Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό: Λιοντάρι επιτίθεται στον 67χρονο άνδρα που το μεγάλωσε!

Βίντεο σοκ!

16 Ιουνίου 2020 12:23
Ανατριχιαστικό: Λιοντάρι επιτίθεται στον 67χρονο άνδρα που το μεγάλωσε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με την επίθεση λιονταριού στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη πάρκου άγριας ζωής στη Νότια Αφρική.

Ο 67χρονος Βρετανός Mike Hodge νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ φέρει μεγάλα τραύματα στο λαιμό και το σαγόνι, από τα δόντια του μεγαλώσομου αιλουροειδούς.

Το περιστατικό έγινε στο πάρκο Marakele Animal Sanctuary, όταν ο ηλικιωμένος άνδρας, μπήκε στο χώρο του λιονταριού που ο ίδιος μεγαλώνει από μικρό, εξαιτίας μιας έντονης μυρωδιάς.

Ξαφνικά το άγριο ζώο επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα και τον έσυρε για αρκετά μέτρα. Το θέαμα προκάλεσε πανικό στους έντρομους επισκέπτες που ξεναγούνταν εκείνη την ώρα στο χώρο.

Για καλή τύχη του 67χρονου, ένας φύλακας πυροβόλησε στον αέρα με αποτέλεσμα να φοβηθεί το λιοντάρι και να αφήσει τον άνδρα. Στη συνέχεια, άνδρες ασφαλείας του πάρκου θανάτωσαν το ζώο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και την ιστορία: Αυτός ο άνδρας δαμάζει λιοντάρια με την αγάπη του. Όταν όμως δέχτηκε επίθεση από λεοπάρδαλη δεν φαντάζεστε τι έγινε...

Λιοντάρι επιτέθηκε σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου - Την δάγκωσε στο πρόσωπο και...

Μια υπάλληλος ζωολογικού κήπου δέχθηκε επίθεση από λιοντάρι, και πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στη νότια ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας!

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο ζωολογικό κήπο του Shoalhaven, μετά από αναφορές ότι η γυναίκα, περίπου 35 χρόνων, υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο πρόσωπο και το λαιμό από την επίθεση του λιονταριού την ώρα που καθάριζε την περίφραξη. Σοκ προκαλεί η είδηση αυτή, αλλά και το ότι σε ένα άλλο λιοντάρι έσπασαν τα πόδια του, για τον πιο εξοργιστικό λόγο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα κι ένα ελικόπτερο διάσωσης που μετέφερε τη γυναίκα σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share