Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πάγωσε όταν δίπλα από τα παιδιά της είδε ότι φωτογράφισε ένα… - Συγκλονιστική ιστορία

Απίστευτο!

9 Ιουνίου 2020 09:54
Πάγωσε όταν δίπλα από τα παιδιά της είδε ότι φωτογράφισε ένα… - Συγκλονιστική ιστορία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είδαμε μια φωτογραφία και πραγματικά ανατριχιάσαμε. Τι βλέπετε δίπλα στα παιδιά της εικόνας; Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει μια τρομερή ιστορία, όπως έκανε και χθες, με τη φωτογραφία της οικογένειας που προκάλεσε σάλο.

Η 39χρονη Μισέλ Μέισον δεν πίστευε στα μάτια της, όταν επέστρεψε από τις οικογενειακές της διακοπές στο Cannock Chase στη Βρετανία, τον περασμένο Αύγουστο, και είδε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με τα παιδιά της. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ,η γυναίκα τακτοποιώντας τις φωτογραφίες είδε σε μια, δίπλα από τα παιδιά της, τη Σοφία και τον Λι, μια περίεργη μορφή.

"Ήταν σαν να με κοιτούσε πίσω ένα πρόσωπο", λέει η ίδια και συνεχίζει: "Το παρατήρησα και φαίνεται σαν να είναι ένα παιδί". Στη συνέχεια έμαθε για τις διάφορες ιστορίες για το "παιδί με τα μαύρα μάτια", το οποίο έχει εμφανιστεί στην περιοχή και είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για αυτό.

Αν και κάποιοι υποστηρίζουν, ότι η φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία, η Μέισον λέει ότι είναι αυθεντική.

Zευγάρι έπαθε σοκ όταν συνειδητοποίησε που είχε στείλει την selfie τους - Η επίμαχη φωτογραφία που ανατριχιάζει

Ένα ζευγάρι έπαθε σοκ, όταν συνειδητοποίησε που είχε στείλει την selfie του. Ενώ, μια φοιτήτρια από την Γερμανία αποφάσισε να στείλει στο αγόρι της μία αρκετά προκλητική selfie, μόλις είδε όμως ποιος κρυβόταν στο σαλόνι έπαθε σοκ.

Πιο συγκεκριμένα η 22χρονη Βρετανίδα Κέλσι, πόζαρε στον καθρέφτη μαζί με τον φίλο της Έλλιοτ και έστειλε την τρυφερή φωτογραφία στην μητέρα της στο WhatsApp.

Ωστόσο δεν υπολόγισε στην «περιέργεια» του πατέρα της ο οποίος ζούμαρε στην επίμαχη εικόνα και «τα έπαθε όλα». Μία συσκευασία λιπαντικού βρισκόταν μπροστά στον καθρέφτη.

Η αντίδραση των γονιών στην φωτογραφία

Η Κέλσι δεν κρατήθηκε και τουίταρε την ανταλλαγή μηνυμάτων, μαζί με την λεζάντα: «Συγνώμη μπαμπά. Δεν θα σου ξαναστείλουμε άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές που έχουμε βγάλει βιαστικά».

H ανάρτηση που έκανε πάταγο στο διαδίκτυο, αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε η κοπέλα με την μητέρα της, προσπαθώντας να μαζέψει ότι μπορούσε.

Η μητέρα της απάντησε αρχικά: «Ο μπαμπάς λέει πολύ ωραίες φωτογραφίες, ωραίο μπουκάλι durex».

Η Κέλσι εργάζεται ως υπάλληλος νοσοκομείου, έβαλε λίγη φαντασία , είπε ότι δεν ήταν μπουκάλι durex αλλά κρέμα για το γόνατο.

Ωστόσο οι γονείς δεν έδειξαν να μασάνε και η μητέρα απάντησε «Ο μπαμπάς έκανε ζουμ», για να λάβει την απάντηση: «Ο Ελλιοτ έχει παγώσει».

Η ανάρτηση έκανε «αίσθηση» στο διαδίκτυο έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 3.800 retweets και 46.000 likes.

Απαντώντας σε αυτή, ένας χρήστης έγραψε: «Ω φίλε, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω από αυτές τις διακοπές» με έναν άλλον να προσθέτει: «Κι εγώ το ίδιο θα πάθαινα. Έχω κοκαλώσει κι εγώ» και έναν τρίτο να αναφέρει: «Ο απόλυτος τρόμος».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share