Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λιοντάρι επιτίθεται σε ένα αγοράκι - Το έριξε στο χιόνι και...

Σοκαριστικό!

17 Ιουνίου 2020 15:38
Λιοντάρι επιτίθεται σε ένα αγοράκι - Το έριξε στο χιόνι και...

Σοκ έπαθε η μητέρα ενός αγοριού στη Ρωσία όταν είδε ένα λιοντάρι να τρέχει καταπάνω του να του επιτίθεται και να το ρίχνει με βίαιο τρόπο στο χιόνι. Είναι γνωστό σε όλους πως τα λιοντάρια δεν έχουν και ιδιαίτερα φιλικές διαθέσεις κι αυτό αποδεικνύεται από τις άπειρες επιθέσεις που έχουν καταγραφεί με πιο πρόσφατη αυτή σε έναν 67χρονο που του επιτέθηκε το λιοντάρι που είχε μεγαλώσει.

Το περιστατικό συνέβη στη ρωσική πόλη Βλάντιμιρ που βρίσκεται 193 χιλιόμετρα από τη Μόσχα. Αυτόπτης μάρτυρας βιντεοσκόπησε τη συγκλονιστική στιγμή όπου το λιοντάρι ξεφεύγει από την επιτήρηση του υπεύθυνου του ζωολογικού κήπου και αρπάζει το παιδί.

Αρχικά ο υπεύθυνος είχε βγάλει βόλτα στο χιονισμένο πάρκο του ζωολογικού κήπου ένα νεαρό λιονταράκι και παίζει μαζί του ενώ το έχει δεμένο με λουρί. Κάποια στιγμή το λιοντάρι εντοπίζει το παιδί που βρίσκεται μερικά μέτρα μακρυά μαζί με τη μητέρα του και αστραπιαία βρίσκεται δίπλα του και το αρπάζει με τα δόντια του σέρνοντάς το στο χιόνι.

Όλοι έχουν παγώσει και η μητέρα του παιδιού ουρλιάζει. Ο υπεύθυνος του ζωολογικού κήπου τρέχει και καταφέρνει να απελευθερώσει το παιδί που κλαίει από τα δόντια του νεαρού λιονταριού και αφού το κρατά και πάλι από το λουρί του, το χαστουκίζει και μαλώνει το ζώο για να το τιθασεύσει.

Το παιδί τρέμοντας επιστρέφει στη μητέρα του και το παχύ μπουφάν του έχει σκιστεί ενώ το ίδιο δεν έχει υποστεί κανένα τραυματισμό.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου δήλωσαν πως το λιονταράκι δεν είχε επιθετικές διαθέσεις και πως ήθελε μόνο να παίξει. Τελικά η μητέρα αφού ηρέμησε αποφάσισε να μην ασκήσει μήνυση.

Δείτε την τρομακτική στιγμή της επίθεσης:

Θηλυκό λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο και ανακαλύπτει το μωρό του. Αυτό που ακολούθησε μετά είναι αξιοπερίεργο!

Ο φωτογράφος και η σύζυγός του, υπερασπίζονται με πάθος την σωτηρία των άγριων ζώων στον κόσμο. Ταξίδεψαν στην Αφρική πολλές φορές βγάζοντας φωτογραφίες και γράφοντας για τις περιπέτειες τους.

Σε ένα ταξίδι τους στην Μποτσουάνα, συνάντησαν 30-40 μπαμπουίνους που ήταν μέσα σε θάμνους. Φαίνονταν να είναι τρομαγμένοι και σύντομα εμφανίστηκαν δυο θηλυκά λιοντάρια που όρμησαν επάνω τους. Γρήγορα εμφανίστηκαν και άλλα δυο θηλυκά λιοντάρια.

Ένας μπαμπουίνος προσπάθησε να ξεφύγει αλλά πιάστηκε στο στόμα του θηλυκού λιονταριού. Όμως, υπήρχε και ένα μωρό που κρατιόταν από την ετοιμοθάνατη μητέρα του. Μια ιστορία που θυμίζει την χθεσινή με το θηλυκό λιοντάριπου ταΐζει μωρό λεοπάρδαλη...

Το μωρό προσπάθησε να δραπετεύσει από τον κίνδυνο σκαρφαλώνοντας σε ένα δένδρο αλλά δεν είχε την δύναμη να ανεβεί. Το θηλυκό λιοντάρι πήγε κοντά να δει.

Η λιονταρίνα άρχισε να παίζει μαζί του.

Η λιονταρίνα ήταν περίεργη αλλά ευγενική με το τρομαγμένο μωρό.

Η λιονταρίνα το πήρε στο στόμα της και απομακρύνθηκε. Μετά κάθισε με το μωρό ανάμεσα στα πόδια της.

Το μωρό κρατήθηκε από την λιονταρίνα και ενστικτωδώς προσπάθησε να θηλάσει.

Αλλά αυτό δεν ήταν το πιο εκπληκτικό κομμάτι…

Την προσοχή της απέσπασαν δυο αρσενικά λιοντάρια που προσπάθησαν να επιτεθούν. Αυτή απάντησε επιθετικά, προστατεύοντας το μικρό!

Στη συνέχεια, ο μπαμπάς μπαμπουίνος που παρακολουθούσε από ψηλά, βρήκε την ευκαιρία και πήρε πίσω το μικρό του.

Δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακή η φύση;

Λιοντάρι επιτέθηκε σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου - Την δάγκωσε στο πρόσωπο και...

Μια υπάλληλος ζωολογικού κήπου δέχθηκε επίθεση από λιοντάρι, και πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στη νότια ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο ζωολογικό κήπο του Shoalhaven, μετά από αναφορές ότι η γυναίκα, περίπου 35 χρόνων, υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο πρόσωπο και το λαιμό από την επίθεση του λιονταριού την ώρα που καθάριζε την περίφραξη. Σοκ προκαλεί η είδηση αυτή, αλλά και το ότι σε ένα άλλο λιοντάρι έσπασαν τα πόδια του, για τον πιο εξοργιστικό λόγο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα κι ένα ελικόπτερο διάσωσης που μετέφερε τη γυναίκα σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share