Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκυος πήγε να κάνει υπερηχογράφημα και "πάγωσαν" με αυτό που είδαν - Το κεφάλι του μωρού ήταν...

Εξαιρετικά σπάνια περίπτωση

3 Ιουνίου 2020 10:27
Έγκυος πήγε να κάνει υπερηχογράφημα και

Η έγκυος στην παρακάτω ιστορία πήγε να κάνει το καθιερωμένο υπερηχογράφημα για να ελέγξει την υγεία του μωρού της. Αυτό που είδαν τους άφησε άφωνους...

Στις αρχές της εγκυμοσύνης της, η Τζένιφερ Σνόουντεν θέλησε να δει τον αγέννητο γιο της. Αποφάσισε να κάνει ένα υπερηχογράφημα με τετραδιάστατη απεικόνιση για να δει το μωρό της για πρώτη φορά. Ωστόσο, μόλις είδε η γιατρός την εικόνα, είπε: «Κάτι δεν πάει καλά με το μωρό.» Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε αυτή την 29χρονη την ώρα που πήγε να γεννήσει, αφού αυτό που βγήκε από την κοιλιά της δεν το πίστευε κανείς.

Η Τζένιφερ σοκαρίστηκε. Το υπερηχογράφημα έδειχνε ότι ο εγκέφαλος του «χυνόταν» έξω από το κρανίο. Η πάθηση αυτή ονομάζεται εγκεφαλοκήλη.

Η γιατρός, ο άντρας της και ολόκληρη η οικογένεια της παρακίνησε την Τζένιφερ να διακόψει την εγκυμοσύνη. Οι πιθανότητες να επιβιώσει το μωρό ήταν μηδαμινές. Ακόμα και αν επιβίωνε, οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι θα χρειαζόταν 24ωρη φροντίδα.

«Θυμάμαι να την ρωτάω, “Έχεις δει ποτέ περίπτωση όπου το μωρό να γίνεται καλύτερα ή να αψηφά τις πιθανότητες;” Με κοίταξε και είπε όχι.»

Η Τζένιφερ δεν μπορούσε να κάνει την έκτρωση. Ένιωθε ότι ο γιος της άξιζε μια ευκαιρία στην ζωή ακόμα και αν ήταν σύντομη. Μετά από μερικές εβδομάδες, έκανε ακόμα ένα υπερηχογράφημα. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Ο εγκέφαλος είχε επιστρέψει μέσα στο κρανίο. Ήταν λες και είχε θεραπευτεί από μόνος του.

Όταν γεννήθηκε ο Άσερ, η Τζένιφερ νόμιζε ότι θα τον κρατούσε μόνο για μερικά λεπτά. Αλλά σήμερα τα πηγαίνει καλά και έχει ξεπεράσει πολλά ορόσημα στην ζωή του.

48χρονη νόμιζε ότι ήταν έγκυος για 3 χρόνια - Αυτό που βγήκε από την κοιλιά της δεν το είχαν ξαναδεί

Αυτή η 48χρονη νόμιζε για 3 χρόνια ότι ήταν έγκυος, αλλά η αλήθεια ήταν πολύ πιο συνταρακτική. Μόλις δείτε τι βγήκε από την κοιλιά της θα ανατριχιάσετε.

Η Μάργκαρετ Μακάχον από το Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας είναι μητέρα δύο παιδιών. Λίγο καιρό πριν, το στομάχι της ξεκίνησε να πρήζεται πολύ παράξενα. Αρχικά, νόμιζε πως ήταν έγκυος σε τρίτο παιδί, αλλά δεν ήταν τελικά αυτό. Όταν τελικά πήγε στον γιατρό για να ρωτήσει για το πρήξιμο και τη δυσφορία, εκείνος της είπε πως έπασχε από το σύνδρομο του ευερεθίστου εντέρου.

«Ήταν σαν μία εγκυμοσύνη που δεν τελείωνε. Η μόνη διαφορά ήταν πως συνήθως κουβαλάς το μωρό για 9 μήνες,» είπε η Μάργκαρετ. Η καημένη γυναίκα ξαναζούσε όλα τα αρνητικά της εγκυμοσύνης, χωρίς κανένα θετικό. Δεν ήξερε τι να κάνει και ένιωθε εγκαταλειμμένη από τον γιατρό της, και αυτό που της συνέβη στη συνέχεια είναι ακόμα πιο τρομακτικό από αυτό που έπαθε αυτή εδώ η έγκυος.

Δεν υπήρχε ελπίδα

Μετά από χρόνια πόνου και επισκέψεων σε γιατρούς, κατάλαβε πως η αρχική διάγνωση πρέπει να ήταν λάθος. Αφού έκανε μαγνητική, οι γιατροί είδαν πως αντί για την ασθένεια αυτή, είχε μία παράξενη μάζα στην μήτρα της. Η μάζα αυτή είχε τον όγκο ενός μικρού καρπουζιού.

Μετά από 3 χρόνια πόνου και λάθος διαγνώσεων, τελικά έκανε υστερεκτομή και αφαίρεσε την μήτρα και τον όγκο. Η Μάργκαρετ ένιωσε απίστευτη ανακούφιση μετά την επέμβαση. Η μέρα της άλλαξε ολοκληρωτικά. Πριν την εγχείρηση, δεν μπορούσε να οδηγήσει πάνω από 5 λεπτά πριν χρειαστεί να βγει από το αμάξι λόγω του πόνου. Τελικά ένιωσε πως η ζωή της επέστρεψε στα κανονικά της.

Μόνο φωτογραφίες και αναμνήσεις έχουν μείνει για να της θυμίζουν όσα πέρασε. Πλέον είναι καλά και κοιτάει με άλλα μάτια τη ζωή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share