Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

48χρονη νόμιζε ότι ήταν έγκυος για 3 χρόνια - Αυτό που βγήκε από την κοιλιά της δεν το είχαν ξαναδεί

Έπαθαν σοκ οι γιατροί

1 Ιουνίου 2020 15:13
48χρονη νόμιζε ότι ήταν έγκυος για 3 χρόνια - Αυτό που βγήκε από την κοιλιά της δεν το είχαν ξαναδεί
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτή η 48χρονη νόμιζε για 3 χρόνια ότι ήταν έγκυος, αλλά η αλήθεια ήταν πολύ πιο συνταρακτική. Μόλις δείτε τι βγήκε από την κοιλιά της θα ανατριχιάσετε.

Η Μάργκαρετ Μακάχον από το Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας είναι μητέρα δύο παιδιών. Λίγο καιρό πριν, το στομάχι της ξεκίνησε να πρήζεται πολύ παράξενα. Αρχικά, νόμιζε πως ήταν έγκυος σε τρίτο παιδί, αλλά δεν ήταν τελικά αυτό. Όταν τελικά πήγε στον γιατρό για να ρωτήσει για το πρήξιμο και τη δυσφορία, εκείνος της είπε πως έπασχε από το σύνδρομο του ευερεθίστου εντέρου.

«Ήταν σαν μία εγκυμοσύνη που δεν τελείωνε. Η μόνη διαφορά ήταν πως συνήθως κουβαλάς το μωρό για 9 μήνες,» είπε η Μάργκαρετ. Η καημένη γυναίκα ξαναζούσε όλα τα αρνητικά της εγκυμοσύνης, χωρίς κανένα θετικό. Δεν ήξερε τι να κάνει και ένιωθε εγκαταλειμμένη από τον γιατρό της, και αυτό που της συνέβη στη συνέχεια είναι ακόμα πιο τρομακτικό από αυτό που έπαθε αυτή εδώ η έγκυος.

Δεν υπήρχε ελπίδα

Μετά από χρόνια πόνου και επισκέψεων σε γιατρούς, κατάλαβε πως η αρχική διάγνωση πρέπει να ήταν λάθος. Αφού έκανε μαγνητική, οι γιατροί είδαν πως αντί για την ασθένεια αυτή, είχε μία παράξενη μάζα στην μήτρα της. Η μάζα αυτή είχε τον όγκο ενός μικρού καρπουζιού.

Post 7975 This Woman Lived With a Mystery "Pregnancy" for 3 Years Warning: The images in this post are graphic. By...

Posted by Rama Yappy on Wednesday, 28 September 2016

Μετά από 3 χρόνια πόνου και λάθος διαγνώσεων, τελικά έκανε υστερεκτομή και αφαίρεσε την μήτρα και τον όγκο. Η Μάργκαρετ ένιωσε απίστευτη ανακούφιση μετά την επέμβαση. Η μέρα της άλλαξε ολοκληρωτικά. Πριν την εγχείρηση, δεν μπορούσε να οδηγήσει πάνω από 5 λεπτά πριν χρειαστεί να βγει από το αμάξι λόγω του πόνου. Τελικά ένιωσε πως η ζωή της επέστρεψε στα κανονικά της.

Μόνο φωτογραφίες και αναμνήσεις έχουν μείνει για να της θυμίζουν όσα πέρασε. Πλέον είναι καλά και κοιτάει με άλλα μάτια τη ζωή.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share