρ, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και μητέρα από την Oklahoma, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο της την ημέρα της επετείου της, λέγοντας: «Αυτοί οι 22χρονοι γιορτάζουν 22 χρόνια γάμου. (Συγγνώμη για τα φορέματα, κορίτσια.)». Πολλά μπορούν να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και τα ίδια τα ζευγάρια, αλλά κάποια πράγματα κρατάνε, όπως αυτό το φόρεμα για παράδειγμα. Πολλοί φίλοι και συγγενείς δημοσίευσαν ευχές για την επέτειο, αλλά μια φίλη το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Πού το φοράει;

Η Χέιντι Μαν, φίλη και πρώην παράνυμφος, απάντησε αμέσως, «Τι εννοείς συγγνώμη για τα φορέματα; Εγώ το φοράω όλη την ώρα» και δημοσίευσε φωτογραφίες της να φορά το μπορντό φόρεμα της, κάνοντας μπουγάδα, ποτίζοντας λουλούδια και διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Η Μαν δήλωσε: «Η Τάμμι κι εγώ βρισκόμαστε σπάνια, αλλά συχνά γελάμε η μία με τις δημοσιεύσεις της άλλης στο Facebook. Αυτή την στιγμή σχεδιάζουμε την επίσκεψη ενός συγγραφέα στα σχολείο του Kansas City Metro. Προσωπικά πιστεύω ότι θα ταίριαζε τέλεια να διαβάσει κάτι η Τάμμι φορώντας το νυφικό της.»

«Φαίνεται ότι δεν ήθελαν όλες το 1995 ένα μακρύ, έξωμο φόρεμα σε μπορντό μπροκάρ ύφασμα που μοιάζει με τραπεζομάντιλο. Αυτά τα φορέματα φτιάχτηκαν στο χέρι από μαμάδες, γιαγιάδες και μοδίστρες», είπε η Τάμμι.

Και η ιστορία γίνεται ακόμη καλύτερη. Σε ποιον δεν αρέσουν οι φωτογραφίες από τα παλιά που δείχνουν πόσο χάλια ήταν η μόδα; Η επιλογή της Σάουρ ήταν τέλεια για την δεκαετία του ’90 και ευτυχώς κάποιες φίλες της το εκτιμούν.

Η Μαν είπε ότι η μητέρα της είχε κρατήσει όλα τα παλιά της φορέματα από τότε που γινόταν παράνυμφος. «Τα φοράω σε τυχαίες στιγμές και ακολουθώ ό,τι κάνει η οικογένεια, συμπεριφέρομαι σαν να είναι εντελώς φυσιολογικό το ότι φοράω φόρεμα παρανύμφου.» Η απάντηση της Sauer, όταν είδε τις φωτογραφίες της Μαν; «Αυτό εδώ είναι το καλύτερο δώρο επετείου.»

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share