Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιαγιά και παππούς παντρεύτηκαν το 1957 ωστόσο σήμερα αποφάσισαν να...

Απίστευτο!

17 Ιουνίου 2020 11:50
Γιαγιά και παππούς παντρεύτηκαν το 1957 ωστόσο σήμερα αποφάσισαν να...

Οι γάμοι από παλαιότερες γενιές είναι αλήθεια πως κρατάνε πολλά χρόνια κι όχι από συνήθεια αλλά από αγάπη. Μια ιστορία αγάπης ενός παππού και μιας γιαγιάς που κρατάει εδώ και 60 χρόνια είδε το φως της δημοσιότητας και συγκίνησε τους πάντες. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστές ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τον παππού που μπήκε στο δωμάτιο της γιαγιάς με ένα μπουκέτο λουλούδια κι έκανε τους πάντες να δακρύσουν.

Το ηλικιωμένο αυτό ζευγάρι παντρεύτηκε το 1957 και γιόρτασαν τον γάμο τους με μια σεμνή τελετή, δυστυχώς όμως από το γάμο τους δεν είχαν καμία φωτογραφία. 60 χρόνια μετά κι αφού απέκτησαν 9 παιδιά, 16 εγγόνια και 4 δισέγγονα, αποφάσισαν να διοργανώσουν μια "αναπαράσταση" του γάμου τους στην αυλή τους για να γεμίσουν το άλμπουμ τους. Οι φωτογραφίες αποθανατίζουν την απόλυτη και ανιδιοτελή αγάπη του ζευγαριού ακόμη και 60 χρόνια μετά.

Κοίταξαν την φωτογραφία του γάμου τους και "έμειναν" - Από πίσω τους κρυβόταν κάτι σοκαριστικό...Δεν ήταν μόνοι!

Αυτό το ζευγάρι ενώ κοίταγε τις φωτογραφίες από το γάμο του, ανακάλυψαν κάτι που τους "έκοψε το αίμα". Συγκεκριμένα, πίσω από μια φωτογραφία κρυβόταν κάτι που δεν είχαν πάρει χαμπάρι...

Αυτό το νιόπαντρο ζευγάρι δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αγαπημένη τους φωτογραφία γάμου, θέλοντας να μοιραστούν την ευτυχία τους. Αλλά σύντομα παρατήρησαν κάτι παράξενο στη φωτογραφία, κάτι που συνέβη και σε ένα άλλο ζευγάρι, όταν είδαν αυτή εδώ με τα παρανυφάκια.

Δεν ήταν μόνοι στη φωτογραφία. Όταν κοίταξαν πιο προσεκτικά, είδαν ένα πρόσωπο να ξεπροβάλλει ανάμεσά στα κεφάλια τους. Κάποιος τους έκανε φάρσα; Ή είναι κάτι πιο ανατριχιαστικό;

Ρίξτε μια ματιά:

Ο γαμπρός, ο Κέβιν Μάθιου Ντένις, δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Reddit με τη λεζάντα: «Η αγαπημένη μας φωτογραφία του γάμου…Μέχρι που είδαμε τι είναι ανάμεσά μας…Ακόμα δε ξέρουμε τι ήταν.» Οι χρήστες σχολίασαν ότι έμοιαζε με το Γκόλουμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Το νιόπαντρο ζευγάρι άρχισε να ρωτάει τους καλεσμένους αν θυμούνται κάποιον να κρύβεται πίσω τους κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Η αδερφή της νύφης είπε ότι ίσως θα μπορούσε να είναι εκείνη την ώρα που περνούσε πίσω τους κατά λάθος. Ωστόσο, ο γαμπρός είναι πιο σκεπτικός.

Κάποιοι πρότειναν ότι θα μπορούσε το πρόσωπο του αγέννητου παιδιού τους ή κάποιο σημάδι κακού. Ό,τι και να ήταν, το μόνο σίγουρο είναι κατέστρεψε μια τέλεια στιγμή και όλοι ασχολούνταν με τι ακριβώς είναι αυτό.

Κάποιος χρήστης προθυμοποιήθηκε να κάνει Photoshop και να αφαιρέσει το πρόσωπο από το φόντο.Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι δεν έχει ανακαλύψει τι ήταν τελικά στη φωτογραφία τους. Όλοι οι καλεσμένοι αρνούνται ότι ήταν πίσω τους ή ότι ήταν κάποια φάρσα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share