Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

29χρονη έγκυος πήγε να γεννήσει όταν... Έπαθαν πλάκα οι γιατροί με αυτό που υπήρχε στην κοιλιά της

Δεν θα το πιστεύετε

2 Ιουνίου 2020 19:05
29χρονη έγκυος πήγε να γεννήσει όταν... Έπαθαν πλάκα οι γιατροί με αυτό που υπήρχε στην κοιλιά της

Αυτή η 29χρονη έγκυος πήγε να γεννήσει όταν έφτασε η ώρα, όπως άλλωστε είναι το φυσιολογικό. Είναι μια στιγμή που αποτελεί ορόσημο στη ζωή μιας γυναίκας.

Τι γίνεται όμως όταν μια μητέρα φέρνει πράγματι στον κόσμο ένα παιδί που δεν είναι σαν τα άλλα; Και όταν σε αυτό δεν μπορεί να υπάρχει καμία αμφισβήτηση; Η 29 ετών Κρίσι Κόρμπιτ από τη Φλόριντα των ΗΠΑ είναι μια από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις, όπως και αυτή εδώ η γυναίκα, η οποία νόμιζε ότι ήταν έγκυος, αλλά αυτό που είχε μέσα στην κοιλιά της ήταν πολύ πιο σοκαριστικό.

Ξέρει τι σημαίνει να είσαι μια διαφορετική μαμά, αφού δύο από τα παιδιά της γεννήθηκαν πάνω από 4,5 και 5 κιλά. Αλλά τίποτα δεν μπορούσε να την προετοιμάσει για την έκπληξη που θα επακολουθούσε, τη στιγμή που οι γιατροί θα της έλεγαν πως η νεογέννητη κορούλα της ζύγιζε πάνω από 6 κιλά.

Ήδη μητέρα τεσσάρων παιδιών η Κρίσι, πίστευε πως τα είχε δει όλα με τις εγκυμοσύνες της. Και δεν ανησύχησε καθόλου όταν οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ήταν πάλι έγκυος.

Η Κρίσι είχε αντιμετωπίσει ήδη πολύ «βαριές» γέννες. Δύο από τα παιδιά της γεννήθηκαν πάνω από 4,5 κιλά. Δεν άργησε όμως να καταλάβει πως και αυτό το παιδί της θα γεννιόταν αρκετά βαρύ. Βέβαια, δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο γρήγορα σε αυτή την περίπτωση τα γραμμάρια θα μετατρέπονταν σε κιλά.

«Η κοιλιά της γινόταν όλο και μεγαλύτερη. Ήταν σαν να είχε μέσα της μια τεράστια πλαστική μπάλα παραλίας, η οποία συνέχιζε να φουσκώνει», είπε ο σύζυγος της, ο Λάρι.

Τι συνέβη στη γέννα;

Αν και όλα τα παιδιά τους είχαν γεννηθεί αρκετά βαριά, αυτό το μωρό, η Κάρλεϊ, φαινόταν από την αρχή πως θα ξεπερνούσε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην οικογένεια.

Γεννήθηκε με καισαρική τομή. Το βάρος της ξεπέρασε τα 6 κιλά. Καταγράφηκε 6 κιλά και 125 γραμμάρια, για την ακρίβεια. Ευτυχισμένη πως όλα είχαν πάει καλά, η Κρίσι δεν μπορούσε όμως να μην είναι και σοκαρισμένη από αυτή την απίστευτη γέννα.

«Όταν ο παιδίατρος μού την έδειξε πίσω από την κουρτίνα, εγώ σκέφτηκα: Θεέ μου, είναι τεράστια», είπε η Κρίσι στην ηλεκτρονική έκδοση Inside Edition.

Η μαμά τής νεογέννητης Κάρλεϊ δεν ήταν η μόνη που αδημονούσε να δει πόσο τελικά θα ζύγιζε η κόρη της. Μέσα στην αίθουσα τοκετού όλοι ήταν σε υπερένταση περιμένοντας να αντικρίσουν το μέγεθος αυτού του σούπερ μωρού. Όταν ήρθε στον κόσμο η πανέμορφη μικρούλα, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

«Μπορούσα να τους ακούω όλους να ζητοκραυγάζουν. Δεν είχε ξαναγίνει αυτό σε καμία γέννα μου», είπε η Κρίσι.

Για τους γονείς, ήταν το ξεκίνημα μια νέας εμπειρίας. Η Κάρλεϊ δεν ήταν δυνατό να χωρέσει στα μωρουδίστικα ρούχα που οι γονείς είχαν ήδη αγοράσει.

Το ίδιο γινόταν με τις πάνες. Το μωρό χρειαζόταν προϊόντα που κανονικά προορίζονται για παιδιά πολλών μηνών. «Όλα τα πράγματα που είχαμε αγοράσει για τον ερχομό της, απλώς τα δωρίσαμε στην τοπική εκκλησία», είπε αστειευόμενος ο Λάρι. Καθώς η Κάρλεϊ συνεχίζει να αναπτύσσεται, το ύψος και το βάρος της είναι αντίστοιχα πολύ μεγαλύτερων παιδιών. Όταν ήταν μόλις τριών εβδομάδων, φορούσε ρούχα που προορίζονται για μωρά 9 μηνών!

Δεν είναι πάντως το πιο ανεπτυγμένο βρέφος που έχει επίσημα καταγραφεί. Σύμφωνα με το Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, ένα μωρό που γεννήθηκε το 1879 ζύγιζε σχεδόν 10 ολόκληρα κιλά.

Πάντως, σίγουρα θα γίνει μια πολύ όμορφη κοπέλα όταν μεγαλώσει και θα κλέψει πολλές καρδιές. Δεν σου έρχεται να το αγκαλιάσεις και να το ζουλήξεις αυτό το μωρό; Πέρα από το υπερβολικό και σπάνιο βάρος της, η Κάρλεϊ χαίρει άκρας υγείας και είναι πολύ δραστήρια και ενεργητική.

Η μαμά της η Κρίσι λέει: «Είναι ένα χαρούμενο μωρό, γελάει συνέχεια. Δεν μπορώ να τη χορτάσω». Αλλά όση χαρά και να τους έδωσε ο ερχομός της Κάρλεϊ, οι γονείς της τώρα λένε πως αυτό θα είναι το τελευταίο τους παιδί.

«Έφτασα στα όριά μου», λέει η Κρίσι. «Σταματάμε, ως εδώ ήταν.» Πόσο ευλογημένοι είναι αυτοί οι γονείς! Να φέρνουν στον κόσμο τόσο γλυκά, υγιή και ξεχωριστά παιδιά.

Αλλά κάνει εντύπωση ο τρόπος που αντιμετώπισαν την όλη κατάσταση. Απόλυτα φυσιολογικά, χωρίς φόβο, ανασφάλεια ή γκρίνια.

Σκέφτηκαν ακόμη και να δωρίσουν τα πράγματα που είχαν πάρει για τη μικρή Κάρλεϊ στην εκκλησία, ώστε να φανούν χρήσιμα σε κάποιους άλλους γονείς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share